Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Να μαι και εγώ. Μόλις έπλυνα τις νυχτικές μου και τα πρώτα ζιπουνακια της μπέμπας. Τι τέλεια που μυρίζουνε όλα με το proderm!

Σήμερα το απογευματάκι θα πάμε βολτίτσα για να ψάξουμε στο home το επιπλάκι που έχει το Smoutsaki για αποθηκευτικό χώρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ Νεφελακι μου...με το καλο....τωρα που ετοιμαζεσαι πανε και τα αγχη πανε ολα εε???το δωματιο κομπλε???πως ειναι???κουρτινουλα πηρες???

εχεις παρει και ολα τα ρουχαλακια της μπεμπας???\

πηρατε λικνο η θα χρησιμοποιησεις την καλαθουνα τελικα για αρχη???

εγω να σου πω την αληθεια τα εχω παιξει και εχω και μπερδευτει!!!:confused::rolleyes:Θελω να πανε ολα καλα και ας καθυστερησω να τα φτιαξω...ειναι αναμικτα συναισθηματα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! καλημερα αγαπες! τι μου κάνετε? εγω τα ιδια... σαπιζω ακομη και στο γραφειο... μα τι άρνηση ειναι αυτη!!!

βανιλακι

στιελε μου με πμ το μαιλ σου εχω τις λιστες

dZJip3.png

καλημεραααααα!!!!

Σημερα ή αυριο θα διαλεξω κουρτινες για το δωματιο αλλα απο πραγματα αρνουμαι να αγορασω :tongue:το αγχος μου δεν μ αφηνει να λειτουργησω σωστα.Ακομα περιμενω να γεννησω για να ειμαι σιγουρη τι θα ψωνισω :D:D:D:D:D.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αυτο το αγχος ρε κοριτσια... και εγω εκει που ειμαι ετοιμη να κανω ντου να αγοράσω τα πάντα λέω μετά... και αν πάει κάτι άσχημα??? :(

νεφελάκι μου... σε ζηλεύω τρελά κουκλί μου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αχ Νεφελακι μου...με το καλο....τωρα που ετοιμαζεσαι πανε και τα αγχη πανε ολα εε???το δωματιο κομπλε???πως ειναι???κουρτινουλα πηρες???

εχεις παρει και ολα τα ρουχαλακια της μπεμπας???\

πηρατε λικνο η θα χρησιμοποιησεις την καλαθουνα τελικα για αρχη???

εγω να σου πω την αληθεια τα εχω παιξει και εχω και μπερδευτει!!!:confused::rolleyes:Θελω να πανε ολα καλα και ας καθυστερησω να τα φτιαξω...ειναι αναμικτα συναισθηματα!!!

Αχ Βανιλίτσα το άγχος δεν φεύγει ποτέ, ειδικά τώρα που έχουμε ήδη ετοιμασει σχεδόν το δωμάτιο πήραμε και το καρότσι η ανησυχία είναι εξίσου μεγάλη. Περιμένω ακόμη κάτι ραφάκια για το δωμάτιο και πρέπει να βρω και την απόχρωση χαλιού που θέλω. Θα γίνει ομορφούλη, αλλά σε παλ αποχρώσεις του ροζ και του λευκού. Κουρτινούλα έβαλα μία λευκή διαφανή και τα δύο ριντό που είχε σετ η προικούλα. Ρουχαλάκια δεν πήρα τίποτε, κάτι λίγα έχω που μου φέρανε οι γονείς.

Εμείς θα την κοιμήζουμε στο πορτ μπεμπέ, στο παρκοκρέβατο και στο ρηλάξ. Το θεωρώ περιττό το λίκνο από την στιγμή που αγοράζει κάποιος και πορτ μπεμπέ. Επειδή είναι ακριβούλη και θα χρεισιμοποιηθεί για 5 μήνες το πολύ, τουλάχιστον αυτούς τους μήνες να μην περιμένουμε να το βάζουμε μόνο στις βόλτες.

Να μην ανγχώνεσαι με τις λίστες. Ετοίμασε τα σε ένα χαρτί και άρχισε να ψωνίζεις. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ολα θα πάνε μια χαρά για όλες μας.

mara μου σου ηρθε???γιατι ειμαι και ολιγον τι ασχετηηηηηη:oops::oops::oops:

αχ Νεφελακι δικιο εχεις ...η ωρα εχει ερθει αλλα ...αγχωνομαι περισσοτερο και γι΄αυτο το καθυστερω!!!Ο αντρας μου ξεκινησε με την παραγγελια της ντουλαπας και το βαψιμο...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μάρα δεν πιστεύω ότι είσαι και εσύ ανγχωμένη! Θα πρέπει να σταματήσουμε να το σκευτόμαστε.

Εγώ πλέον έχω κάνει σχεδόν όλες τις παραγγελίες. Σήμερα παραγγείλαμε και το παρκοκρέβατο της chicco. Δεν περιμένω την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στον γιατρό, είπα κορίτσια ότι ήρθε ο καιρός να τα ξεπεράσω όσο γίνεται.

ρε κοριτσια να σας εξομολογηθω κατι?? το πιο φριχτο που νιώθω ειναι οταν η μπεμπα κλωτσαει σαν τρελο...αντι να χαιρομαι σκεφτομαι μηπως εχει πάθει κατι το καημενο μου και κλωτσάει για βοήθεια...μ@λ@κι@ μου το λέω... αλλά ώρες ώρες με λουζει κρυος ιδρώτας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σε ανυσηχεί αυτό ρε Μάρα! Το αντίθετο, η μπέμπα σου είναι υγιέστατη και γι αυτό θέλει συνέχεια να κουνιέται. Τι να πω και εγώ με την δική μου που κουνιέται μια στο τόσο!

Καλημερα κοριτσια,

χριστος ανεστη,χρονια πολλα....τι μου κανετε???φανταζομαι ξεκουραστηκατε ολες και τωρα πατε για ντου στα μαγαζια???

Εγω ειμαι σε μια μεση κατασταση-εχω αγορασει αρκετα αλλα οχι ολα,δεν εχω πλυνει τιποτε(αλλοι θα το κανουν,εγω αδυνατω),το δωματιο θα αδειασει αυριο ή μεθαυριο(αναλογως τα κεφια του αδελφου και του συζυγου) και μας μενει να παραγγειλω και ντουλαπιτσα!!!

Κατεληξα και σε πορτμπεμπε...αντε να το παραγγειλω κι αυτο να δουμε τι αλλο θα κανουμε:rolleyes:

Κουραζομαι βρε κοριτσια αρκετα,τι πραγμα ειναι αυτο???Τραβαει κι η κοιλια,νιωθω τα τσιτωματα στα πλευρα-θελω να ειμαι συνεχως οριζοντιωμενη

kalvw to μαρσολανάκι... αμα κουραζεσαι άραξε καρδιά μου δεν υπάρχιε λόγος να τρέχεις.. κ εμεις εχουμε ΤΡΕΛΟ ξεσήκωμα για το δωμάτιο... ο ξενώνας να γινει μπειμπι ρουμ..φνατασου... ουτε που θελω να σκεφτομαι τι εχει να ιγνει και εχω να σηκωσω και χαλια... και τα μαλλινα και χεσε με μεσα...ουφφφ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...