Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ηρθα και δεν ξερω αν πρεπει να ειμαι χαρουμενη η στεναχωρημενη. Ολα παλι πηγανε καλα η κυστη εχει εξαφανιστει τελειως ΑΛΛΑ ο γιατρος μου ειναι λιγο ανησυχος για γεννετικα συνδρομα λογω του συνδιασμου των ευρυματων και του ιστορικου του εμβρυου.Για να καταλαβετε εγινε ατυπο μιτινγκ με ολους τους και με την Σουκα και λιγο πολυ μου ειπανε οτι τα εχουνε παιξει. Μου προτεινανε λοιπον να δω εναν γενετιστη και να παω και στο Λονδινο να επισκεφτω το Νο 1 κεντρο προγεννετικου ελεγχου στον κοσμο. Ολες οι μετρησεις φυσιολογικες ρε κοριτσια και παλι δεν μπορω να ειμαι ηρεμη , τι να πω πια. Βεβαια αργοτερα με πηρε ο γιατρος και μου ειπε οτι οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι η μπουμπου να ειναι μια χαρα αλλα επριδη εχουνε δει ολο το ιστορικο απο την αρχη ειναι ψυλιασμενοι και επηρεασμενοι. Εγω παντως θα το κανω το ταξιδι για χαρη της , ειμαι πολυ αισιοδοξη και χαρουμενη που η κυστη εχει εξαφανιστει και ειλικρινα εχω καλο προαισθημα(ελπιζω να μην ειναι απο την λαχταρα μου να πανε ολα καλα) Αυτα ειχα να σας πω , σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και θα τα πουμε αυριο. Φιλακια καλο ξημερωμα σε σας και στα μπεμπακια σας

fifi μου καλημερα !ευτυχως πηγαν ολα καλα!να εισαι αισιοδοξη!εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα αφου ολες οι μετρησεις ειναι οκ και η κυστη εξαφανιστηκε.εχεις κανει και ληψη τροφοβλαστη.και ηταν καλα.τι αλλο πρεπει να κανεις?αυτη την κουκιδα στη καρδια την ειχε κι εσενα?τι σου ειπαν γι αυτο?εμενα μονο αυτο βρηκαν και μεσα μεσα το σκεφτομαι ακομα να πω την αληθεια.κι ανησυχω λιγο

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημέρα κορίτσια!

Φίφι μου, χάρηκα πολύ για την πρόοδο της μπεμπούλας σου και για την κυστούλα που έφυγε. Είμαι και ελπίζω μέσα από την καρδιά μου όλα να εξελιχθούν με το καλύτερο τρόπο και η μπεμπούλα σου να μας έρθει με το καλό τον Ιούνιο. Ο γιατρός μου μου είπε την τελευταία φορά που έμαθα το φύλλο ότι τα καρίτσια είναι πο ανθεκτικά από τα αγόρια. Να δεις που η μπεμπούλα σου θα συνεχισει να μεγαλώνει κανονικά και όλα θα ανήκουνε στο παρελθόν σε 4 1/2 μήνες.

Αχ Δήμητρα μου, με το καλό να γεννηθεί και η δική μου και τον Αύγουστο θα συναντηθούμε με το καλό με τα μωρά μας.

Χθες το απόγευμα νομιζω ότι την ένιωσα, το βράδυ όμως τίποτε όπως και σήμερα το πρωί τίποτε. Πάλι θα με πιάσει το άγχος. Αντε να ρθει και να βγει και ο Φλεβλαρης Θεούλη μου να μπαίνουμε μία μία στον 7ο.

Διαφημίσεις

fifoula μου καταλαβαινω το αγχος και την αγωνια που παιρνας , τι να λεμε τωρα ολες στο ιδιο ζουμι βραζουμε .Τα αποτελεσματα δειχνουν καλα απο οτι φαινεται και οι γιατροι παντα κρατανε μια πισινη και δεν χαλαρωνουν και δεν λενε ποτε οτι ολα πανε καλα.

Θα πας Αγγλια?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟY NA ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!

Αχχχχ τωρα με επιασε και εμενα αγχος για το μωρακι μου!!!και την Β επιπεδου ,και καθομαι και κοιταζω για καλαθουνες τρομαρα μου.

Φιφακι σου εδωσαν και dvd?

Επεξεργάστηκαν by fairy baby

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα και απο μένα

fifi μου εγώ πιστεύω και είμαι βέβαιη ότι είναι όλα καλα

οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτική όταν το ιστορικό είναι περίεργο

εδώ στον δικό μου υπέρηχο δεν υπήρχε κάτι να βρει αλλά και πάλι μου ξεκαθάρισε ότι αυτός ο έλεχγος δεν παρέχει 100% σιγουριά

φαντάσου εσένα που ξέρουν το ιστορικό

τώρα αν θέλεις να πας μέχρι την Αγγλία μπορείς να το κάνεις και σαν ταξίδι να χαλαρώσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι στην δουλειά και σήμερα είναι ήρεμα τα πράγματα μέχρι στιγμής

ελπίζω και στην συνέχεια γιατί χθες είχαμε πανικό

εσύ πως τα πας γενικά ?

πότε πας για β επιπέδου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αρχες του αλλου μηνα παω .

Και εγω γραφειο ειμαι χαλαρα προς το παρων .Μου λειπει υπνος βασικα κοιμαμαι μονο 7 με 8 ωρες καθε μερα.

Σηκωνομαι τα βραδια για τουλαετα και μου κοβεται ο υπνος.

Σκεφτομαι να σταματησω ενα μηνα πριν γεννησω καπου εκει αρκει να μπορω , αντεχω παντως.

ωωω άσε απο συνχοουρία άλλο τίποτα

κάθε λιγο και λιγάκι σαν ρολόι αλλά πάλι με πέρνει ο ύπνος

αρχίζεις να σκεφτεσαι μάλλον και σου φευγει

εγώ λεω να σταματήσω τις νόμιμες μέρες για την άδεια τοκετού

γύρω στα μέσα Μαρτιου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...