Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Αχ πρώτα ο θεός και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας, τι τέλεια που θα είναι!

Που είστε όλες χαμένες αυτές τις μέρες? Και εγώ η αλήθεια είναι ότι βολτάρισα αρκετά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω στις 11.30 γυρισα με τον αντρουλη απο την δουλεια!ημουν απο το πρωι αλλα σημερα δεν νιωθω καθολου κουραση!οσο ασχολουμε τα ξεχναω ολα!εμεις πασχα θα κανουμε στο χωριο μας κοντα ειναι στην λαμια..χαλαρα οικογενειακα!εγω ψωνισα με τον αντρα μου κατι ρουχα και παππουτσακια..και το σαββατο θα ψωνισουμε και για την μπεμπα και θα κανω και μια βαφη να σουλουπωθω κι εγω λιγο!αχ κοριτσακια μου θυμαμαι οτι καναμε και χριστουγεννα ολες μαζι και συγκινουμε!ειμαστε μια παρεα και ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!σας αγαπω κι ας μην σας ξερω γιατι μαζι μοιραστηκαμε ολα τα αγχη μας απο την αρχη!αντε και ας φτιαξουμε επιτελους το καφε 3ο τριμηνο και αγχος!γενναμεεεεεεε

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Μου λείψατε? Βγαίνετε βολτούλες με τις κοιλίτσες σας? Μας έχει κάνει και καλό καιρό και αμολυθήκαμε όλες έξω.

Αντε με το καλό να περάσουμε και το Πάσχα και να αρχίσουμε σιγά σιγά να υποδεχόμαστε τα πρώτα μωράκια. Αν δεν κάνω λάθος η Rosebaby θα είναι η πρώτη που θα μας έχει τα ευχάριστα νέα με τον μπέμπη της και ακολουθεί η Ζωήτσα και η Μπουμπούκα. Αχ θεούλη να μας προσέχεις όλες και να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια και με έναν πόνο μόνο. Στην Δημητρούλα μας που μας έλειψε καλή δύναμη, στην Φιφούλα μας και την Mermaid μας σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, και νομίζω ότι σιγά σιγά το ίδιο να ευχόμαστε και για το Smoutsaki μας, εκτός αν θέλει να πάμε όλες μαζί για το δεύτερο μωράκι.

ολες μαζι, ολες μαζι, προς το παρον ευχηθειτε μου καλη δυναμη για την επιστροφη στο γραφειο και καλη σταδιοδρομια στην Ηλιανα μου που ξεκιναει σε 15 μερες "σχολειο". Της αγορασα και τσαντα, μα μια τσαντα μουρλια, αλλο να σας λεω. χαχαχα

Κοριτσακια μου, ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου καλη Ανασταση και καλο Πασχα, να περασετε καλα με τους δικους σας, με το καλο να δεχτειτε τα μωρακια σας, και να θυμαστε, η μητροτητα ειναι γαμω τις φασεις. Εγω την απολαμβανω.

Αχχχ, κι εγω περσι, ετσι σαν εσας εγκυουλα ημουν και με ειχαν ολοι στα ωπα ωπα. Φετος, αν θυμηθουν να μου πουν γεια, καλα θα ειναι (κλεβει την παρασταση το μωρο πια) χαχαχαχα

Σας φιλω

4Rnfp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΜΟΝΟ!ΚΑΙ ΑΡΑΞΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΠΙΤΕΣ ΑΡΝΑΚΙ ΓΛΥΚΑ...ΤΡΩΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΚΟΥΩ ΠΩς ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ..ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ..ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ..ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Γεια σε ολες , τι εγινε φαγατε ολο το αρνι ???? Εγω οπως παντα την εβγαλα στο σπιτι , ηταν η πρωτη ανασταση που δεν πηγα , απο φαγητο δεν μπορω να πω οτι εφαγα και πολυ φουσκωνω γρηγορα .

Σμουτσακι αντε καλη αρχη στην δουλεια σου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα κοριτσουδια μου, χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη, οτι επιθυμειτε (αν και μεταξυ μας ξερω τι, χιχι)

Ελπιζω να περασατε πολυ ωραια.

Εμας φυσικα εγινε αυτο που υποψιαζομουν. Μετα απο μερικα λεπτα που χαζολογαγανε με το μωρο, γυρισαν και κοιταξαν και μενα...."Α Γιωτουλα, χρονια πολλα, κουκλα η κορη σου, μοιαζει στο Νικο, δεν σου πηρε τιποτα"... και αλλα τετοια ωραια, χαχαχαχχα

Βρε ζωη, σας ειπα, το νου σας στο φαγητο.

Κι εμεις φετος δεν πηγαμε ανασταση, μιας και ημασταν μονοι μας στην Αθηνα και δεν ειχαμε κανεναν να μεινει με το μωρο. Και μιας και δεν τρωμε ουτε μαγειριτσα κανενας απο τους δυο, εφτιαξα ενα ωραιο φαγακι, το φαγαμε κατα τις 10 και κατα τις 12 ξαπλωσαμε, ειπαμε χριστος ανεστη και κοιμηθηκαμε. το εζησα κι αυτο.

Καλη συνεχεια σε οσες διακοπευουν και καλη επιστροφη να εχει ολος ο κοσμος

4Rnfp3.png

Σμουτσακι θα μου κανεις μια μεγαλη χαρη ? θελω ναμου βγαλεις φωτο το μπανιερακι που λες ή αν το βρεις να μου το στειλεις σε λινκ .

Ειναι απο 0 ετων ετσι δεν ειναι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά. Ελπίζω να περάσατε όλες καλά και να ξεκουραστήκατε. Μου λείψατε!

Αντε να ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...