Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου , εγω δεν προκειται να κοιμηθω νευριασα.

Με πηρε η πεθερα μου να μου πει οτι η αγαπημενη της ανηψια που την ξερω πολυ λιγο εγω , της εφερε ολα τα πραγματα της κορης της για μενα.Και να μην παρω ουτε καροτσι ουτε καλαθουνα ουτε ρουχα γιατι εχουμε !!!!!!:|..

Βρε κοριτσια πολυ νευριασα ,τα εχω πολυ καλα με την γυναικα αλλα δεν ειμαι τυπος που δανειζεται θελω για το μωρακι μου να παρω αυτα που θελω εγω και να ειναι δικα μου . οχι δανεικα και να τα γυριζω πισω .

Τι να κανω ? η πεθερα μου μαλιστα αρχισε και να τα πλενει χωρις καν να τα εχω δει εγω !!!!!!!!!!τα νευρα μουυυυυυυ.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairy μου μη στενοχωριέσαι οι πεθερες συνήθως τα ξέρουν όλα, έχουν αποψη για όλα και τις περισσοτερες φορές λένε βλακειες. Μη δινεις σημασία. Πες της απλώς "ναι" σε ότι σου λέει και κάνε αυτό που νομίζεις...Ασε γιατι θα ανοιξω το στομα μου και δεν θελω μέρες που είναι.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κοριτσάκια μου εχω αυπνίες σήμερα...είναι και πανσέληνος, οποτε δεν θα κλεισω μάτι από τα νευρα μου...Τα εχω πάρει λιγο και με τους αιματολογους γενικώς ....Το μωρούλο είνια κι αυτό ανήσυχο.Λέτε να το επηρεάζει η σελήνη??????

Δεν εχω τιποτα με την γυναικα αλλα νευριασα δεν μ αρεσει να μου επιβαλουν τι θα κανω , ισως να εχει και δικιο να μην ξοδευτω απο την αλλη ομως χωρις να τα δω να τα κρατησω? εγω εχω ονειρευτει πραγματα για την κορη μου και θελω αυτα που εχω ψαξει και εχω δει .Πχ το καροτσι το εχω ψαξει και εχω καταληξει γιατι εχει τις προδιαγραφες που θελω εγω .

Τι επαθες με τους αιματολογους

Συνηθως τα μωρα λυσανε το βραδυ που ειμαστε ηρεμες , εγω βραδια το νιωθω πιο εντονα, μηπως εφαγες κανα γλυκο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Αχ Fairy μου πόσο σε καταλαβαίνω. Ευτηχώς της δικιάς μου της τα κόψαμε από την αρχή. Πες της με πλάγιο τρόπο ότι σου φέρανε αρκετα ρουχαλάκια και σεντονάκια κτλ και να τα κρατήσει στο σπίτι της να τα χρεισιμοποιεί όταν θα πηγαίνει το μωρό. Τώρα όσον αφορά το καρότσι είναι απαράδεκτη. Καλά η ανηψιά της δεν το χρειάζεται? Πως χόνονται ρε γαμώτο έτσι χωρίς να ρωτάνε?

καλημερααααααααααααααααααααα κοιλιτσες!!!!!

χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας χθες για την κορουλα μου!!!!!!!!!

φερι χρονια πολλα και σε εσενα για χθες...με το καλο κοριτσακι το μπεμπουλινι σου!!!!!

μαρα σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο και ρωτησες τον γιατρο σου....

σημερα νιωθω μια αγωνια να τελειωσει η εβδομαδα και να χωθω στο κρεβατι μου για ξεκουραση....χθες ενιωθα μια εξαντληση αλλο πραμα, ειχα και κατι πονακια που και που και ημουν ανησυχη...αλλα μαλλον ηταν απο κουραση....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημέρα κοριτσακια. Τελικα κοιμήθηκα το βράδυ αργα κατά τις 3.00 και ξύπνησα πριν από λίγο. Δεν έκανα και το καλυτερο υπνο αλλά είπαμε εχουμε συνηθίσει τώρα πια μετά από τόσους μήνες.

