Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γκελυ σε ποια εβδομαδα εισαι?

φιφη μου εγω θα σου προτεινα μονο κ μονο για να σου φυγει το αγχος αν εχεις οικονομικη ανεση να πας στον γιατρο που σου προτεινε.

απο την αλλη ομως αν υπηρχε καποιο προβλημα σιγουρα θα φαινοταν στις εξαιτασεις.εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα παντως θα πηγαινα μονο κ μονο για να ειμαι ηρεμη τους επομενους μηνες.

η κυστη εξαφανιστηκε αρα αυτο σημαινει πως δεν ηταν προβλημα τελικα:D

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φίλη μου Γκέλυ

αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι να χαλαρώσεις γιατί το α και το ω είναι η ψυχολογία

αν δεν είμαστε καλά πολλά απο τα συμπτώματα που νιώθουμε ειναι ψυχοσωματικά

καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

το μωρό απο όσο διάβασες και εγώ άργησα να το καταλάβω

περισσότερο απο όσο λενε

18-20 εβδομάδα λένε αλλά εγώ είχα μπει στην 22 ή λίγο πριν

η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική απο την άλλη και δεν υπάρχουν μοντέλα

το μαξιλάρι ούτε εγώ το πήρα ακόμα

τελικά είναι απαραίτητο ή όχι ? η κοιλιά μου είναι ακόμα σε λογικά πλαισια να την κουμαντάρω

συμφωνω γενικα μαζι σου,δεν περιμενα να καταλαβω το παιδι πριν την 18 εβδομαδα,απλα δεν ξερω τι να κανω με την ψυχολογικη μου κατασταση,ο γιατρος λεει να βγαινω περισσοτερο και τετοια,αλλα εγω μετα βιας προλαβαινω τις δουλειες του γραφειου ,δουλευοντας 10.00-21.00 καθε μερα,κατι πρεπει να κανω με αυτο...

οσο γαι το μαξιλαρι,σιγουρα δεν ειναι απαραιτητο,γιατι οι μαναδες μας ειχαν μαξιλαρι σε σχημα V?

απλα εμενα με βολευει αυτη η στηριξη περισσοτερο για την μεση μου,και προσπαθω να το πετυχω με τεσσερα κανονικα μαξιλαρια,τα οποια ομως στριμωχνουν τον αντρα μου σε ενα μικρο κομματι στο κρεββατι,και δεν το θελω,δεν με φτανουν ολα τα αλλα να εχω και τυψεις και για τον υπνο μου?

παντως η ξαδελφη μου μου ειπε οτι αυτο το μαξιλαρι ειναι πολυ βολικο και για τον θηλασμο και για να βαζεις το μωρακι και να μην αγωνιας μην φυγει απο το κρεββατι....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ο μπέμπης μου απο τότε που άρχισα να τον καταλαβαίνω με έχει τρελάνει

άργησα να τον καταλάβω οπότε μην αγχώνεστε για το πότε

περίπου στην 22 εβδομάδα

τι εννοεις πιο απο τα δυο ονειρα βεβε ?

Το ένα στον εύοσμο και το άλλο στην κηφισιά από όσο βλέπω στο site

φιφη μου εγω θα σου προτεινα μονο κ μονο για να σου φυγει το αγχος αν εχεις οικονομικη ανεση να πας στον γιατρο που σου προτεινε.

απο την αλλη ομως αν υπηρχε καποιο προβλημα σιγουρα θα φαινοταν στις εξαιτασεις.εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα παντως θα πηγαινα μονο κ μονο για να ειμαι ηρεμη τους επομενους μηνες.

ειμαι 15 εβδομαδων και 3 ημερων

Διαφημίσεις

συμφωνω γενικα μαζι σου,δεν περιμενα να καταλαβω το παιδι πριν την 18 εβδομαδα,απλα δεν ξερω τι να κανω με την ψυχολογικη μου κατασταση,ο γιατρος λεει να βγαινω περισσοτερο και τετοια,αλλα εγω μετα βιας προλαβαινω τις δουλειες του γραφειου ,δουλευοντας 10.00-21.00 καθε μερα,κατι πρεπει να κανω με αυτο...

οσο γαι το μαξιλαρι,σιγουρα δεν ειναι απαραιτητο,γιατι οι μαναδες μας ειχαν μαξιλαρι σε σχημα V?

