Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Girls γειά σας και πάλι. Μόλις γύρισα από τον γιατρό και ευτυχώς όλα είναι εντάξει. Ο μπέμπης είναι 907 γραμμάρια. Είμαι 25 + 3 ημερών ημερολογικακά αλλά ο μπέμπης σύμφωνα με τις μετρήσεις βγαίνει μεγαλύτερος για λίγες μέρες περίπου 26 εβδομάδων. Ο γιατρός μου είπε ότι τα μώρα χωράνε και στις μικρες και στις μεγάλες κοιλίες και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!! Αυτά τα νέα. Με κλωτσαει πολύ.... ο μπεμπούλης:)

Επίσης να σας πώ οτι δεν αποφεύγω την καμπύλη και πρέπει μετά το Πάσχα να την κάνω...κι ας εχω μόνο 79 ζάχαρο σύμφωνα με τις εξετάσεις...Δεν πειράζει. Τόσα και τόσα περνάμε στην καμπύλη θα κολλήσουμε? Σωστά?

Πολλά φιλάκια

Επεξεργάστηκαν by αγγέλα74

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Aggela Μια χαρα ειναι το μωρακι σου , εφοσον το βαρος βγαινει μεγαλυτερο καλα κανεις και θα πας για καμπυλη ζαχαρου .

Νεφελη εσυ κανεις διαιτα , πηγες σε ενδροκρινολογο ?πως πας ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κορίτσια να ΄μαι και εγώ

επέστρεψα απο το γένεσις όπου έκανα έναν υπέρηχο ανάπτυξης

γιατί την Παρασκευή που πήγα στην γιατρό μου είπε οτι βλέπει ελαφρά ανεβασμένο το αμνιακό υγρό.

το πιθανότερο μου είπε να είναι λάθος μέτρηση αλλά καλό είναι να κάνω έναν υπέρηχο με καλύτερο μηχάνημα.

όλα πήγαν καλά το υγρό είναι φυσιολογικό και ο μικρός έφτασε στα 2250g

αυριο θα πάω και για την καμπύλη ζαχάρου τελικά ας την κάνω να τελειώνουμε και με αυτή να μην έχω αγωνία

σήμερα ήρθε και η καρέκλα θηλασμού και την έχω καταβρει

όλη μέρα κουνιέμαι πέρα δώθε

είναι τέλεια λέμε

σήμερα γενικά ήταν η μέρα των υπερήχων απο ότι διάβασα πολλές πήγατε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

aloooooo! οντως σημερα ειναι η μερα του υπερηχου

λοιπον μολις γυρισα. 1400 γραμμαρια η μικρα... 38 ποντάκια κατα προσεγγιση και ειναι 2,5 εβδομαδες μεγαλυτερη. μου εκανε και ενα ντοπλερακι ο δοχτορ ολα μια χαρα τα αμνιακα μου υγρα τζετ γενικα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα πανε οπως πρεπει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσια,

μια χαρα πανε τα μπεμπε...εγω εχω αυριο στις 12:00 υπερηχο...για να δουμε ποσο θα εχει γινει κι εμας η μπεμπα.εχω επιθυμησει να δω την φατσουλα της,μακαρι να μας κανει την χαρη να την τραβηξουμε καμια καλη φωτο!!!!!Μαρα,η Σοφιλια σου θα μας φαει ολους λαχανο..τι βαρος ειναι αυτο??να ναι καλα βρε η ζουζουνα-μεγαλη και δυνατη!αντε,σιγα-σιγα να περασει ο καιρος....

lol ξερω κ γω βρε μαρσολαν μου?? μαλλον εχω κοιλουμπα και βρηκε χωρο το παιδι και...ηρ8ε κ παχυνε τι να υποθεσω!

καλα αποτελεσματα κ εσυ αυριο κουκλάκι μου!!!!! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...