Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμένα αρχισαν οι καούρες... από την Μ. Παρασκευή!!! φρίκη η κατάσταση... Με σοδούλες την παλεύω!!!!

Εμείς μπορώ να πω ότι με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωράμε τις ετοιμασίες μας!!!

Δεν κρατιέμαι με τίποτα!!!!!!!!!!!

καλα mara Μου...ξερεις τα γνωστα ...φαγοποτι...ξεκουραση και βολτιτσα για περπατημα ...

Κατι που πρεπει να κανουμε ολες μας αυτη την εποχη....περπατημα για ευκολα γεννητουρια!!!

Το λικνο θα το παραγγειλω μαζι με τα επιπλα...αλλα θα πρεπει να βαψουμε πρωτα...αχου αγχοθηκα!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εδώ είμαι, μου χτυπησε η γειτονισσα απο πάνω γιατι κλειδωθηκαν εξω και μεχρι να ερθει ο αντρας να φερει κλειδια καθισαμε στο σαλονι εδω, ειχε και τη μικρη της που τσιριζε με το σκυλο πολύ γελιο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

vanilitsa χρονια πολλα , αντε με το καλο οι ετοιμασιες .Που θα πας για ταπετσαριες? εγω τις παραγγειλα αλλα θα ερθουν 23 του μηνος , απο παραγγελειες ακομα τιποτα φανταζομαι οτι αυριο θα πανε οι δικιοι μου να τα κλεισουν.

Πολυ αγχος ουφφφφφφφφ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσάρες γειά σας κι απο μένα! Μάρα ευχαριστώ πολύ για το site. Εχει καταπληκτικά πραγματάκια. Θα παραγγείλω μερικά από εκεί, εχει και πολύ καλύτερες τιμες από τα μαγαζιά...Εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάω στο Λητώ να ρίξω κι εκεί μια ματιά...ακόμα ψαχνω για κούνια...το καρότσι αργεί ακόμα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

γεια σου fairy μου , χρονια πολλα κοπελα μου να σαι καλα ...με το καλο το αγγελουδι σου!!!!

Ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι, καλητερα αργα παρα να προτρεχουμε ...δεν μου αρεσει να βιαζομαι ειδικα τωρα για το μπεμπε μου!!!

την ταπετσαρια θα παω σε ενα καταστημα που θα παρει ο αντρας μου τις μπογιες για το δωματιο και εχει αρκετα σχεδια εκει, και θα ριξω και μια ματια στον Δημα που μου ειπαν πως εχει!!

Αγγελα μου ποσο εισαι εσυ???Με το καλο σου ευχομαι ...με το καροτσι εχω ενα θεμα και γω ..αλλα μαλλον θα το κλεισουμε μεσω ιντερνετ απο το e-baby...συμφερει δεν το συζητω!!!

κοριτσια με το μαιευτηριο τι θα κανετε???εννοω με ποσα κρεββατια δωματιο επιλεξατε???απο τιμες??εμενα μου ειπε ο γιατρος μου σε τρικλινο αλλα δεν ξερω ενα αγχος το εχω...αλλα και τα χρηματα για μονοκλινο πολλα εεεεεεεε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα μου είμαι 26 + 5 ημερών. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Εχω μέλλον ακόμα αλλά σιγά σιγά πρέπει να κινητοποιηθώ...Ασε που έχω αρχίσει να αισθάνομαι το βάρος...Ετσι ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλησπέρα κορίτσια

πέρασα να πω ένα γεια και χρόνια πολλά σε όλες μας

εγώ περιμένω τον άντρα μου να κάνει ντουζ να πάμε στα λητώ

θέλω να πάρω εκείνο το ειδικό καλάθι για τις πάνες του μωρού για να μην μυρίζουν

είναι chicco και κάνει μέχρι και 30 πάνες το μικρό μέγεθος όχι ότι θα αφήνω τόσες μεσα δεν το συζητώ

θα το αδειάζω τακτικά κατά την διάρκεια της μέρας απλά και μια να μείνει μέσα να μην μυρίζει

νομίζω ότι είναι καλό θα δούμε

την βαλίτσα του μαιευτηρίου την έχω σχεδόν έτοιμη απο ρούχα

αλλά έχω πάρει μια νυχτικά και μια πιτζάμα λέτε να χρειαστώ παραπάνω ?

