Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ακκακακακακ καλυτερα ποπιδου! ειναι σλιμ αντ φιτ το παιδι και δεν θα σε τλαιπωρησει στη γεννα ενώ η δικια μου θα με βελάξει μεχρι να σκασει μυτη

αναγουλες και τα τοιαυτα ακομη ρ ε μωρόμ ??? ποποοοο φασαριοζοσ ο μπομπιράκος!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδακι μου δεν φαινεσαι για 1,64 με τίιιιιποτα!! r u suuuure?

παντως το βαρος του μωρου δεν εχει να κανει με το μεγεθος της κοιλιάς καλό μου, ετσι μου είπε μολις χθες που ρωτησα το ιδιο πραγμα!!!

Εμ ειδες τι κανει το μπαλετο .Χαριζει υψος.... ειναι απο τα πολλα τραβηγματα χαχαχαχαχα.

Τοσο ειμαι , φοραω και το τακουνακι μου να σου το 1,70 αμεσως αμεσως :tongue::tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ακκακακακακ καλυτερα ποπιδου! ειναι σλιμ αντ φιτ το παιδι και δεν θα σε τλαιπωρησει στη γεννα ενώ η δικια μου θα με βελάξει μεχρι να σκασει μυτη

αναγουλες και τα τοιαυτα ακομη ρ ε μωρόμ ??? ποποοοο φασαριοζοσ ο μπομπιράκος!

Πολύ!!! Σαν τον άντρα μου...

Να ρωτήσω κάτι; Με τους άντρες σας πώς τα πάτε; Σε εμάς υπάρχει ένταση. Βέβαια, είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και νομίζω ότι κουραστήκαμε και οι δύο, οπότε τώρα μας βγαίνει γκρίνια.

2522daf9de.png

swGop2.png

Εμ ειδες τι κανει το μπαλετο .Χαριζει υψος.... ειναι απο τα πολλα τραβηγματα χαχαχαχαχα.

Τοσο ειμαι , φοραω και το τακουνακι μου να σου το 1,70 αμεσως αμεσως :tongue::tongue:

xaxaxax....εμ , γι αυτο με παραπλάνησες...φτου φτου γυναικαρα παντως και με τα μπαλετα και με τα πιανα...

εγω ενα υψος το έχω μπορω να πω και ανευ τακουνιου εμενα με τραβουσαν στο στιβο μικρη....χαχαα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Mary μου,

Εγω παλι ειχα ευκολη εγκυμοσυνη, δεν ταλαιπωρηθηκα ιδιαιτερα...λιγα νευρακια και γκρινιτσα ειχα, αλλα τον ειχα προειδοποιησει να μην μου δινει σημασια οταν με πιανει το αναποδο μου και επιασε αυτό...

Γενικα ειμαστε πολύ οκ, αλλα δεν ξερω πως θα ηταν τα πραγματα αν ειχα περασει κι εγω μεγαλο ζόρι!

Διαφημίσεις

Πολύ!!! Σαν τον άντρα μου...

Να ρωτήσω κάτι; Με τους άντρες σας πώς τα πάτε; Σε εμάς υπάρχει ένταση. Βέβαια, είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και νομίζω ότι κουραστήκαμε και οι δύο, οπότε τώρα μας βγαίνει γκρίνια.

emeis παλι ποπιδου επειδη ο αντρασ φοβαται να κανουμε σεξ... (ειναι και λιγο σπουκι οταν εχεις κορη) εχουμε γινει δυο ωραιοτατοι συγκάτοικοι που γελάμε τρελά με την κοιλιά μου και το γεγονός οτι σουρνομαι...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι παιζει ρολο η εγκυμοσυνη...εγω δεν ειχα ουτε αναγουλες ουτε πονους ουτε τπτ οποτε απλά κάναμε πλάκα λεγοντας πως μου κατσικωθηκε ενα αρνι στην κοιλια κλπ κλπ κλπ

βασικα ευτυχως που γεννάω οσονουπω και 8α αρχιζουμε ξανα το σεξακιον γιατι τετοιο κολητιλίκι πια.. ουτε φανταροι να ειμασταν λολ!

