Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Δινει το ικα δυο μηνες πριν και δυο μετα ετσι δεν ειναι ? Σκεφτηκα αυτον τον ενα μηνα να τον παρω μετα καλυτερα .Το εξαμηνο θα το παρεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάπου είδα ότι αν θέλεις να πάρεις τις μέρες άδειας όλες μετά μπορείς αλλά αυτό θεωρείται παράνομο οπότε σε περίπτωση κάποιου μικροατυχήματος όσο δουλευεις θα έχεις πρόβλημα και εσύ και ο εργοδότης.

το εξάμηνο θέλω να το πάρω αλλά δεν ξέρω αν θα το πάρω όλο γιατί στο πόστο μου δεν υπάρχει κανείς αλλος μόνο εγώ.

και θα υπάρχει πρόβλημα. δεν είμαι και δημόσιο οπότε καταλαβαίνεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Και εγω τα ιδια και το αστειο ειναι οτι δεν θα με αντικαταστησει κανεις αλλα δεν με νοιαζει .Θα δω βεβαια και πως θα παει.Ας γεννησω πρωτα με το καλο.

ναι και εγώ αυτό λεω ας έρθει ο μπέμπης πρώτα και βλέπουμε

ας τελειώσει και η άδεια η κανονική

βλέπω το σήμερα πάντα πρώτα και αυτο που με νοιάζει είναι να πάνε όλα καλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

:tongue:καλημερα κοριτσια

φιφι μου ολα καλα ...οι μετρησεις οκ γιατι σε ανησυχουν???

αρε μπεμπα θελεις ταξιδακι στα εξωτερικα;)αμα απο 6 μηνων θελει ΛΟΝΔΙΝΟ φαντασου στα 16 της , τι θα σας κανειιι:lol:

Μην ανησυχεις γλυκια μου φιφι ολα καλα θα ειναι .

εγω βρε κοριτσια να σας πω την αληθεια μου ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ συνεχεια!!!!το εχετε και σεις αυτο??

Νεφελι ροχαλιζει και ο δικος σου???εμενα να δεις!!!!Ευτυχως που μερικες φορες το καταλαβαινει απο μονος του και παει στην αλλη κρεβατοκαμαρα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα και σε σένα

το πρώτο τρίμηνο και λίγο απο το δεύτερο ήταν σαν να είχα τρυπα στο στομάχι

γι'αυτο έβαλα 11 κιλά

τώρα τα πράγματα είναι καλά

είμαι ανάποδη νομίζω γιατί τώρα είναι που ανοίγει περισσότερο η όρεξη και τα κιλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fifoula μου καταλαβαινω το αγχος και την αγωνια που παιρνας , τι να λεμε τωρα ολες στο ιδιο ζουμι βραζουμε .Τα αποτελεσματα δειχνουν καλα απο οτι φαινεται και οι γιατροι παντα κρατανε μια πισινη και δεν χαλαρωνουν και δεν λενε ποτε οτι ολα πανε καλα.

Θα πας Αγγλια?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟY NA ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!

Αχχχχ τωρα με επιασε και εμενα αγχος για το μωρακι μου!!!και την Β επιπεδου ,και καθομαι και κοιταζω για καλαθουνες τρομαρα μου.

Φιφακι σου εδωσαν και dvd?

Κοριτσια καλημερα , οι γιατροι τα εχουνε παιξει με την περιπτωση μας γιατι παντα κατι φτιαχνει και παντα κατι καινουργιο βρισκουν το οποιο αργοτερα εξαφανιζεται!!! Αυτην την φορα ειδε μια κυρτωση στην αυχενικη μοιρα η οποια τον εβαλε σε υποψιες, και ναι συμφωνω οτι θελουν να κρατανε πισινη. Αγγλια θα παω μαλλον γιατι ο ανδρας μου εχει γεννηθει εκει και μας ειναι σχετικα ευκολο το ταξιδι. Θα προσπαθησω να το δω και σαν το τελευταιο ταξιδι που θα ειμαστε μονο 2 και με την ευκαιρια θα κανω και μια ερευνα αγορας και εκει;) Ναι μου δωσανε dvd αλλα πρεπει να το πεις οταν πας να παρεις το παραπεμτικο για το ταμειο.

fifi73 ωραια θα ζητησω και εγω dvd .