παντόφλες για το μπάνιο πήρα καινούρια βαλίτσα φυσικά μικρή γιατί είχα τεράστια

κάλτσες πήρα , για τα μαλλιά και το ντουζ τα έχω έτοιμα απλά δεν τα βάζω απο τώρα μέσα, αφρόλουτρα , οδοντόκρεμα και τέτοια.

για το μωρό θα τα πάρω εντός των ημερών.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλα μανούλες... Σήμερα γύρισα μετά από πολλές μέρες διακοπών και δεν είχα ιντερνετ για τα νέα σας. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Από την Πέμπτη ξεκινάω κι εγώ παραγγελίες για τα επιπλα κλπ. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσω μαθήματα ανώδυνου γιατί νοιώθω ότι ο καιρός πλησιάζει και έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο.

Πολλά φιλιά σε όλες... και στις κοιλίτσες σας...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου fairy μου , χρονια πολλα κοπελα μου να σαι καλα ...με το καλο το αγγελουδι σου!!!!

Ολα θα γινουν μην αγχωνεσαι, καλητερα αργα παρα να προτρεχουμε ...δεν μου αρεσει να βιαζομαι ειδικα τωρα για το μπεμπε μου!!!

την ταπετσαρια θα παω σε ενα καταστημα που θα παρει ο αντρας μου τις μπογιες για το δωματιο και εχει αρκετα σχεδια εκει, και θα ριξω και μια ματια στον Δημα που μου ειπαν πως εχει!!

Αγγελα μου ποσο εισαι εσυ???Με το καλο σου ευχομαι ...με το καροτσι εχω ενα θεμα και γω ..αλλα μαλλον θα το κλεισουμε μεσω ιντερνετ απο το e-baby...συμφερει δεν το συζητω!!!

κοριτσια με το μαιευτηριο τι θα κανετε???εννοω με ποσα κρεββατια δωματιο επιλεξατε???απο τιμες??εμενα μου ειπε ο γιατρος μου σε τρικλινο αλλα δεν ξερω ενα αγχος το εχω...αλλα και τα χρηματα για μονοκλινο πολλα εεεεεεεε???

εγω θα κλεισω δικλυνο αλλωστε η διαφορα με το τρικλινο ειναι 30 ευρω στο ΛΗΤΩ καλο ειναι να ρωτησετε κοριτσια τις διαφορες αμα ειναι μικρες δεν συμφερει να πας στα πολλα κρεβατια .Σας το λεω γιατι ολες πανε στα πολλα κρεβατια και εκει γινεται χαμος απο μωρα και κοσμο .Φανταστειτε οτι στον οροφο με τα τρικλινα σε μια μερα ειχαν 50 μωρακια και στον οροφο με το δικλινο γυρω στα 8 μωρακια .Αλλιως κοιτανε το μωρο οι μαιες στα λιγα κρεβατια και στο φερνουν και πιο συχνα στο κρεβατι γιατι οι επισκεπτες ειναι λιγοτεροι .Αφηστε που ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι εστι νεογνο .

Δεν ξερω εγω παντως αυτη την εμπειρια ειχα οταν πηγα στο μαιευτηριο και ειδα οτι αξιζει για 3-4 μερες να δωσω 150 ευρω παραπανω γι αυτο τον λογο.Να τα ρωτησετε λοιπον αυτα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα φιλεναδουλες μου...τι μου κανετε??εγω εχω ξυπνησει με πολυ πολυ αγχος σημερα...ανευ λογου και αιτιας;)προσπαθω να βρω την λιστα της Mpoumpous μας σχετικα με το τι θα χρειαστει να ψωνισουμε για το μπεμπε και για εμας ....αλλα δεν την βρισκω.οποιο κοριτσακι εχει την λιστα ευκαιρη ας μου στειλει ενα πμ!!!θελω να κανω ενα συνολο στις τιμες και στα πραγματακια γιατι δεν θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...