Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

η αληθεια ειναι οτι ο χρονος μερικες φορες δεν περναει...εγω παω καθε μερα στο ημερολογιο και αφαιρω τα χαρτακια..χιχιχιχι μου φαινεται οτι κατι κανω ετσι!!!!!!!!!

απο κοιλιτσα και βαρος γενικα πως πας???ο μπεμπης εχει γυρισει ...εχει παρει θεσουλα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιλιά έχω αρκετή , είχα δηλαδή πάντα απο νωρίς και τώρα είναι γιγάντια

κάποιες φορές λαχανιάζω εύκολα αλλά όχι πάντα

ο μπέμπης δεν έχει πάρει θέση γιατι κουνιέται όλη την ώρα χωρίς υπερβολές

την μια είναι απο κάτω την άλλη απο πάνω χθες ήταν οριζόντια με το κεφάλι προς τα κάτω μπρούμυτα

και ήθελα τόσο να βγάλω 3D φωτογραφίες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τί κάνετε? Εμένα τα σπορίδιά μου τα είδα χθες όλα καλά. Κάνανε ακροβατικά μέσα στην κοιλιά μου και ο μπέμπης και η μπέμπα. Χα χα χα χα χα.............. Εγώ ταλαιπωριέμαι βέβαια αρκετά.........αλλά κάνω υπομονή τι να κάνω? :P

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τί κάνετε? Εμένα τα σπορίδιά μου τα είδα χθες όλα καλά. Κάνανε ακροβατικά μέσα στην κοιλιά μου και ο μπέμπης και η μπέμπα. Χα χα χα χα χα.............. Εγώ ταλαιπωριέμαι βέβαια αρκετά.........αλλά κάνω υπομονή τι να κάνω? :P

γεια σου Glorr μου ...τι γινεσαι???

αχου μωρε ενα αγορακι και ενα κοριτσακι....φανταζομαι στα ψωνια για το δωματιο...εεεεε???τι ομορφα:tongue:αντε με το καλο κοπελα μου!!!ποσα γραμ. ειναι ???παντα λενε τα κοριτσακια ειναι μεγαλητερα σε βαρος απο τα αγορακια στην διδυμη κυηση!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Glorr μου ...τι γινεσαι???

αχου μωρε ενα αγορακι και ενα κοριτσακι....φανταζομαι στα ψωνια για το δωματιο...εεεεε???τι ομορφα:tongue:αντε με το καλο κοπελα μου!!!ποσα γραμ. ειναι ???παντα λενε τα κοριτσακια ειναι μεγαλητερα σε βαρος απο τα αγορακια στην διδυμη κυηση!

Ναι ωραία είναι. Μπα μην το λες. Το αγοράκι είναι κάτι γραμμάρια παραπάνω. Ο χοντρούλης. Χα χα χα χα χα χα ............. Καλά να είναι μωρέ. Και να έλθει ο καιρός να βγούνε και να τα δω. Αυτό θέλω τώρα. Τίποτα άλλο. Όσο για τα ψώνια άστα. Φαντάσου τα όλα σε διπλά. Χαμός. Ήδη έχω παραγγείλει το καρότσι και την μία κούνια. Και από φορμάκια και τέτοια αρχίσαμε σιγά σιγά και ψιλομαζεύουμε. Εσύ? Πως πάς?:rolleyes:

κοριτσια καλημερα. Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας ,ευχομαι με το καλο ολες μας και με εναν πονο και οσες εχουν παιδακια να τα χαιρονται οπως θα χαιρομαστε εμεις τα δικα μας σε λιγο καιρο.

Φυσαλιδα να σου ζησει η μικρη σου , πολυχρονη και ευτυχισμενη διπλα στην μικρη της αδελφουλα.

