Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κοριτσια σας ειπα οτι σημερα εχω υπερυχοοοοοοοοοοοοο και γωωωωω:tongue::rolleyes:!!!!Στρες Στρες Στρες ...............

στις 13:00!!!!

θα ρωτησω και γω τον γιατρο μου Φυσαλιδακι για αυτην την ενεσουλα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μονο τα ρουχα θα δω και αν θελω θα κρατησω κανενα αλλιως ας τα παρει πισω ή να τα κρατησει η πεθερα.εν το μεταξυ θα τα θελουν πισω μετα και εγω δεν τα μπορω τα δωσε-παρε.Δεν την ξερω και καλα την κοπελα .τι να πω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

oyffffff nefeli τι 8α κανω με σενα βρε κουρκουμπινάκι μου... ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. απλά δνε εχει κεφια ολη μερα καθε μερα για να κοπανιεται... η κοιλια σου δεν μικρυνε καλο μου.. απλά τακτοοιηθηκαν τα εσωτερικά σου όργανα και τα εντερα σου ξεπρηστηκαν. μπηκαν ολα σε ταξη για να βολευεται η μικρη εξ ου και ο μικροτερος κατα ελαχιστα όγκος.

την μαιευτική 8α βάλω για πάρτη σου λεμε! Λολ

dZJip3.png

και γιατι να τα θελουνπισω μετα δεν το πιάνω... δλδ να ειναι ενα συλλεκτικο κοματι που ποαει απο χερι σε χερι επειδη ηταν της γιαγιας κοκοψουλας το κατανοώ.. αλλα τωρα ενα ζιπουνι να παει και να ερχετε ε σορυ κιολας αλλα μου κάνει λιγο γυφταλευριά (εκ του μουσταλευρια οχχοχοχο ωραια λεξη εφτιαξα παλεν)

dZJip3.png

θα τα θελουν πισω γιατι η ανηψια εχει αδελφη και θα κανει και αυτη παιδια και επειδη δεν εχουν καλα καλα δουλεια θα τα θελουν πισω .Λογικο.Εγω ομως τα θελω για μενααααααααααααααα

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω μαρα μου...τι μου ειπε ο δικος μου μωρε για γενικη οδηγια σε ολους τους γυναικολογους;;;ας μου ελεγε οτι αυτος ακολουθει αυτη την τακτικη...

βανιλιτσα καλα αποτελεσματα, μια χαρα θα ειναι, θα δεις........θα περιμενω και την δικη σου απαντηση...

φερι καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες αλλα μπορεις να αρνηθεις ευγενικα...ειναι το πρωτο σου παιδακι και θελεις να εχεις μονο καινουργια πραγματα....δε νομιζω να μην μπορει να το καταλαβει καποιος αυτο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κοιτα να δεις φυσουλι μ... αμα εχεισ αγχοσ ρωτα τον ευθεως.. πεσ του κυρ τέτοιε μου εμενα πολυ με ξεσηκωσες με τις ενεσεις.. αμα παιζει κάτι να μου το πείς να το ξερω να μην ψάχνομαι στο ιντερνετ με κινδυνο να εχω λά8ος πληροφορηση.

(σκεψου το ενδεχομενο ο δικος μου επειδη ξερει οτι ειμαι υστερω να μου κανει τον κινεζο και εκει που καθομαι καμια μερα να μου κανει κανα ενεσιμο τυπου ελα καλε δεν ειναι τπτ κατι βιταμινεσ σ δινω)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

1 ενεση ειναι μου ειπε με διπλη δοση ομως...ξερεις αυτο ειναι κορτιζονη...πρεπει να γινει μεχρι 30 εβδομαδα...αρα μετα το πασχα...

παντως ηταν πολυ αρνητικος σχετικα με το αν βλεπει κατι περιεργο στον υπερηχο....επεμενε στο οτι ελαβε οδηγια...τι να πω...να δουμε τι θα πει και ο γιατρος της βανιλιτσας...

ευχαριστω βρε μαρουλι.....

tt1c3fef.aspx

Φυσαλιδα αυτη η ενεση που λες ειναι γαι τα πνευμονια? εγω την εκανα

Μαρα αυτα ειναι που δεν μπορω τις φτωχοβλαχιες , τα παρε δωσε ,και εγω δεν ημουν ποτε του δανεικου , ειχα δεν ειχα .

fiary μου σε νιώθω... δλδ πιο πολυ τοπο θα πιασουν τα ρουχαλακια αν δωθουν καπου που υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναγκη και οχι επειδη πρεπει να βολευτει και καλα μια κατασταση

dZJip3.png

ναι φερι μου για τα πνευμονια του μωρου ειναι μου ειπε....για να δυναμωσουν σε περιπτωση προωροτητας...

και για πες..εσενα τι σου ειπε ο γιατρος;;

ειχες καμια παρενεργεια γιατι ειναι κορτιζονη αυτη η ενεση....εμενα μου ειπε τοτε που θα την κανω να μην φαω κατι αλμυρο για 2 μερες...μονο αυτο...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...