Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια σας κοριτσοπουλα,

μπηκα για λιγο να μαθω τα νεα σας και να σας πω και τα δικα μου. Σημερα τελικα μας ειδε ο γιατρος μας και μαλιστα γρηγορα-γρηγορα γιατι ειχε τοκετο!!Ολα καλα μας ειπε, 1950 γρμ εφτασε το κοριτσι μας και μου εφυγε ενα μικρο αγχος...Μεγαλωνει μωρε το μπεμπε!Χαλαλι που σημερα ξυπνησα νωρις και τωρα κουτουλαω:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που μεγαλωνουν ειναι που σκανε και τις πιο γερες κλωτσιες...ιδιως στα πλευρα,εκει τις νιωθω πλεον.Ισως ειναι επειδη εχει γυρισει και το κεφαλακι της προς τα κατω.Παντως στην οθονη σιγα-σιγα δεν ξεχωριζεις και πολλα.Αντε να δουμε..Σας ειπα??Θελω να περασει γρηγορα ο καιρος..οι αντοχες μου μειωνονται σιγα-σιγα...κι ολη μερα ξυνομαι!!

Διαφημίσεις

marsolan τι καλα που μεγαλωνει ετσι η μπουμπου δεν εχεις και αγχος , εχει μεγαλωσει και η κοιλια σου ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κορίτσια γεια σας... είμαι αρκετό καιρό εγγεγραμμένο μέλος, αλλά σήμερα ειπα να συμμετέχω και εγώ ενεργά! Είμαι 31 ετών και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι.

Αγοράκι είναι και θα ερθει στον κόσμο τον Ιούνιο!!!!

Δόξα τω θεω όλα πάνε μια χαρα... μεγαλώνουμε φυσιολογικά και κλωτσάμε σαν τρελοί!

Αυτά τα πρώτα μας νέα!

Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

καλημερα κοριτσια

αγγελα,γιατι κανεις αντιπηκτικες?

κανω και εγω αλλα δεν παιρνω σαλοσπιρ

δεν εκανες καθε μηνα εξετασεις για τα αντιπηκτικα?

και γιατι πας σε περισσοτερους απο εναν γιατρους?θα σε τρελλανουν

Γκέλυ μου, τι να σου λέω μεγάλη ιστορία. Η ουσία είναι ότι μέχρι πριν από δέκα ημέρες επαιρνα και σαλοσπίρ και αντιπηκτικές ενέσεις κάνω κάθε μέρα. Ο λόγος που επαιρνα το σαλοσπίρ είναι γιατι έχω αιμοπεταλιακού τύπου θρομβοφιλία...Τελος πάντων, ελπίζω τώρα να βγεί μια άκρη...Αντιπηκτικές θα κάνω μέχρι τη γεννα και δέκα μέρες μετά. Κάθε μήνα κάνω εξέταση αντι-Χα και D-Dimers, APTT. Μη σας κουράζω κοριτσάκια μου με το προβλημά μου. Ελπίζω να βγει μια άκρη τώρα και να είμαι λίγο πιο ηρεμη.

Καλά αποτελέσματα στα κοριτσακια που θα κάνουν σήμερα υπέρηχο. :-D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

κοριτσακια μου ολα καλα σημερα στο ντοκτορ!η μπεμπα μου μεγαλωνει μια χαρα 1900 ειναι!ολα φυσιολογικα!και γυρισε κιολας!ελπιζω να μην ξαναλαξει θεση!σας φιλω !

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια

Αγγελα μου ε οχι και μας κουραζεις....να μας τα λες ολα!!! ακους εκει μας κουραζεις!!!!

Ζωζα τέλεια νεααααααα

εγω πηγα για μια ανανεωση της κουπ στο κομμωτηριο και τελικά εκοψα το μισο μαλλι, ειχε μακρυνει πολυ και ειχε γινει λιγο φλατ για τα δικα μου ροκ γουστα!!! οποτε τωρα εγινε τελειως ασυμετρο και παλι....τι να κανω....εχω την αλλη εβδομαδα το βιοφυσικο και ανυπομονω πως και πως, αφου δεν εκοψα ολο το μαλλι - καπου πρεπει να ξεσπαμε κι εμεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

marsolan τι καλα που μεγαλωνει ετσι η μπουμπου δεν εχεις και αγχος , εχει μεγαλωσει και η κοιλια σου ?

να μαι κι εγω ξανα,

μετα τα καλα νεα της μικρας...ειπαν να ξαναχτυπησουν οι εμετοι και η εξαντληση.Ευτυχως,παρα το απιστευτο "ξενερωμα" με το γαστροοισοφαγικο συστημα ολα τα αλλα καλα!Η κοιλια μου αρχισε πραγματι να μεγαλωνει τις τελευταιες μερες,νιωθω πιο εντονα τραβηγματα,εχει αρχισει να ξεπροβαλλει..αλλα μην φανταστεις ακομη δεν εχει κανει τρελλη εμφανιση.Πιστευω συντομα θαμεγαλωσει κι αλλο:)

εεεεμμμ τιιι,να μην ηρεμησω λιγο!!!Εχω κανει την καλυτερη διαιτα της ζωης μου...με σουρωσε η κορη μου,θελει την μανα της μοντελο καταλαβες μπουμπου???

Το εχω συνηθισει,καμια φορα βεβαια κλαιγομαι στον αντρα μου αλλα ενταξει...τι να κανω???Πανω απ'ολα η μικρη μας Πηνελοπη:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...