Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτη η εβδομάδα θα είναι πολύ φουλ...

Αυριο εχω μαθημα με τη μαία,τεταρτη τρεξιμο με το ΙΚα και Πεμπτη επιτελους θα δουμε το μπεμπεκι μας, πόοοοοοοσο ανυπομονώ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Kαι εγω πρεπει να κανω τα χαρτια για το ΙΚΑ , πρεπει αυριο να παρω τον γιατρο και να μου πει και αν θα με δει μεσα στην εβδομαδα.

Να δω ποσα κιλα πηγε!!!!

Παντως εγω πλεον το νιωθω εντονα κοριτσια ,καταλαβαινω ποτε κοιμαται και ποτε ειναι ξυπνιο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσουδια

φαιρυ μου για κοιτα εδω

http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/leto251639large_400x.jpg.

βεβαια το εχει σε ασπρο που δεν βοηθαει πολυ στο να το δεις, αλλα καποια ακρη θα βγαλεις. θα βαλω και στο φειςμπουκ στο αλμπουμ μας, μια φωτο αλλα αργοτερα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώωωωωωω...

τι κανετεεεεεεε?

ρε κοριτσια μεχρι να παω την Πεμπτη για την εξεταση θα με φαει η μαρμαγκα...

προσπαθω να καταλαβω αν τα πετρωματα της κοιλιας μου σε συγκεκριμενα σημεια σαν εξογκωματα ειναι συσπασεις ή το μπεμπε που αλλαζει σταση και μαζευεται...

Δεν εχω πονακια περιοδου η τετοιο στυλ απλα δεν ξερω αν ειναι συσπασεις ή οχι...

τα χαπια τα εχω σταματησει.

smouts σε ευχαριστω πολυ , αυτη τελικα θα παρω φαινεται η μπανιερα πολυ βολικη και ειναι και ασφαλες το μωρο .Θα παρω και ενα σφουγαρι για την πλατη για οσο ειναι πολυ μικρο για να μην γλυστραει .Σε ευχαριστω και παλι.

Η μπουμπου ειναι μια γλυκα .

Μπουμπου και μενα κανει βουναλακια καποιες φορες αλλα νιωθω οτι μετακινειται το μωρο και δεν ειναι συσπαση , ειδικα αμα γυρναω πλευρο κανει κατι περιεργα εξογκωματα απο την μερια που γυρναω.Το μωρο μεγαλωσε τι περιμενεις!!!! Ρωτα βεβαια και τον γιατρο σου , εγω ειχα ρωτησει τις μαιες και μου ειχαν πει οτι ειναι το μωρο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

oxi μισό λεπτό δεν κρατάει λιγότερο σίγουρα...

Αυριο εχω μαθημα με τη μαια θα μου πει και εκεινη.. αλλα Πεμπτη θα δουμε και με το μηχανημα...

τελειο το μπανιεράκι σας Σμουτσακι!

Φαιρυ μου μεγαλωσε και με τοσο μικρη κοιλια που να χωρεσει το καημενο

!

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Πως περάσατε? Ελπίζω όλες καλά. Επιστροφή στην καθημερινότητα από αύριο...Ποσο γρήγορα περνάνε οι μέρες...Την άλλη εβδομάδα πάω για την καμπύλη...Δεν χαιρομαι βέβαια αλλά δε με πειράζει κιολας. Τι να κάνουμε αφου πρέπει να γίνει θα το κάνω κι αυτό!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα και καλή επιστροφή στην καθημερινότητα.

Εγώ πρωινή όπως πάντα. Τι κάνετε κοριτσάκια?

Smoutsaki πολύ βολική η μπανιέρα και εμείς αυτήν θα πάρουμε, την έχουνε τα λητώ ε? Βάση όμως θα πάρουμε μία που να μετακινήται και να μην είναι μόνιμη στην μπανιέρα προς το παρόν, γιατί την θέλουμε και για τα εξοχικά το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη θα πάω να πάρω σουτιέν θηλασμού (άρχισα να φτιάχνω την βαλίτσα του μαιευτηρίου), να πάρω το νούμερο που φοράω τώρα?

Την Τετάρτη θα πάω να πάρω σουτιέν θηλασμού (άρχισα να φτιάχνω την βαλίτσα του μαιευτηρίου), να πάρω το νούμερο που φοράω τώρα?

Καλημέρα Νεφέλη,

Αν και τελειόμηνη επισκεύτηκα λίγο το καφέ σας γιατί το δικό μας δεν άνοιξε ακόμα.

Για σουτιέν να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο. Επίσης να ξέρεις ότι βολεύουν και τα μπουστάκια για όταν είσαι στο σπίτι και σε ενοχλούν τα σουτιέν.

Μην πάρεις πολλά, 2 φτάνουν. Σκέψου ότι όσο είσαι σπίτι και στην ζεστασιά του δωματίου σου καλό είναι να βγάζεις ότι φοράς πάνω και να αφήνεις το μωρό να έρχεται σε επαφή με το κορμί σου, έτσι θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, θα μπορεί να σε μυρίζει και θα δεθείτε περισσότερο.

Καλή επιτυχία με τον θηλασμό!

mU4Ep3.png

Σε ευχαριστώ πολύ AngiCat. Ναι για δύο σκευτόμουνα και εγώ.

Με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σου και με έναν πόνο. Από ότι βλέπω αύριο πηγαίνεις. Αντε έφθασε η ώρα που θα κρατήσεις το μωράκι σου.

angicat με το καλο αυριο να κρατησεις το μωρο σου αγκαλια. ειναι μια μαγικη εμπειρια ολο αυτο, με οποιο τροπο και αν γινει. ειναι η γεννηση του παιδιου σου.

Νεφελακι, εγω θα σου ελεγα να παρεις και τις δυο βασεις. αλλωστε νομιζω οτι αυτες που μπαινουν πανω στην μπανιερα ειναι μαζι με το μπανακι (αλλα δεν ειμαι σιγουρη) γιατι ειναι πιο βολικο τα νερα να πεφτουν μεσα στην μπανιερα παρα στο πατωμα. αλλα αν χρειαζεσαι και να τη μεταφερεις, παρε και την αλλη τοτε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...