Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

δλδ πρεπει να

1. αδειασει ο ξενώνας και το διπλο κρεβάτι να πάει αυλίδα

2. να καθαριστει εως αηδιας το δωμάτιο

3. να αλλάξω κουρτίνες (καλά παιδιά βρηκε η μάνα μου αλα παζαρ ντε χαλκίδα ΤΡΕΛΕΣ κουρτίνες φραουλένιες με μαύρες λεπτομέρειες ΤΡΕΛΑ πουκοθεμα φοβερο και με 10 ευρώ)

4. να αλλάξω φωτιστικό (επίσης απο παζαρ ντε χαλκίδα κινεζικο στρογγυλο 5 εουροζ 8α το ριξω στα μπαζαρ ντε χαλκίδα μου φαινετε)

5. να παραγγειλιω τιποτις επιτέλους

6. να τα πλύνω

7. να παρω την συρταριέρα και να τα τακτοποιησω

8. να φτιαξω καμια βαλιτσα μαιευτηριου μην παω με το βρακί σόλο καριέρα στο ιασώ

9. και να περιμενω τα επιπλα

ωραία φέτα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω,πω ρε Μαρα...ασε,δεν παλευεται η φαση οσο γλυκια κι αν ειναι η αναμονη!Ειχα συνηθισει αλλιως..ενταξει δεν ημουνα ποτε το υπερκινητικο ατομο αλλα ειχα τη δουλεια μου,τα εξτραδακια μου,τις βολτιτσες μου και τις δουλειες μου ολες μονη μου τις εβγαζα μια χαρα περα!

Τελοσπαντων..τουλαχιστον να πηγαινουν καλα τα μωρακια και βλεπουμε για τα υπολοιπα...Ας μεινει προσωρινα ασκουπιστο το σπιτι λιγο παραπανω,δεν θα πεθανουμε κιολας:tongue:

lol Βρε δεν παλευεται σου λέω... επι 33 χρονια οδυλεύω 16ωρα, μετα στα καπάκια έξοδος τρελή τα σκ ταξιδάκια, με τα του σπιτιου ασχολουταν η μανταμιτσα που μ καθαριζει, με τα της σιτισης το πεθερίδιο... και ξαφνικά πρεπει ολα να τα οργανώσω εγώ διοτι οκ παιζιε και 8εμα αισθητικής πάνω απ όλα... γιατι αν αφησεις άλλους να στα κάνουν θα καταληξει το παιδάκι σ πνιγμενο στο δαντελωτο φουφουλι! τεσπα.. δεν γαμιεται... ολα για τα παιδάκια μας

dZJip3.png

δαντελωτο φουφουλι δεν λες τιποτε!!!!!χαχα...πηγαμε σε ενα μαγαζι της περιοχης(περα απο λητω-μαδερκερ) να δουμε πορτμπεμπε και επηξε το ματι μου στη βλακεια!!Δεν λεω,κοριτσακι θα κανω αλλα αυτοι οι φραμπαλαδες,αυτα τα λαχανι-πορτοκαλι...ιουου.και πανακριβου.Δεν μας αρεσε τιποτε.

Κι ετσι...ιντερνετ και παλι ιντερνετ!Θα παραγγειλω το soft carrycot της maclaren ή κατι παρεμφερες και θα γουσταρουμε τουλαχιστον alltogether!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ καλε εβλεπα καλα8ουνες και πα8αινα πολιτισμικο σοκ! βρηκα στα μαδερ κερ μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ καλαθουνα με ελαφρυ ροζουλι και ουτε φραμπαλά ούτε τπτ και ήρθα κ ίσιωσα!

dZJip3.png

εντωμεταξυ,το τι αγοραζει ο κοσμος...Ενταξει,ο καθεις με το γουστο του δεν λεω αλλα τωρα που εφτασα να παρατηρω τα καροτσακια-ρουχακια στο δρομο μενω αναυδη!Να μην μιλησω για συμπεριφορες..Δεν εκανε αλλος παιδι,μονο η Μαριω τον Γιαννη!!!!!!!!Ξαδελφονυφη μας εφερε το παιδι στην θεια μου και πεθερα της πρωτη επισκεψη την Κυριακη του Πασχα---τα σπιτια μας απεναντι---εμεις ολοι στην αυλη ψηνουμε---και βγαινει που λετε η Κατια Ζυγουλη απο το αυτοκινητο,αρπαζει το μωρο απο το καρεκλακι,το κρυβει στην αγκαλια και φευγει χωρις να πει ουτε χρονια πολλα εστω απο μακρυα!!!!!!!!!!!!!Εμεινε ο καψοαντρας της και ξαδελφος να δικαιολογει τα αδικαιολογητα:confused:

ααααα καλα εισαι! ειναι μερικές που φερονται λες και γενησαν ΜΟΝΟ εκείνες σε ΟΛΟ τον κόσμο.. χαλια μαυρα σ λέω... λες και τα άλλα παιδάκια δεν ειναι παιδάκια αλλά παοπαιδα

dZJip3.png

Μαρα ποια καλαθουνα ειδες ? εγω θα παρω απο τα ονειρα σκεφτομαι να την παραγγειλω κιολας απο εδω .Ειναι μεγαλες καλαθουνες κατα δεκα ποντους .Για δες.

Σου στελνω πμ με μαιλ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

εμένα αυτό που με νευριάζει πιο πολύ απ'όλα είναι που όλοι έχουν απόψη για το πως πρέπει να μάθω το παιδι!!!

Θα το ξυπνάς, δε θα το ξυπνάς, να δώσεις ξένο γάλα, να μη δώσεις κλπ...

Βαρέθηκα πια να τους ακούω...

Αυριο παώ να κάνω παραγγελίες... λίγο με βαριά καρδιά κι εγω η αλήθεια είναι... Καλέ τι μας έχει πιάσει τώρα στα τελευταία??? Τι άγχος... εμένα μου έχει καρφωθεί ο φόβος μήπως έχει κάτι σε νοητική πάθηση που δε φαίνεται σε υπέρηχους... προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά όλο εκει πάει ο νους μου... τι θα κάνω???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλα τοσο φθηνη ειναι ? περιλαμβανει το στρωματακι ? τοσο την εχει εδω στην Ελλαδα? τα ονειρα τα εχει ολα πανω οπως τα βλεπεις και κουβερτουλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χααχχαχαχαχα καλως την New! καλά τέτοια κουλά παθαίνω κ εγώ.. εχω λυσαξει στη σαρδέλα σου λέω για να την βοηθησω..νοητικώς.. ρε μπας και χαζεψουμε τελικά τώρα στο τέλος??

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...