Με τους αιματολογους...τα εχω βάλει γιατι ο καθένας εχει δική του απόψη για το αν έπρεπε να διακοψω το σαλοσπίρ...Το διέκοψα εδώ και δέκα μέρες, όπως μου είπαν, απλως χθες πήγα για εξετάσεις και μου ειπαν να κάνω κάποιες εξτρα για να δουν (τώρα, κατόπιν εορτης) αν με καλυπτει μόνο η αντιπηκτική....Γιατι δεν με εβαλαν να τις κάνω αυτές τις εξετάσεις πριν διακόψω το σαλοσπίρ...(τι σας λέω τώρα, μεγάλη ταλαιπωρία). Αυτα τα ολογα προς το παρον.

Φιλακια και καλημέρα σε όλες

Nefeli το καροτσι δεν το θελει γιατι δεν την βολεψε εκεινη και πηρε αλλο , φαντασου!!!! και να το φορτωθω εγω? δεν το θελω ,βασικα τιποτα δεν θελω θα πω οτι μου τα αγορασαν ολα οι γονεις μου και τα περιμενουμε να αποφυγω τις βλακειες που θα μου φορτωσουν.

Αγγελα σε ποιον αιματολογο πας ? καλυτερα να πηγαινεις σε εναν και να μην ακους πολλες γνωμες .Εμπιστευσου αυτον που νομιζεις καλυτερο.

Και εγω δεν ειχα τον καλυτερο υπνο , ειχα τα νευρα μου γι αυτο .

Καλημέρα κοριτσακια. Τελικα κοιμήθηκα το βράδυ αργα κατά τις 3.00 και ξύπνησα πριν από λίγο. Δεν έκανα και το καλυτερο υπνο αλλά είπαμε εχουμε συνηθίσει τώρα πια μετά από τόσους μήνες.

Με τους αιματολογους...τα εχω βάλει γιατι ο καθένας εχει δική του απόψη για το αν έπρεπε να διακοψω το σαλοσπίρ...Το διέκοψα εδώ και δέκα μέρες, όπως μου είπαν, απλως χθες πήγα για εξετάσεις και μου ειπαν να κάνω κάποιες εξτρα για να δουν (τώρα, κατόπιν εορτης) αν με καλυπτει μόνο η αντιπηκτική....Γιατι δεν με εβαλαν να τις κάνω αυτές τις εξετάσεις πριν διακόψω το σαλοσπίρ...(τι σας λέω τώρα, μεγάλη ταλαιπωρία). Αυτα τα ολογα προς το παρον.

Φιλακια και καλημέρα σε όλες

καλημερα κοριτσια

αγγελα,γιατι κανεις αντιπηκτικες?

κανω και εγω αλλα δεν παιρνω σαλοσπιρ

δεν εκανες καθε μηνα εξετασεις για τα αντιπηκτικα?

και γιατι πας σε περισσοτερους απο εναν γιατρους?θα σε τρελλανουν

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω Φαιρη μου, τι να πεις! Πολλές φορές που σας ελεγα και εγώ ότι έχω νεύρα από ΄ττοιες βλακείες ήτανε. Προσπάθησε να μην τα σκεύτεσαι. Πάρε καμιά φίλη τηλ να μιλήσεται για να σε κάνει να ξεχαστείς λίγο.

Φυσαλιδάκο να την χαίρεσαι την μpουμpουκα σου. Να τα εκατοστήσει και να την δεις νυφούλα, χαχα. Με το καλό και η δεύτερη μπεμπούλα και να είστε μια ευτηχισμένη οικογένεια. Θα σου στείλω πμ για facebook.

Φιλάκια προσ το παρόν από μένα, βγαίνω μια βολτούλα.

Γεια σας κοριτσια μου , εγω δεν προκειται να κοιμηθω νευριασα.

Με πηρε η πεθερα μου να μου πει οτι η αγαπημενη της ανηψια που την ξερω πολυ λιγο εγω , της εφερε ολα τα πραγματα της κορης της για μενα.Και να μην παρω ουτε καροτσι ουτε καλαθουνα ουτε ρουχα γιατι εχουμε !!!!!!:|..