απλα εμενα με βολευει αυτη η στηριξη περισσοτερο για την μεση μου,και προσπαθω να το πετυχω με τεσσερα κανονικα μαξιλαρια,τα οποια ομως στριμωχνουν τον αντρα μου σε ενα μικρο κομματι στο κρεββατι,και δεν το θελω,δεν με φτανουν ολα τα αλλα να εχω και τυψεις και για τον υπνο μου?

παντως η ξαδελφη μου μου ειπε οτι αυτο το μαξιλαρι ειναι πολυ βολικο και για τον θηλασμο και για να βαζεις το μωρακι και να μην αγωνιας μην φυγει απο το κρεββατι....

προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις

γιατί αν σε πάρει απο κάτω δεν φεύγει εύκολα

το πέρασα το πρώτο τρίμηνο με τις τόσες εξετάσεις

είμαι και φοβική με θέματα υγείας και τα είχα παίξει

ο γιατρός σου έχει δίκιο ψάξε βρες τρόπους να ξεχνιέσαι

η εξοδος είναι μια καλή εγώ ξεχνίεμαι και χαλαρώνω μετά απο μια κουραστκή μέρα βγαίνοντας με τον άντρα μου

μιλάμε για διάφορα και κάνουμε σχέδια καμιά φορά και χαζά αλλά δεν έχει σημασία

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις

γιατί αν σε πάρει απο κάτω δεν φεύγει εύκολα

το πέρασα το πρώτο τρίμηνο με τις τόσες εξετάσεις

είμαι και φοβική με θέματα υγείας και τα είχα παίξει

ο γιατρός σου έχει δίκιο ψάξε βρες τρόπους να ξεχνιέσαι

η εξοδος είναι μια καλή εγώ ξεχνίεμαι και χαλαρώνω μετά απο μια κουραστκή μέρα βγαίνοντας με τον άντρα μου

μιλάμε για διάφορα και κάνουμε σχέδια καμιά φορά και χαζά αλλά δεν έχει σημασία

εχεις δικιο,σε ευχαριστω για τις συμβουλες ,

πρεπει καπου να βρω το κεφι μου,

να ασχοληθω με τον εαυτο μου

το πιστευεις οτι με τοση προστασια,μην βγαινεις στο κρυο,μην κουραζεσαι,μην περπατας,μην κανεις δουλειες,μην,μην,μην....

φτασαμε σε σημειο που καποιοι απο τον περιγυρο μας να νομιζουν οτι εχω προβληματικη εγκυμοσυνη και οτι ειμαι ξαπλα....μου το ειπαν χθες....

τελικα μπορει,να αρχισω να αγνοω λιγο τον αντρα μου και την μανα μου,οι οποιοι συμφωνουν σε ολους τους περιορισμους ,και σε πολλους περισσοτερους,μπορω να πω,και να κανω περισσοτερα πραγματα απο αυτα που εκανα

ο γιατρος αντιθετα ,φωναζει οα νθρωπος οτι η εγκυμοσυνη μου παει μια χαρα ,εκτος απο μικρη συσπαση που ειδε στον υπερηχο και με συμβουλεψε,οχι ακινησια,αλλα εξοδους, χαλαρα ψωνια,χαλαρα καφεδακια,τετοια...

Γκέλυ αν ακούς τους γύρω θα τρελαθείς

να φανταστείς εγώ είμαι του τακουνιού όπου πάω πάντα

η μάνα μου απο την πρώτη μέρα που το έμαθε μου αγόρασε φλατ παπούτσια

δεν τα φόρεσα ποτέ να σου πω

και είναι υπερπροστατευτική μια και είναι το πρώτο της εγγόνι μετά

στο δεύτερο θα έχει μπει σε ρουτίνα

αλλά ποτέ δεν άκουγα τις υπερβολές γιατί δεν είμαστε χαζές ξέρουμε τι είναι καλό και τι όχι.

