Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ισχύει αυτό με το ότι κουφαίνει τα παιδιά το ανθρακικό!!!

και εγώ έτσι πίστευα και με εκραξε η γιατρός μου...

Επίσης ρε κορίτσια σας διάβαζα σήμερα, γιατί τέτοιο αγχος????

Τα μωρακια μας είναι μια χαρά και όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

ασχοληθέιτε με τις αγορές και τις ετοιμασίες, είναι ότι πιο σούπερ για την περίοδο αυτή!!!

fairy εχω ΠΗΤ 26/06 ε λεω να σταματησω κατα την 10/06 λογω του οτι βαριέμαι στο σπίτι αφενος και αφετερου... ενας πονος να με πιάσει πες... εδω μεσα ειναι 60 αυτοκινητα... ολο και καποιος 8α με παει στο ιασώ.. ενώ στο σπίτι σολο καριέρα και με το πε8εριδιο τι 8α πρωτοκάνω? βαλίτσα? τηλ στον ηλία? ταξι? ενώ εδώ.. 8α παρω τηλ στη γραμματεια κάτω και θα πώ.. ελενιτσα.. γενάω.. ποιος ειναι available? ασε που 8α εχω και back up βαλιτσα εδώ περα τζαστ ιν κεις

dZJip3.png

μπου2 εμενα ακομη μου λένε το άλλο.. μην κα8εσαι σταυροποδι πνιγεται το μωρό.,.. καλά κρασιά δλδ... απλά πλεον εχω επιλεκτική ακοή και απά χαζογελάω κ κουναω κεφάλι συγκαταβατικα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γειά σας κι από μένα! Αχ Μάρα μου τι ωραια που τα λες και μας φτιαχνεις τη διάθεση! Κορίτσια τις τελευταιες μέρες με έχει πιάσει αγχος...μεγάλο αγχος γιατι αρχισα να σκέφτομαι τον τοκετό, αν θα τα καταφέρω, αν θα πάνε όλα καλά...Τι με επιασε ετσι ξαφνικά? Υπάρχουν στιγμές που μου ερχεται να βάλω τα κλάματα, το ξέρω οτι είναι γελοιο αλλά ετσι αισθάνομαι...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

χαχααχχαχαχα καλα αγγελα καλως ηρ8ες στο κλαμ των ημιτρελων... μια χαρα 8α ειναι ο τοκετος σου κοριτσακι μου.. και ΑΝ λεμε ΑΝ σκάσει κάτι ο γιατροσ σου 8α ειναι εκει και 8α το αντιμετωπίσει... που δεν 8α σκάσει αλλά λέμε τώρα.. πάντως έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα οοοοοοτι και να συμβει, ο γιατρος 8α κάνει ενα κλακ και ενα κλικ 8α με καισαρικώσει και τέρμα ο χαβαλές και η αγωνία

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ναι ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γεννήσουμε όλες με έναν πόνο που λένε, αλλά εγώ εχω αρχισει να φοβάμαι γενικώς και την καισαρική φοβάμαι και τον φυσιολογικό τοκετό φοβάμαι και κριμα οι αναπνοες που μαθαινω στη γιογκα τρομάρα μου!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

αγγελα να μην μασας μια.. πες οτι πας να κανεις μια εξαγωγη στον οδοντιατρο... και μιας που το 8υμηθηκα.. το ξερατε οτι μια επισκεψη στον οδοντιατρο ειναι ΠΙΟ επικινδυνη απο την γεννα? διοτι λεει τα μικροβια που κατοικοερδευουν στο στομα ειναι εντελώς μαλακιασμένα σε αντιθεση με την γεννα που γινεται σε ενα ακρως αποστειρωμένο περιβάλλον και μπλα μπλα μπλα... οποτε.. πιο ευκολο και απο εξαγωγη φρονιμιτη 8α μας σκάσει... μην φοβου μην φοβου!

ρε μπου2 οταν τελειωσεις με το καλο και μπορεσεις μπες μια και δωσε ενα ραπορτο σχετικα με το βιοφυσικο και πως το κανουν κλπ κλο γιατι ειναι το μοναδικο που εχω χασει ώς περιγραφή

dZJip3.png

Αγγελα μου κι εγω ετσι ημουν μονο με το θεμα του τοκετου...

Βασικά απο τοτε που γνψρισα τη μαια του γιατρου και κανω καποια μαθηματα μαζι της και λυνω όοοοολες τις απορίες εχω χαλαρωσει πολύ...

Φυσικα εχει να κανει και με το γεγονος οτι ειναι απιθανη τυπισσα και πολυ ηρεμη και γελαμε και δεν μου λεει ανατριχιαστικα ουτε με φρικαρει!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

θα σου τα εξηγησω ολα αναλυτικως αυριο κοριτσακι...Από οσο μου ειπε η μαια ειναι συνδιασμος διαφορων θεματων, δηλαδη nst που βλεπει καρδιακους παλμους μπεμπε και κινησεις αλλα και συσπασεις μητρας και επειτα εγρωμο ντοπλερ για τσεκαρισμα πλακουντα, αμνιακων υγρων κτλ....

αλλα θα στα πω αυριο που θα τα εχω δει και Live

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...