Αφου σας ειναι ευκολο το ταξιδι να πατε , ποτε θα πας μηπως πετυχεις και εκπτωσεις.Σε φιλω και καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα αφου η ληψη τροφοβλαστη βγηκε καλη μην φοβασαι τιποτα.

το dvd ειναι προαιρετικό και χρεώνεται έξτρα

τουλάχιστον στην κλινική που το έκανα εγώ

πρέπει να τους το πεις από την αρχή να βάλουν μέσα dvd και να γράψουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Πήγα μέχρι την μαμα μου μια βολτούλα.

Η μπεμπούλα μου δεν μου έκανε την χάρη να κουνηθεί ακόμη.

Εσείς κάθε πότε τα νιώθετε?

Rosebaby σκευτομαι να πάω μια βόλτα στο όνειρα βεβε, ξέρεις πιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη ποικιλια?

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Πήγα μέχρι την μαμα μου μια βολτούλα.

Η μπεμπούλα μου δεν μου έκανε την χάρη να κουνηθεί ακόμη.

Εσείς κάθε πότε τα νιώθετε?

Rosebaby σκευτομαι να πάω μια βόλτα στο όνειρα βεβε, ξέρεις πιο από τα δύο έχει μεγαλύτερη ποικιλια?

ο μπέμπης μου απο τότε που άρχισα να τον καταλαβαίνω με έχει τρελάνει

άργησα να τον καταλάβω οπότε μην αγχώνεστε για το πότε

περίπου στην 22 εβδομάδα

τι εννοεις πιο απο τα δυο ονειρα βεβε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα ,κοριτσια,ειχα καιρο να μπω μεσα γιατι ειχα παρα πλυ δουλεια...

σας διαβαζω ομως και σας ζηλευω λιγο,με ολα αυτα τα ωραια που ασχολειστε ,καροτσακια,πορτ μπεμπε κτλ...εγω ακομη δεν εχω προλαβει να παω να παρω το μαξιλαρι για τις εγκυμονουσες και βαζω κατι μαξιλαρια απο εδω και απο εκει...

δεν με αφηνουν και να οδηγησω,και περιμενω απο τον αντρα μου να παμε ,ο οποιος δεν προλαβαινει ποτε...

αυτο που με απασχολει σημερα ειναι οτι εδω και 3 μερες περασα μια μεγαλη στεναχωρια και ειναι η κοιλια σφιγμενη...αναρωτιεμαι τι μπορει να συμβαινει με το μωρακι μας...εγω μεχρι πριν 3 μερες ειχα την εντυπωση οτι καπου καπου αισθανομουν μια πεταλουδιστα στην κοιλια μου,και νομιζα οτι το ειχα αισθανθει,τωρα εχω τετοιο σφιξιμο,που τιποτα...

εχω και ενα φοβερο πονοκεφαλο,ελπιζω να περασει με το μαγνησιο,αλλιως θα παρω διπλο ντεπον,και δεν με αφησει να ξεχαστω,να φτιαξει λιγο η διαθεση μου...

και γενικα δεν περναω χαρουμερη εγκυμοσυνη,το αντιθετο θα ελεγα...

εχει καμιας σας να με συμβουλεψει τιποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

φίλη μου Γκέλυ

αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι να χαλαρώσεις γιατί το α και το ω είναι η ψυχολογία

αν δεν είμαστε καλά πολλά απο τα συμπτώματα που νιώθουμε ειναι ψυχοσωματικά

καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

το μωρό απο όσο διάβασες και εγώ άργησα να το καταλάβω

περισσότερο απο όσο λενε

18-20 εβδομάδα λένε αλλά εγώ είχα μπει στην 22 ή λίγο πριν

η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική απο την άλλη και δεν υπάρχουν μοντέλα

το μαξιλάρι ούτε εγώ το πήρα ακόμα

τελικά είναι απαραίτητο ή όχι ? η κοιλιά μου είναι ακόμα σε λογικά πλαισια να την κουμαντάρω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...