υγ. αν ειχα κ εγω να τρεχω κα8ε 5 λεπτα και να ξερνοβολαω καλά κρασια.. 8α το ειχα κανει το σπιτι ναγκασακι

dZJip3.png

Κουκλίτσες, σας αφήνω.

Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί κουτουλάω.

Χάρηκα που τα είπαμε. Θα σας ξανάρθω αν με θέλετε.

Φιλάκια!

Μάρα, αν έχεις το κινητό μου, στείλε κανά μήνυμα γιατί έχω χάσει νούμερα και καταλαβαίνεις... Να γράψεις ποια είσαι, ναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Μια χαρα κοπελαρα εισαι δεν χρειαζεσαι και το τακουνακι ειναι πολυ κουραστικο :Dαμα παρει και απο σενα ο γιος θα καμαρωνεις τον παιδαρα σου .Ειπαμε εχω κλεισει για νυφη ετσι ???

Κοριτσια να ρωτησω κοκα κολα πινετε? ηπια σημερα και εχει λυσαξει το μωρο

Είδα τις απαντήσεις σας και επανήλθα.

Εγώ έβγαλα την εγκυμοσύνη στο σπίτι. Καναπές - κρεβάτι, κρεβάτι - καναπές. Μόνο για το γιατρό έβγαινα.

Μετά ήταν και το άλλο... Κάποιες ξέρετε... Οι υπόλοιπες δεν χρειάζεται. Τώρα, είμαστε όλες χαρούμενες και ανέμελες έγκυες.

Εμάς μας σκίασε το παρελθόν και οι φόβοι μας. Αυτό φταίει. Και τώρα που πλησιάζει ο καιρός για να έρθει το μωράκι, βγαίνουν όλα...

Αυτά.

Σας αφήνω κούκλες! Τα λέμε.

2522daf9de.png

swGop2.png

Να μας ξαναρθεις Μαιρουλα, καλη ξεκουραση!!!

Ναι αμα πάρει απο το δικο μου σοι ο μικρος θα γίνει 2 μέτρα!!! Φυσικά και θέλουμε συμπεθεριά με τη μπαλαρίνα!!!!! :D

Καλέ που να τολμήσω να βαλω τακουναρα η γυναίκα, με εκραζαν οι φίλες μου και με απειλουσαν!

Κοκα κολα γενικα δεν πινω....Αλλα δεν εχει σχεση με τα αναψυκτικα και το θορυβο και οτι κουφαινονται τα μωρα μην ακουσεις κανα τετοιο!!!!ΕΕΕ!

Διαφημίσεις

Μαιρουλα να ξαναρθεις ,σ αυτο το τοπικ ξεχναμε το παρελθον κοιταμε μονο το παρων και το μελλον με πολυ αγχος :):):)

Και εγω στην ξαπλα ειμαι απο την β επιπεδου και μετα , ο αντρας μου κανει πολυ υπομονη ,μα παρα πολυ ομως, ειναι διπλα μου συνεχεια .Βεβαια εχει αρχισει τις απειλες για το μετα οποτε δεν ξερω τι με περιμενει :D:D:D

Να μας ξαναρθεις Μαιρουλα, καλη ξεκουραση!!!

Ναι αμα πάρει απο το δικο μου σοι ο μικρος θα γίνει 2 μέτρα!!! Φυσικά και θέλουμε συμπεθεριά με τη μπαλαρίνα!!!!! :D

Καλέ που να τολμήσω να βαλω τακουναρα η γυναίκα, με εκραζαν οι φίλες μου και με απειλουσαν!

Κοκα κολα γενικα δεν πινω....Αλλα δεν εχει σχεση με τα αναψυκτικα και το θορυβο και οτι κουφαινονται τα μωρα μην ακουσεις κανα τετοιο!!!!ΕΕΕ!

κλαψ... εμενα μικροτερη οι φιλες μου ανεβαιναν πεζοδρομιο και περπατουσαν και μου ελεγαν εγω να περπαταω απο τον δρομο για να μην φαινετε η διαφορα... αλλα φαινοταν και μετα με εκραζαν..λυγμ!

dZJip3.png

Η κοκα κολα τα κανει αυτα??? απαπαπαπαπα καλα εκανα και δεν επινα .

Προχθες φωναζα λετε να εκανα ζημια στο μωρο ?

Μαρα ποτε σταματας απο το γραφειο ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...