Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

να μαι και εγω....το υποσχεθηκα και μπηκα....

ολα καλα δοξα τω θεω....η μπεμπα ειναι 1200 γραμμαρια και 39 ποντους....μου εκανε και ντοπλερ και ολα κυλουν μια χαρα....

μαρα μας εφαγες στο βαρος αλλα σου ριχνουμε στο υψος κοπελια...χιχιχιχι εμεις ειμαστε 1 εβδομαδα μεγαλυτερες...

ροουζ μια χαρα ο μικρος....τα πηρε τα κιλακια του...

μαρσολαν καλη επιτυχια αυριο...

αγγελα μια χαρα και ο δικος σου μπεμπης...

μ,ονο καλα νεα κοριτσια να ακουμε...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα ειναι το κοριτσι βρε....δηλαδη εμεις 3 παιδια που βγηκαμε απο 4 κιλακια το καθενα χαμενα πηγαμε????Και το υψος μας το εχουμε,και τον σκελετο μας τον ενισχυμενο κι ολα καλα...οχι τιποτε αλλο,γιατι διαβασα στο αλλο ποστ τι σου ειπε εκεινη η κοπελια και γελαγα!!!!!!!!Αντε,ετοιμασου για φορμακια 3-6:mrgreen::mrgreen:

και η δικια μου σας στελνει φιλιαααααααααααααα και μαλιστα αναποδα γιατι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γυρισε με το κεφαλι προς τα κατω....ηταν πολυ καιρο ορθια.......καλα, ο γιατροε ειπε οτι μπορει να ξαναγυρισει, εχει περιθωρια....αλλα το καλο που της θελω να μεινει ετσι....:D:D:D:D:D:D

αααααααααααααααα...να σας ρωτησω....μοπυ ειπε ο δικος μου οτι βασει μιας νεας οδηγιας που ηρθε σε ολους τους γυναικολογους πρεπει ολες οι εγκυες γυναικες γυρω στην 30 εβδομαδα να κανουν μια ενεση για ενισχυση των πνευμονων του παιδιου σε περιπτωση προωροτητας...τον ρωτησα επιμονα αν βλεπει κατι στον υπερηχο τον δικο μου και δεν θελει να με αγχωσει και μου ειπε..δεν βλεπω τιποτα ανησυχητικο απλα μας ηρθε αυτη η οδηγια...

εσαςσας εχουν πει τιποτα τετοιο γιατι μου φανηκε κουφο....:?

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι το κοριτσι βρε....δηλαδη εμεις 3 παιδια που βγηκαμε απο 4 κιλακια το καθενα χαμενα πηγαμε????Και το υψος μας το εχουμε,και τον σκελετο μας τον ενισχυμενο κι ολα καλα...οχι τιποτε αλλο,γιατι διαβασα στο αλλο ποστ τι σου ειπε εκεινη η κοπελια και γελαγα!!!!!!!!Αντε,ετοιμασου για φορμακια 3-6:mrgreen::mrgreen:

πιο ποστ λες βρε Μαρσολαν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

πιο ποστ λες βρε Μαρσολαν

στο parents.gr καλε...εκει στο βαρος εμβρυου στην 30η εβδομαδα...που ελεγες οτι καποια υποστηριζε οτι μεγαλο βαρος μωρου=ανακοπη καρδιας.Εσυ δεν ησουν,καλα δεν καταλαβα????

σας ευχαριστω βρε κοριτσια....

ας μεινουμε στα ωραια νεα...εχουμε γερα παιδακια ...δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο.....

μας εβγαλε και την γλωσσα στον υπερηχο η ομορφη....ειναι αυτη μια.....:D:D:D:D:D:D:D

tt1c3fef.aspx

χαχχααχαχαχχα φυσαλιδακι/...εμενα εριχνε μπουνιδια και κλωτσιδια.. ο ηλιασ συγκινηθηκε τοσο πολυ που μου λεει....το παιδακι μας κανει ηδη απο τωρα μαι ται....αει τωρα να βγαλεις ακρη με οτν τρελο πατερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...