Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ερωτηση. ρε κοριτσια αυτα τα συστηματακια που ριχνεις μεσα τις βρωμικες πάνες.. τι ειναι? πως λειτουργουν το φελεκι μου μεσα και νιωθω σαν ηλιθια? και τι ειναι αυτα τα ανταλακτικά που παιρνουν?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ποσο 8α σου πάει ο μαλλίς?

120ευροπουλάκια μου είπαν!

ερωτηση. ρε κοριτσια αυτα τα συστηματακια που ριχνεις μεσα τις βρωμικες πάνες.. τι ειναι? πως λειτουργουν το φελεκι μου μεσα και νιωθω σαν ηλιθια? και τι ειναι αυτα τα ανταλακτικά που παιρνουν?

εχμ, κι εγω προσπαθω να καταλαβω πως γινεται να μην πεθαινεις απο την μπόχα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κατι παιρνουν ρε μπου2 ανταλακτικα και τα λενε και κασετεσ στα ξενα σαιτ αλλα τι σκατα ακομη δεν μπορώ να καταλάβω...

120 ε? καλα ειναι... οσο η β επιπεδου ας πουμε και η αυχενικη.... με ποιον εχεις ραντεβου? ΜΑΚΑΡΙ να σου τυχει ο παπαγεωργίου... τρελός, ψυχάκι αλλά ψειρας και γαματος επιστήμονας

dZJip3.png

Δεν εχω ιδέα να σου πω την αληθεια, από οσο ξέρω οι γιατροί εχουν προτιμησεις γι αυτο και σε ρωτανε στο τηλ ποιον γιατρό εχεις για να κανονισουν με ποιον θα σε βαλουν...

νομιζω καποια κοπελα ελεγε οτι εχει τετοιο καδο...

Αληθεια η Σμουτς που ειναι σημερις???

Η Δημητρα χαθηκε τελειως ε?

ε ναι στανταρακι ειναι 8εμα γιατρου... συνηθηως υπερηχογραφηματίες και γυναικολογοι πάνε ντουετάκι και λόω προσωπικής σχέσης κλπ κλπ. η σμουτ δεν εχω ιδέα όσο γιατην δήμητρα.. 8α τρεχει η κοπέλα.. δυο παιδιά τώρα και το τρίτο να έρχεται... ειναι ζορι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γενικως πανε πακετακι πολλα πραγματα...

Παντως εγω για τη μαια πιστευω πως αξιζει τον κοπο να παρεις τη συνεργατιδα του γιατρου, διοτι δεν εχεις να πεσεις σε καμια ασχετη- στριφνη και κακογ#@%%^$

μονο εκεινη ειναι διπλα σου, εχεις αποκτησει οικειοτητα και ειναι πανω απο το κεφαλι σου ουσιαστικα και οχι ως αγγαρία!

ο ναι! και ξερεις... ειμαι κ λιγο δυστροπη δεν ειμαι για πολλά πολλά... εχω λιγο και μια ξιπασιά τύπου "με τον παρά μου γαμω και την κυρά μου" και ετσι και μ αρχισουν σε τιποτα μα μου ξου σχολαω δεν μπορώ μισο ερχομαι σε 15 χρονια κλπ κλπ 8α με πιάσουν τα διαόλια μου και 8α τους πώ να βαλουν το τιμολόγιο εκει που ξέρουν

dZJip3.png

Σε βλεπω να μαλλιοτραβιεσαι με τις κυριουλες του ιασω μικρή μου...

και ποσο νευριαζω οταν εχουμε σκασει ΤΑ λεφτα και αντι να τρεχουν πανικοβλητες μας αγνοουν κιολας!

Γεια σας και παλι κοριτσια , τωρα εχω νευριασει με τον γιατρο μου τον πηρα τηλ για μια απορια , ειχε ραντεβου και μου μιλησε αποτομα.Θα παω την αλλη εβδομαδα για υπερηχο .Βιοφυσικο και τετοια δεν μου εχει πει εκνευριζομαι νιωθω οτι δεν με προσεχει!!!! :( θελω προσοχη και προδερμ :rolleyes: Εχω τα αγχοι μου , μου μιλαει και αποτομα .Φοβαμαι κοριτσια πολυ .

Μπουμπου πως αντεχεις χωρις υπερηχο???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ooooooooooopa φιλενάδα....δεν λεει να σ μιλάει αποτομα ο δοχτορας γιατι εισαι και σε μια κατασταση τωραπου δεν εισαι για πολλά πολλά...αν δεν το κατανοει αυτο σορυ κιολας αλλά ειναι γαιδουρις,,,, δωσε τοπο στην οργη τι να σ πω καλο μ...μπας και 8ες να μας πεις την απορια σ μηπως και ξέρουμε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπα μου την ελυσε αποτομος αλλα μου απαντησε , εχω να κανω και τα χαρτια του ικα την αλλη βδομαδα αλλο αγχος , ελπιζω να τα κανει σωστα ο μπαμπακας μου.

Σημερα μου εχουν λειψει ολα , το γραφειο μου , οι βολτες μου , το πηγαινε ελα μου ,το πανεπιστημιο μου (ειμαι στο Εαπ ).Κουραστηκαααααα στο κρεβατι ολη την ωρα και βαρεθηκα να βλεπω κουτσομπολιστικα και τετοια .

Με επιασε γκρινια κοριτσια σορρυ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εκτονώσου κοριτσάκι μου εδω ειμαστε για να τα λέμε όλα και να τα βγάζουμε απο μέσα μας... σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ κουκλάκι μου...υπομονη... λιγες μέρες έμειναν και μετα ποιος τον χεζει και τον δοχτορα και τα αποτομα του

dZJip3.png

Αύριο πάω για τον υπέρηχο του μήνα... και μετά για παραγγελίες... Μου είπαν για μια βιοτεχνία στο γέρακα που προμηθεύει τα λητώ κλπ και τα παίρνεις σε τιμές χονδρικής, μισή τιμή δηλαδή... Θα πάω αύριο κι αν όντως αξίζει θα σας γράψω τα στοιχεία μήπως ενδιαφέρεται κάποια. Μου είπαν ότι πχ οι πάντες της κουνιας ενώ στα μαγαζιά κάνουν απο 80 ευρώ και άνω εκεί τις ίδιες τισ παίρνεις 20 :shock:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

new to exv κουσει και εγω... ειχα δει ενα διαφημιστικο σταντ στην βουλιαγμενης...για το ΜΟΝΟ που εχω επιφυλάξεις ειναι η αισθητική... ισως να ειμαι κ εγω γεροπαράξενη που μισω τις φουφουλες και τα φραμπαλάκια... πάντως δεν χάνεις τπτ με το να τσεκάρεις...

τι ωρα εχεις υπερηχο?? καλα αποτελέσματα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...