Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι,για την κοπελια απο το γραφειον καταλαβα κι εγω:rolleyes:...!Εγω παντως οταν ρωτησα τον γιατρο μου σχετικα με το βαρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχουμε οσο το μωρο μεγαλωνει καλα ειτε ειναι λιγο πανω-ειτε λιγο κατω!

Εγω δεν ειπα για ανακοπη καρδιας

Οχι εσυ βρε Fairy,εννοειται...!!!Αααχ,σας μπερδεψα ολες με την συναδελφισσα της Μαρας...Μην με παρεξηγειται,μπορει να τα εγραψα περιεργα....και γιάυτο δεν βγηκε νοημα!!!!

Παντως μαρσολαν εγω δεν ημουν , δεν εχω συμμετασχει καθολου σ εκεινη την συζητηση , τωρα εψαξα και το ειδα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

koritsakia εγω παλι ξυπνησα απο την καουρα στο λαιμο...ουφ χαλια αντε τεταρτη πρωι εχω ντοκτορ!θα μου κανει ντοπλερ και θα του πω να μου δωσει και τιποτα για τις καουρεςςςς!εντωμεταξυ ποναει και το κεφαλι μουυυ!α αυτες τις μερες εχουμε πολυ δουλεια στην εταιρια (προμηθευουμε τα μαγαζια να ταισουμε το κοσμο τυρια φυλλα τζατζικακια και ολα τα παρελκομενα για το πασχα)λολ!!!και δεν θα μπαινω πολυ συχνα..χαιρομαι που οι υπερηχοι σας κοριτσακια μου ηταν σουπερ!εμενα να δουμε θα εχει γυρισει η μπεμπα??????νομιζω στενευουν τα περιθωρια!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

παω παλι να ξαπλωσω μηπως ξεραθωωωωω!αυριο εχω παλι ολη μερα δουλεια!!!αχ εκει θα γεννησω το βλεπω!αλλα τα θελει κι εμενα ο κ@@@@ μου δεν καθομαι σπιτι..θελω να βοηθαω τον αντρουλη μου..ρε κοριτσια κατι ασχετο...κανω καλα λετε που θα αφησω μετα τους 2 μηνες την μπεμπουλα μου στην γιαγια της τα πρωινα για να επιστρεψω στη δουλεια?η πρεπει να νιωθω τυψεις????ουφ με επιασαν παλι τα αγχωδη αγχωτικα αγχη μου!λολ!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλημερααααααα

Κι αλλα γενεθλια σημερα στο καφε μας.

Φαιρυ μου να εισαι πολυχρονη και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου. Να εχεις μια πολυ καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και μια πολυ καλη γεννα. και ενα ησυχο μωρακι (βασικο)

Μπουμπου, χτες ηρθε η Ελλη. Σουπερ κοριτσι, ξετρελλαθηκε και με το μωρο. Σ' ευχαριστω πολυ που μου τη συστησες

Μπραβο και στα υπολοιπα κοριτσια που ειχαν καλα αποτελεσματα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Φαιρη μου να τα εκατοστήσεις, να είσαι γερή και δυνατή και να χαίρεσαι την οικογένεια σου τώρα που μεγαλώνει. Με το καλό η μπεμπούλα σου να έρθει στον κόσμο και με ένα πόνο μόνο!

Αχ κορίτσια χθες είχα έναν πολύ έντονο καβγά με ένα οικογενειακό πρόσωπο (όχι τον άντρα μου) και έπαθα κρίση πανικού αργότερα. Η μπεμπούλα μου δεν κουνιέται πολύ και φοβάμαι. Υποσχέθηκα ότι θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό, γιατί πραγματικά φοβήθηκα πολύ για το παιδί. Λέτε να έπαθε τίποτε από την έντονη ταχυκαρδία μου?

καλημέρα κορίτσια

μόλις γύρισα απο την καμπύλη ζαχάρου

τελικά δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο , λίγο αηδία αλλά οκ

τώρα να δούμε το πόρισμα

φαιρυ μου χρόνια πολλά πολλά γερή δυνατή και με το καλό την μπουμπούκα σου

νεφέλη μου μην φοβάσαι μια χαρά είναι η μικρή απλά μπορεί να τρόμαξε λίγο

και εγώ όταν στρεσάρομαι παρόλο που ο μικρός είναι διαόλου κάλτσα , ησυχία δεν έχει τότε μαζεύεται και δεν κουνιέται.

εγώ ζώζα μου στην θέση σου θα καθόμουν λίγο παραπάνω μιας και η δουλειά είναι δική σας και έχεις αυτή την πολυτέλεια γιατί τα καλύτερα χρόνια του μωρού είναι αυτά γιατί να τα στερηθείς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα καλημερα καλημερα σε ολα τα κοριτσια:P

Ολα καλα με τα μπεμπεδια σας...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!Βεβαια η κορακλα της Μαρας μας τρωει ολουυυςςςςςςς ....να ναι καλα η μπεμπεκα μωλε!!!!!!!

αχ rose Μου κοντευεις...και ο μπεμπαρος ειναι πια παλικαρι!!!!!!!!

Νεφελακι μην αγχωνεσαι ...ολες περναμε κατι αγχωτικο...και τα μπεμπακια το αντιλαμβανονται και ηρεμουν για λιγο...το εχω παθει και γω;)

ασχολησου με το δωματιο της ξεχνοντας ολα τα αλλα και τσουπ θα σου χτυπησει την κοιλιτσα!!!!

fairy μου χρονια σου πολλα και χαρουμενα μαζι με το καινουριο μελος σε λιγο καιρο!!

Fysalida μου να χαιρεσαι και συ την κορουλα σου και με το καλο η μπεμπεκα σας

Θα φυγετε για Πασχα???εμεις σκεφτομαστε να παμε στα πεθερικα μου στο Πορτο Ραφτη...αλλα και παλι τιποτα συγουρο!!!!Μακαρι να εχει καλο καιρο να περπατησουμε λιγο....:D

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα βανιλίτσα

σήμερα ο καιρός είναι τέλειος και δεν υπάρχει κανείς να πάω μια βόλτα

μόνο εγώ έχω άδεια , τι κακό και αυτό

εγώ μετράω αντίστροφα και νομίζω ότι σταμάτησε το ημερολόγιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...