Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

για δες βρε Mammy απο τα Ηρα εχω δει μια κουνια με συρταριερα με φιογκο ροζ , αν μπορεις ριξε καμια ματια στην τιμη .Αν εχει και site ακομα καλυτερα να δουμε κιολας.Νομιζω το εχω δει και εγω στον δρομο αλλα δεν ηξερα οτι εχει ΗΡΑ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

new to exv κουσει και εγω... ειχα δει ενα διαφημιστικο σταντ στην βουλιαγμενης...για το ΜΟΝΟ που εχω επιφυλάξεις ειναι η αισθητική... ισως να ειμαι κ εγω γεροπαράξενη που μισω τις φουφουλες και τα φραμπαλάκια... πάντως δεν χάνεις τπτ με το να τσεκάρεις...

τι ωρα εχεις υπερηχο?? καλα αποτελέσματα!

Υπέρηχο έχω στις 10 το πρωί. Κι εγώ δε θέλω φραμπαλάδες κλπ και ούτε ροζάκια που μου φέρνουν αναγούλα!!!

Ψάχνω κάτι σε baby tunes ή disney. Μ'αρέσει η ιδέα να μεγαλώσει με τα παιδικά που μεγάλωσα κι εγώ... χαζομαμά ε??? Αν βρώ το σχέδιο της κούνια που βρίκα στα Λητώ και μ'αρέσει και σε καλή τιμή θα το κλείσω. Αλλιώς θα πάω κατευθείαν Λητώ να τελειώνω. Έχουν προσφερθεί παππούδες και γιαγιάδες και προγιαγιά να μου πάρουν τα χοντρα του παιδικού αλλά δε θέλω να τους ξεπεραδιάσω. Προτιμώ ότι περισσέψει από αυτά που σκέφτονται να τα βάλω σε λογαριασμό για τις σπουδές της ή για ότι άλλο θελήσει εκείνη.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

για δες βρε Mammy απο τα Ηρα εχω δει μια κουνια με συρταριερα με φιογκο ροζ , αν μπορεις ριξε καμια ματια στην τιμη .Αν εχει και site ακομα καλυτερα να δουμε κιολας.Νομιζω το εχω δει και εγω στον δρομο αλλα δεν ηξερα οτι εχει ΗΡΑ .

θες να μου στειλεις το σχέδιο από site να το εκτυπωσω να δω αν το βρώ? Σιτε δεν έχει το έχω ψάξει

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μωρέ πολλά κοκοψίνια θέλω να πάρω που σίγουρα δεν θα μου χρειαστούν απλά μου αρέσουν!!! Αλλά μετά από πολλή σκέψη και αυτοπειθαρχεία (ΟΟΟΟΜΜΜΜ!!!) αποφάσισα να αφήσω στην άκρη τη ματαιοδοξία μου και να πάρω μόνο ότι είναι απόλυτα απααραίτητο και για τα υπόλοιπα μετά. /το δωμάτιο απλά θα το βάψω λιλά και κίτρινο και θα κολλήσω κάποια αυτοκόλλητα στους τοίχους. Ήμουν έτοιμη να σκάσω κάνα χιλιάρικο να της φτιάξω τοιχογραφία αλλά είπα να κρατηθώ και να της τη φτιάξω όταν θα φτάσει σε ηλικία που θα έχιε κάποιο αγαπημένο καρτούν ή χόμπι. Νομιζώ θα το χαρεί καλύτερα τότε. Ε? τι λέτε?

Διαφημίσεις

μπα....τπτ απολυτως... 8α παω με αγνοια κινδυνου και το κεφαλι ψηλα για τοκετο λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι σα χεσ...νη κότα θα πάω μάλλον. Θα μιλήσω αύριο με τη ντοκτορεσα γιατί θα τα θέλω καθαρά για ψυχολογικούς λόγους... Το χαζό είναι ότι γενικά δε φοβάμαι τον πόνο αλλά με τον τοκετό δεν ξέρω τι με πιάνει... πόσο χαζή είμαι ώρες ώρες....

Διαφημίσεις

Ωραία. το τυπώνω και θα το πάρω μαζί μου. Αν το βρώ θα ρωτήσω και θα σου πω αύριο. Θα σου στείλω πμ για σιγουριά ότι θα το δεις

Μηπως μπορειτε να καταλαβετε τι δειχνει το τικερακι μου ? πως εχει κατσει το μωρο καλε?

Μαρα εσυ πουλακι μου που εισαι ? γραφειο ακομα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...