Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εχασα κανένα επεισόδιο?

Εγώ είμαι σε αναμονή για τα ράφια από το τρικυκλο και μια κουρτινούλα για το μπεμπε δωμάτιο. Ευελπιστώ σήμερα να μου έρθουνε.

Καλημερα κι απο εμενα...

Παρολο που χθες κοιμηθηκα νωρις πριν λιγο αξιωθηκα να σηκωθω απο το κρεββατι...κι ακομη νιωθω κουραση αλλα θα τα καταφερω!!!

Νεφελη αντε με το καλο να ερθουν τα υπολοιπα που περιμενεις.Κι εγω ελπιζω να ερθει η αλλαξιερα που περιμενω μεχρι το Σαββατο αλλιως απο εβδομαδα!!!

Μπουμπου,να ναι καλα η πεθερα με το ωραιο ονομα..γενικα τα πεθερικα εχουν τετοια ονοματα οπως κι ο αντρας μου κι ο πατερας μου οποτε την αρχαιοτητα και το βυζαντιο δεν το γλυτωνουμε στα ονοματα!!!!:D

Καλημερα κοριτσια

Σημερα εχω καουρες , εν το μεταξυ εχω παψει να κοιμαμαι νωρις και κοιμαμαι και λιγο.

Νεφελη νομιζω κανουν ενα μηνα να ερθουν τα ραφακια απο το τρικυκλο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

Σημερα εχω καουρες , εν το μεταξυ εχω παψει να κοιμαμαι νωρις και κοιμαμαι και λιγο.

Γεια σου Fairy,

μηπως ειμαστε ετσι ψιλοχαλια επειδη αλλαζουμε μηνα???Κι εγω χτες μετα τους εμετους με Gaviscon την εβγαλα!!!Ενταξει,κι αλλες φορες εχω συμπτωματα αλλα εχω παρατηρησει το φαινομενο να ενισχυεται χωρις ιδιαιτερο λογο τις μερες που κοντευω να αλλαξω μηνα.

Καλημερα κοριτσια

Fairy τα συγκεκριμένα ράφια ήτανε ετοιμοπαράδοτα. Δεν κάνουνε όλα ένα μήνα, εξαρτάται το σχέδιο και το χρώμα.

Μαρσολαν ο μηνας αλλαζει στις 30 βδομαδες? γιατι ξερω οτι για να μπουμε στον 8ο ειναι η 31 βδομαδες? τα εχω μπερδεψει τελικα με τις βδομαδες και τους μηνες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κι εγω ετσι ξερω...οτι θα μπω στον 8ο την Τριτη που θα ειμαι 31 εβδομαδων...Αλλα εχω παρατηρησει οτι γυρω στην 1 καθε μηνα ενισχυονται κατα πολυ ολα τα συμπτωματα-ιδιως καουρες,εμετοι και κουραση!Κι επειδη ΤΕΡ ειχα 1/09 σκεφτομαι μηπως εχει καμια σχεση ολο αυτο!!!τυπικα παντως στον 8ο μπαινουμε 31η.

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΡΟΠΙ sIMECO...ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ MPOUMPOUKA ΜΕΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΑΚΙΑ..FAIRY ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΕΓΙΝΕς Ε?MARSOLAN ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ!ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσάρες μου,σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας!!Ο Χριστούλης να μας τα προστατεύει!!!

Καλή ανάσταση και σε σένα κοριτσάκι μου και όλα να πάνε καλά για όλες μας. Φιλάκια:D:D:D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

:tongue:καλησπερα κοριτσια ...τι μου κανετε???

εγω ετοιμαζομαι για εκκλησια ...ευχομαι σε ολες σας Καλη Ανασταση και με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!

Καλα να περασετε οπου και να πατε οτι και να κανετε....οντως εχει ομορφες και ζεστες ημερες για βολτουλες και ψωνια....:tongue::tongue::tongue:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...