Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι παστουλα μανα μου...αλμυρο θελω να φαω...κατι θα σκεφτω....δεν τα πολυπαω τα γλυκα....ω ναι...υπαρχει ανθρωπος που δεν κοβει φλεβα για γλυκο αλλα για αλμυρο....εγω..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ανοιξαν μαρκς ν σπενσερ καινουρια και θελω να παω να εξερευνησω τιποτις μπας και εχει κανα καλο σουτιενακι.... εχω απελπιστειιιιιιιιιιι....εχει τελεια μερα και θελω να την εκμεταλλευτω, αλλα σερνομαι κιολας...χααααααααχαααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μαρα και φερι κοιταζω τα τικερακια σας...που ειναι ιδια αλλα δειχνουν το μωρο να κρυβει προσωπακι με το ενα χερι στην 27 εβδομαδα και με το αλλο χερι στην 30....

μιλαμε για κορυφαια παρατηρηση βλακειας...:)παρακαλω συνεχιστε....εμενα με βαρεσε το αγχος στο κεφαλι....:tongue:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

xaaxaxaxxaxaax φυσαλιδα οντως! και ΟΝΤΩΣ το παιδι μου κρυβεται γενικα στον υπερηχο... τωρ απου μεγαλωνει κι αλλο και δεν χωραει να χωνεται στο οστο της λεκανης να δώ που θα βρει να κρυβεται....

σε τσακισε το αγχοσ καλο μου ε??? μην ανησυχεθς πουλάκι μου όοοοοοοοοοοολα μια χαρα θα πανε τραστ μι

dZJip3.png

το ματι γαριδα λεμε και ειμαι και αυπνη...

ενα δραμα το τραβαω η δολια, και μου το λεγαν οι ατιμες οι φιλες μου να σε δουμε πως θα γινεις στο στηθος αμα μεινεις εγκυος!χαχαχαχαχχα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...