Βρε κοριτσια πολυ νευριασα ,τα εχω πολυ καλα με την γυναικα αλλα δεν ειμαι τυπος που δανειζεται θελω για το μωρακι μου να παρω αυτα που θελω εγω και να ειναι δικα μου . οχι δανεικα και να τα γυριζω πισω .

Τι να κανω ? η πεθερα μου μαλιστα αρχισε και να τα πλενει χωρις καν να τα εχω δει εγω !!!!!!!!!!τα νευρα μουυυυυυυ.

Καλημερααααααααα και απο εμας...τι μου κανετε κοιλουμπες μου???

και μενα κοριτσια ο μπεμπης τα βραδια ειναι ανησυχος...θα ειναι βραδινος τυπος:P!!

fairy κανε αυτο που θελει η καρδουλα σου κοπελα μου...και για την μπεμπα που περιμενεις και για ΟΛΑ!!!!!!!!!Μην ακους καμια πεθερα...να κατσει στα αυγα της...ακου κει!!!!!!!

Μωρο πες της περιμενουμε δεν ειμαστε αξιοι να του παρουμε καποια καινουρια πραγματακια!!!!!!αααα εγω με κατι τετοια συφιλιαζομαι!:?

Τι θα λεω πες της μεθαυριο στην κορη μου...δεν αξιοθηκαμε να σου παρουμε πραγματακια και μας τα εδωσε η ¨ταδε¨!!!ΑΑΑ τα πηρα τωρα γιατι και η δικια μου μερικες φορες δεν παει πισω...οχι σε τετοια γιατι ειναι λιγο ψιλοπερηφανη αλλα σε κατι αλλα πρωτη ειναι........!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

fairy μην σκας κοριτσι μου...οκ μεγαλη γαιδουριλια του πεθεριδιου αλλα σκεψου οτι με το δικο της σκεπτικο σας εδωσε την τελεια λυση για οικονομια.. λογω της κρισης εχουν παθει παροξυσμο οι γριές και κάνουν τρέλες... εξηγησε της πώς για το καλό θελεις καινουργια πράγματα για το παιδί σου και πως τα εν λογω πραγματα αν οντως η ανηψια δεν τα χρειαζετε ας τα δωσουν σε καποια κοπελα που εχει αναγκη (στο παρεντς υπαρχουν πολλα τετοια κοριτσια δυστυχωσ). και στν τελικη..αστη να λεεειιιι αστη να λεεειιιιι λαλαλαλαλαλαλαλλαλαλα!

dZJip3.png

Καλημερα και από εμένα Αγγέλα.

Μόλις ξύπνησα, γιατί όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.

Ακριβώς τα ίδια λόγια που έγραψες θα έγραφα και εγώ. Η κοιλιά μου δείχνει μικρότερη, το μωράκι δεν το έχω ακούσει, εμένα κανείς δεν με ακούει και γενίκά φοβάμαι μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά.

Δεν αντέχω άλλο αυτό το άγχος, πότε θα καταφέρω να νιώσω καλά στην εγκυμοσύνη μου!

Κι εγώ, κοιμάμαι ελάχιστα. Εχω φοβερή υπερένταση, αγχώνομαι εύκολα αυτό τον καιρό, και με ενοχλεί και το βάρος της κοιλιάς μου, και τρέχω και συνέχεια στην τουαλεττα! Δεν νομίζω να υπαρχει έγκυος που κοιμάται τοσο λίγο όσο εγώ.

Να σου πω, σε ζηλεύω αν η κοιλιά σου δείχνει μικρή! Σε ποια βδομάδα είσαι? Προφανώς δεν εχεις πάρει πολλά κιλά, γι αυτό δειχνει μικρή η κοιλιά σου. Το μωράκι ισως το εχεις ακούσει και δεν το εχεις καταλάβει. Εγώ το ακουγα εδώ και 3-4 βδομάδες, αλλά δεν το είχα καταλάβει. Νομιζα πως ήταν ενοχλήσεις στομαχιού/κοιλιάς/εντέρου! Μετά το κατάλαβα, και τώρα το αναγνωρίζω...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...