Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια .

Αχ Νεφελακι ξεκινας και την βαλιτσα του μαιευτηριου και εγω δεν εχω ξεκινησει τιποτα .

Τι θα παρεις στο μαιευτηριο?

Εχω σκεφτει επιθεματα στηθους , κρεμα για το στηθος (ποια ειναι η καλυτερη?)εσωρουχα , δυο πιτζαμες καλοκαιρινες , ρομπιτσα , παντοφλες καλοκαιρινες .

Και εμεις που θα παμε εξοχικο προφανως θα κουβαλησουμε την μπανιεριτσα της σμουτς , βεβαια εχει ντουζιερα εκει αλλα θα βαλω τον αντρα μου να σκυβει :D:Dτο αλλαγμα του μωρου μαλλον θα το κανω στο πλυντηριο πανω οπως και θα βαλω και τα πραγματακια του .Λιγο στριμωγμενα αλλα θα δουμε, αραγες στην παραλια θα μπορουμε να παιρνουμε τα μωρα τοσο μικρα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερούδιαααααααα...

Τι μου κάνετε??

Κι εγω χθες τύπωσα τη λιστα μαιευτηριου για να ξεκινησω βαλιτσα...

θα σας την παραθεσω την ειχε γραψει μια κοπελα η Αννίκο και μου φανηκε πολύ χρήσιμη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Βαλίτσα μαιευτηρίου

Ρούχα

1-2 Νυχτικά (για την πρώτη μέρα - προαιρετικά)

2-3 Πιτζάμες - φόρμες

Ρόμπα - ζακετάκι

Παντόφλες

Παντόφλες (πλαστικές για το μπάνιο)

2-3 Σουτιέν θηλασμού

1 πακέτο επιθέματα στήθους

Κάλτσες

2-3 εσώρουχα κανονικά (εσώρουχα-δίχτυ μου έδωσαν εκεί ένα πακέτο)

Ρούχα και παπούτσια για την επιστροφή

Νεσεσέρ

Σφουγγάρι

Αφρόλουτρο

Ειδικό αφρόλουτρο για την ευαίσθητη περιοχή (το προσφέρουν μερικά νοσοκομεία )

Οδοντόκρεμα

Οδοντόβουρτσα

Σερβιέτες λοχίας ή XXL (αν και μου έδωσαν και εκεί)

Σερβιέτες κανονικές μεγάλο μέγεθος

Σαμπουάν

Μαλακτικό

Χτένα

Κοκαλάκια για μαλλιά ή κορδέλα

Λίμα

Τσιμπιδάκι

Ξυραφάκι

Κρέμα ημέρας

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

καθαριότητα

Μαντηλάκια καθαρισμού Κλινεξ

Μωρομάντηλα

Χαρτομάντηλα

Πλαστική σακούλα για άπλυτα

Αντισηπτικό χεριών για τους επισκέπτης που δεν τους ¨κόβει¨ να πλύνουν τα χέρια τους

Μωρό

Λαβέτες 4-5

Πανάκι για την αγκαλιά 2-3

Φαρμάκι εξόδου

Φανελάκι

Καθισματάκι αυτοκινήτου

Σεντονάκι (για να στρώσουμε στο καθισματάκι αυτοκινήτου)

Διάφορα

φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και φορτιστές

κινητό και φορτιστή

βιβλίο, περιοδικό και mp3 /lap-top

Χαρτιά

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

Διαφημίσεις

κι εγω αρνουμουν, αλλα δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Μιλάμε για τίποτα, και βλεπω οτι αρχιζω και "βαραινω" και ποιος θα μου τα κανει που δεν θελω κανενα εδω περαααααα?

λολ ελα καλε ειναι ωραιες ετοιμασιες αυτες....8α ξεβαρυνεις για να τα λανεις και με κεφι μαλιστα νο γουοριζ

οχι μονο ωραιες τελειες, αλλα μιλαμε για να κανω μια δουλεια μου βγαινει η γλωσσα εξω....λοοοοοολ

