Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο τσιριδες μεχρι ατελειωτο shopping.. οτι μας ευχαριστει τέλος πάντων

Έχεις ένα δίκιο mara μου.Καλή ιδέα μου ακούγεται. Κι εσύ αυτό κάνεις? Αλλά ναι........ Κάτι πρέπει να κάνουμε για να περνάει ο καιρός μας βρε παιδί μου. Ο οποίος έχει κολλήσει και δεν λέει να ξεκολλήσει. Γκρρρρρ........:mad::mad:

κορίτσια καλησπέρα

μόλις πήρα τα αποτελέσματα απο την καμπύλη ζαχ άρου αλλά δεν ξέρω να τα ερμηνεύω

λοιπόν για 75gr γλυκόζης την πρώτη ώρα είχα 76 την δεύτερη 145 και την τρίτη ώρα 120

ξέρει καμία να μου πει αν είναι εντάξει ή όχι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ζώζα μου

στο μικροβιολογικό μου είπαν ότι θα ήταν καλό η τελευταία μέτρηση να είχε πέσει λίγο παραπάνω

τώρα τι να πω θα πάρω την γιατρό το απόγευμα και μέχρι τότε λέω μήπως ξέρει καμια απο εδώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγωειχα 92 142 και την δευτερη ωρα 90..ισως ναι η τελευταια σου επρεπε να ηταν λιγο λιγοτερο αλλα νομιζω οτι ειναι νορμαλ..μην αγχωνεσαι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καθολου ανησυχητικο!το ντοπλερ rosebaby θα το κανεις τελικα?εγω αυριο εχω ραντεβου κοριτσια και αρχιζω να αγχωνομαι παλι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ROZOYLA μου μην αγχωνεσαι οι τιμες σου ειναι σφαιρα! μια χαρα εισαι εμπαινε με φόρα!

ζωζωκα μην τρελενεσαι με το ντοπλερ εκανα χτες το βράδυ.. δεν ειναι ΤΠΤ! μια παλή μέτρηση ειναι και τελειώνεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

aaaaaaa Κοριτσια το ξεχασα να σας το πω ειναι σημαντικο. ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ! ειναι σημαντικο για τα μπεμπεδια γοιατι αναπνεουν νερό όλη μερα και ζουν μεσα στο νερο.. σκεφτητε πως οπως μ ειπε ο δοχτορ μου ουρουν κάθε 25 λεπτά.. φανταστητε να ειστε σε ενα περιβάλλον με κατουρα ολη μερα και να ΜΗΝ ανανεωνετε το υγρό σας... πολυ νερο αγαπες πολύ νερό για να ανανεωνεται συχνα το αμνιακό υγρό και να ειναι τα μπεμπε χαρουμενα

dZJip3.png

lol oxi εγω καλε..ο δοχτορ.. χτες που με ξεψαχνιζε μου λεει χμμμ ωραιο υγρο εχεις..πινεις νερο? του λεω οχι απλα πινω νερο..παρα πινω..5-6 λιτρα την ημερα.. ε και τοτε μου το εσκασε για το ποσο σημαντικο ειναι να κραταμε τα μπεμπεδια καθαρά

dZJip3.png

Tι κάνετε τσούπρες??

Εγω από νερό αλλο τίποτα...Τόνους

Σημερα τα εχω φτυσει ολιγον, ειχα δουλιτσα, μετα εκανα λιγη δουλεια με τα ρουχα που πρεπει να μοιραστουν πλεον σε δυο ντουλαπες με αλλη σειρα...

Μαλλον σημερα αν προλαβω θα παω να κανω την εξοφληση στο Δημα μιας και ηρθαν ολα οσα ειχα παραγγειλει και νεξτ γουικ θα ερθουν ολα σπιτακιιιιιιιιι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

να μαι παλιιιι...

ειναι κανεις εδωωωωωωωωω.....................

εγω πρεπει να κανω την καμπυλη μεχρι 8/4 που εχω το ραντεβου με τον γιατρο και ολο δικαιολογιες βρισκω για να την αποφυγω

να σας πω την νεα μου δικαιολογια....παιρνω σιροπι για τον βηχα και επειδη αυτα εχουν ολα ζαχαρη ,λεω οτι θα μου επηρεασει το αποτελεσμα,καλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...