Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι φερι μου για τα πνευμονια του μωρου ειναι μου ειπε....για να δυναμωσουν σε περιπτωση προωροτητας...

και για πες..εσενα τι σου ειπε ο γιατρος;;

ειχες καμια παρενεργεια γιατι ειναι κορτιζονη αυτη η ενεση....εμενα μου ειπε τοτε που θα την κανω να μην φαω κατι αλμυρο για 2 μερες...μονο αυτο...

28 τις εκανα και εγω , δυο μερες .Ακριβως αυτο μου ειπε και μενα , για δυο μερες να μην φαω αλμυρα και γλυκα .

Δεν ειχα καμια παρενεργεια .

Ειναι πολυ συχνη ενεσουλα και γινεται για καλο.

Το μονο που παρατηρησα ηταν οτι το μωρακι ειχε συχνο λοξυγκα .Δεν ξερω ομως αν ηταν απο αυτες.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερούδια κοριτσαρες,

Τι κανετεεεεεεεε?

παλι δεν κοιμηθηκα καλα και ημουν και μεσα στην υπερενταση, να φταιει η πανσεληνος?????

Φαιρυ μου γραφτο το πεθεριδιον στα παλια σου υποδηματα, που καθεσαι και συγχιζεσαι...

Πες μια καλη δικαιολογια και τελος... Αμαν πια, ολο χωνονται...

Ευτυχως Θεε μου οι γονεις του καλου μου ειναι καμια σχεση με ανακατεματα, αφηστε που την εχουν δει και τινειτζερς και ειναι ολο ταξιδακια σε εξωτικα μερη...πολυ τους παω!!!!!!

Κατα τ άλλα εγω χθες δεν πηγα τελικα για την εξοφληση, δεν προλαβα, θα παω Πεμπτη να δω ποτε θα παραλαβω / τακτοποιήσω κτλ.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Τον λοξυγκα τον καταλαβαινω οταν γινεται ενα ρυθμικο συνεχες χτυπηματακι στην κοιλια .

Αντε μπουμπου τι ωραια τα τελειωνεις εσυ σε λιγες μερες

Διαφημίσεις

χα, εγω ειναι να εχω διάθεση αγαπη μου - διοτι μια δουλεια μπορει να την πιάσω τωρα και να την τελειωσω του χρόνου αμα με πιασει η μαχμουρλιαση μου, γι αυτο τα θελω τόσο νωρίς...

Μακαρι Μαρουλίδιον, διοτι αυτο τον καιρό νιωθω λες και με κοπανανε στο ξυλο καθε μερα...μιλαμε σουρνομαι....χαχααααα

Φαιρυ μου ευχαριστωωωωω, δεν ειναι απιθανη φατσα???

Ειναι απιθανος , μολις ειδα τις φωτο ηθελα να εχω ενα τετοιο διπλα μου να το φιλαω .Θα εχει πεσει πολυ αγκαλιτσα με τον σκυλο εεε?

Λενε κιολας οτι τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν με ζωα , αποκτουν το συναισθημα της ευθυνης .Ξερεις φαγητο , βολτα και περιποιηση .

Διαφημίσεις

ναι είναι σουπερ να μεγαλώνουν με ενα κατοικιδιο - ειδικα με σκυλακια που ειναι τρυφερα...

Εχεις απιθανη παρεα με ενα τετοιο ζουζουνι σπιτι, αυτος βεβαια ειναι υπερκινητικοτατος και σβουρας αλλα αφου κανει τα δικα του ηρεμει μετα και ειναι αραχτός!

αγκαλια δεν λες τίποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...