Διαφημίσεις

μπουμουκακιον με μια λέξη... σαπισα! αν και ανημερα του πασχα ειχαμε παραλιγο τραγωδιες... νεος γειτονιας εχει χασει τωρα το παιδακι του..ξαμολυθηκε με το ποδηλατο ο πιτσιρικος κια καπου χαθηκε.. ο γειτονας εχει βγει με το ταξι του να τον ψαχνει και η γυναικα του με το μοτοσακο. ο ραουλ..ο σκυλουμπης μας εχει μια απεχ8εια στα μηχανακια.. βλεπει το μοτοσακο περα δωθε περα δωθε καποια στιγμη ηταν ανοιχτη η πορτα και βγηκε εξω και αρχισε να γαυγιζει. η γυναικα σταματησε το μοτοσακο και εμεινε κοκαλομενη. βγαινω εγω εξω ζηταω συγνωμη τον χωνω μεσα. εκεινη την στιγμη ακριβως μπροστα στο πσιτι μου σταματαει και ο συζυγος της ταριφας. ειμαστε τωρα εξω απο το σπιτι εγω η μαμα μου η μοτοσακου και ο ταριφας. ο ραουλακος μεσα να τσιτώνει. ταριφας βγαινει απο το αμαξι και

- ταριφας. τι θα γινει με το κωλοσκυλο σας

- εγω. σας ζητω συγνώμη απλά ενοχλειται απο τα μηχανάκι., δεν ειναι τπτ, περαστε

- συζυγος. γαμω τα *#(*$#(*$ σας και τα (#(*$#(* σας

- εγω. κυρια μου σας κατανοω ψαχνετε το παιδακι σας αλλα μην μιλάτε ετσι εν εγινε και τιποτα

ταριφας ανοιγει πορτ μπαγκαζ και βγαζει ροπαλο και παει πρός τη μανα μου

ο ραουλ το βλέπει και πηδαει 5 μετρα μάντρα και βρίσκεται έξω και πάει να κάνει ντου. ταιφας λυσάει και αρχιζει να βριζει τη μανα μου ΜΑΖΙ και η γυναικα του. ραουλ ορμάει και αρπάζει ΟΧΙ δαγκώνει την τυπισα απο το ποδι

ταριφας ερχετε μπροστά μου και μου λέει τώρα θα δεις τι θα πάθεις κ εσυ μωρη

και του απαντάω εγώ ελα πιο κοντά και σε λιάνισα καργιολη, σε έσφαξα

η μανα μου χωνει μεσα τον ραούλ και μενω εγώ με τον τυπο ο οποιος σε κατασταση αμοκ αρχιζσει και κοπανάει το ξύλο στην πορτα του σπιτιου μου. βγαινει εξω ο πατέρας μου μεχρι να παρει γραμμή τι γίνεται, καβαλάνε οι απάνεναιτ γειτονες μας την μάντρα και ειναι τώρα

εγώ με την κοιλιά τούρλα να έχω αρπάξει την σουβλα που ειχα δίπλα έτοιμη, ταρίφας μαινόμενος η μάνα μου σοκαρισμένη ο πατέρας μου να ψάχνει το υπηρεσιακό τυο περίστροφο και οι αππεναντι μου οι γείτονες (αλβανικής καταγωγής) να εχουν μουντάρει πάνω στον ταρίφα.

τελικά τον έχωσαν μεσα στο αμάξι και του ειπαν πώς αν ξαναπαράσει απο το σπίτι μου 8α του ριξουν με αεροβόλο..... εκανε συνελευση ολη η γειτονια μετά και ειπαν στην πεθερά του που τον φιλοξενουσε πώς αν τολμήσει και ξανα έρθει αυλίδα θα φέρουμε αστυνομία (έχουμε σταθμό ΟΠΚΕ στην παραλία αυλίδας)

dZJip3.png

ρε συ τρελός σου λέω.... σε κατασταση αμοκ να μου κοπανάει την πορτα και να ουρλιάζει.... αν δεν ηταν οι αλβανογειτονες 8α τον ειχε σκοτωσει ο πατερας μου με το περιστροφο..8α με βλεπατε στις ειδήσεις.... ο καημενος ο σκυλάκος μου... απο την ένταση ολη την ημερα μετά κοιμόταν και δεν έφαγε

dZJip3.png

ο ραουλ εχει ιδιαιτερη σχεση με τη μαμα μου και την αδερφη μου... περσι του την ειχαν πεσει πιτ μπουλ.. τον ειχαν κάνει μια μάζα απο κρέας. και η μαμα και η αδερφη τον ειχαν σπιτι τους με 6 φορες την ημερα αλλαγη γαζας και χαπια, δυο φορες τη μερα στον γιατρο... περιποιηση σου λέω ιατρικου κεντρου και πάνω.. ε το σκυλί νιώθει... εμενα δε εχει σταματησιε να ανεβαινει πάνω μου. απο τοτε που πεταξα κοιλιά, μου κάνει χαρές και ανεβαινει αυστηρά μέχρι το μπουτι μου...ουτε εκατοστο παραπάνω...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...