Κοριτσια εχθες εκλεισα χρωματα θα βαλω ενα απαλο ροζ -λιλα .Ανυπομονω να το βαψω.Οι ταπετσαριες θα αργησουν λιγο αλλα θα περιμενω.Σημερα ισως διαλεξω και κουρτινες μαζι με την φιλη μου διακοσμητρια θα μου δειξει και θα μου πει ιδεες .Τι ωραια!!!!

Βλεπω ολα τα μπεμπακια μεγαλωνουν , τι ομορφα αντε να περασουν οι μερες να τα δουμε και απο κοντα.Στην ουσια ενας με δυο μηνες εμειναν μεχρι να μπουμε στον μηνα μας .Περασε ο καιρος.

Νεφελακι γραψτους ολους και μιλα στην μπεμπα σου .Νευρακια μπορει να εχεις λογω των ορμονων .Παντως μια χαρα θα ειναι απλα ισως να φοβηθηκε και να μην κουνιεται και εμενα ετσι κανει αμα νευριαζω , μαλλον φοβαται θα νιωθει οτι το μαλωνουν :rolleyes:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια... Τι κανετε???

Φαιρυ μου χρόνια σου πολλά και απο δω με το καλο η μπεμπουλα σου, να εισαι παντα καλά

Σμουτσάκι μου, είδες τι γλυκιά που είναι η Ελλού?? Το εχω στην καρδιά μου αυτό το κοριτσι! Χαιρομαι που σου αρεσε κι εσενα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλημερα και απο μενα

ειχα πολυ καιρο να μπω ,χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν τις προηγουμενες μερες και σημερα

εγω ειχα μια ιωση και την μερα της γιορτης ημουν off...

τελος παντων εχετε φοβερη πλακα στις τελευταιες σελιδες που διαβασα

μπραβο βρε κοριτσια ,τελικα αυτη πρεπει να ειναι η ψυχολογια μας:-P

γραφω για να ενημερωσω οσες τις αφορα,τα φαρμακεια απο 1/4

σταματανε να δεχονται συνταγες ΤΕΒΕ

οποτε κοριτσια σπευσατε πριν το τελος του μηνα ,γιατι μετα θα πρεπει να πηγαινουμε στο ταμειο ,και για μενα φανταζει βουνο το θεμα...

αυτα,σας αφηνω,παω για δουλεια,θα τα ξαναπουμε

φιλακια στις κοιλιτσες σας:-P:razz:

γκρρρρρρρρ,παλι πρεπει να αλλαξω το τικερακι,αφου εχω μπει στην 25 εβδομαδα,ουφφφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Ναι ωραία είναι. Μπα μην το λες. Το αγοράκι είναι κάτι γραμμάρια παραπάνω. Ο χοντρούλης. Χα χα χα χα χα χα ............. Καλά να είναι μωρέ. Και να έλθει ο καιρός να βγούνε και να τα δω. Αυτό θέλω τώρα. Τίποτα άλλο. Όσο για τα ψώνια άστα. Φαντάσου τα όλα σε διπλά. Χαμός. Ήδη έχω παραγγείλει το καρότσι και την μία κούνια. Και από φορμάκια και τέτοια αρχίσαμε σιγά σιγά και ψιλομαζεύουμε. Εσύ? Πως πάς?:rolleyes:

και γω glorr δοξα το Θεο ολα καλα...σε καμια 10αρια μερες λεω να αρχισω και γω τις αγορες..:P

κατι νευρακια κατι αγχωτικα τα εχω βεβαια ακομη...δεν φευγουν αυτα!!!αλλα το παλευω για να ειναι ηρεμο και το μπεμπε!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μην τρελενεστε για το μπεμπε οταν εχετε νευρα... δεν παθαινει απολυτως τπτ! ειναι μυθος αυτο που λενε μαμα με νευρα = μωρο με νευρα και κλαψες... απλά τα μωρά οταν ακουν φασαρίες και τσακωμούς επιλέγουν να αράζουν στην ησυχια τους και να περιμενουν να ξεφρικάρουμε... μην μου τρελενεστε λοιπον και ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...