Τακούνια φοράω ακόμα και είμαι 6 μηνών

και ισορροπία έχω στην ψυχή μου και ευτυχία νιώθω

πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια

είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας και δεν θα αφήσω κανέναν να μου το χαλάσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειμαι 15 εβδομαδων και 3 ημερων

το ακουσες παρα πολυ νωρις το μωρο σου!ειναι λογικο να περασει κ μια βδομαδα κ 10 μερες χωρις να το νιωσεις.ειναι παρα πολυ μικρο ακομα!μην ανησυχεις λοιπον.σε 10 εβδομαδες απο τωρα θα μπορεις να το αισθανεσαι σε καθημερινη βαση κ αρκετες φορες την ημερα!

νεφελακι φυσικα κ θα πανε ολα καλα μην ακουω χαζομαρες!αφου εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις κανενα προβλημα ουτε καν εμετους φαντασου κ το μωρακι σου ειναι ηρεμο κ υγειεστατο!αντε και κερναω καφε στην κοιλαδα τον αυγουστο!!!:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Μακαρι να ηταν ετσι Δημητρουλα αλλα δυστυχως δεν ειναι. Το οτι εξαφανιστηκε ειναι πολυ καλο σημαδι αλλα η εμφανιση και μονο τους βαζει σε υποψιες. Υστερα ειναι και η καρδια που εχει προβλημα σε μια αρτηρια που και αυτο δεν ειναι προβλημα απο μονο του αλλα συνδιαστικα παλι τους βαζει σε υποψιες. Ειναι και ολα τα αλλα που ξερεις ( αυξημενο αυχενικο υγρο , μονηρης ομφαλικη, κλπ) και ας εχουν βγει ολες οι εξετασεις μια χαρα υπαρχουν 8.000 συνδρομα που δεν ανιχνευονται και μονο απο υποψιες τα καταλαβαινεις.Με εχουνε βαλει σε τρελες σκεψεις ολα αυτα αλλα ειμαι αισιοδοξη. Στο Λονδινο θα παμε , οχι οτι μας περισευουνε αλλα χαλαλι για την μικρη μου μπας και ακουσω κανενα καλο νεο στο εξωτερικο ρε κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

νομίζω ότι αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα δηλαδή αν μπορείς να τα καταφέρεις να πας καλό είναι να το κάνεις αυτο το ταξίδι

για πολλούς λόγους αλλά για να ξέρεις 100%

το έχεται δει πως είναι με τα ραντεβού

γιατί αν είναι ο νούμερο ένα τότε δεν θα είναι εύκολο να κλείσεις ραντεβού άμεσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας και απο μενα ρε κοριτσακια μου. Ειχα δουλειες κανα 2 μερες τωρα και δεν προλαβα να μπω.

Φιφακο μου τι να σου πω ρε κοριτσι μου. Είσαι περίπτωση. Σου ευχομαι να πανε ολα παρα πολυ καλα και να γυρισεις με ψωνια του μωρου απο το Λονδινο.

Νεφελακο, μπραβο κι εσυ που ακουσες το μωρακι σου. Και μην ανυσυχεις. Τουμπες κανει αυτο. Εσυ δεν το καταλαβαινεις. Στειλε μου και πμ με το ονοματεπωνυμο σου στο facebook για να σε κανω add γιατι εχω μεγαλη περιεργεια να σε δω. Και οσες αλλες κοπελες εχετε και θελετε, θα χαρω πολυ να δω τις φατσες σας.

Rosebaby κατσε και πριν οπως λες. Το εχω ξαναπει. Χρειαζεται ο χρονος αυτος για τη γυναικα. Αν δεν παρεις ομως το εξαμηνο, πρεπει να το σκεφτεις καλα γιατι μετα θα σου μεινει λιγος χρονος με το μωρο.

Και κοριτσια μια συμβουλη. Αγοραστε ΕΛΑΦΡΥ Καροτσι. Θα με θυμηθείτε. Εγω παντως πηρα το Μακλαρεν 7,5 κιλα και εχω σωθει. Η κουνιαδα μου εχει παρει ενα απο το mothercare και ζυγιζει 13 κιλα. Ημαρτον.

Δημητρουλα μου περαστικα. Κι εδω εχει κρυο ρε γμτ, αλλα εγω τη μικρη τη βγαζω (Βεβαια δεν εχουμε -15)

Ξεχασα καμια? Marmaid μου υπομονή κι εσυ και σορρυ αν εχω ξεχασει και καμια αλλη, γιατι διαβασα μαζεμενες 3 σελιδες (αθεοφοβες)

Φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...