Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

α να αρχισν και τα καλα τα δικα μου τα ενοχικα ε φυσαλιδα? μχοαχθαθοχθοαχθοαθοχθοαθοχοθαθοχ νταξ μωρε μην μασασ σκεψου ποσα χρονια εχεις δουλεψει παραπάνω απο όσο έπρεπε και 8α εισαι μια χαρά

εγω θα θρονιαστω απο τις 6.30-7 παρα στον δοχτορα και θα τρωω απο τα ωραια σοκολατακια του

dZJip3.png

ναι αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου μαρα αλλα αν ερθει το μποσ να ζητησει τη δουλεια τι να του πω;;;

θα του πω οτι δεν ημουν στο μουντ για δουλεια σημερα..σορι....θα με απολυσει ...θα παρω αποζημιωση για σχεδον 11 χρονια εργασιας και θα την βγαλω τζετ...μωρε λες;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

μχοαυχυαχυαουχοαυχ παντως μην νομιζεις.. ολοι οι εργοδοτες οταν καποια κοπελα μενει έγκυος ξερουν οτι δεν ειναι και για πολλά πολλά πλέον.. εκτος παο κατι κακουργους που νομιζουν πως δεν αλλαζει τπτ στον οργανισμο μας κ μπορουμε να δουλεύουμε Non stop

dZJip3.png

καλα...μη νομιζεις..θυμαμαι περιστατικο απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη....προσοχη θα καραφλιασεις....

ημουν λιγο πριν παρω αδεια τελη ογδοου μηνα..περπατουσα αργα λογω βαρους και εγερνα και ολιγον τι....και σχολιαζει ο μπος σε αλλο προσωπο οτι περπαταω ετσι επειδη εχω χασει το ενδιαφερον μου για τη δουλεια....:confused::twisted:

ελα ρε φιλε εσυ να περπατησεις αρχες ενατου να σε δω πως θα πας....τι νομιζε;;;οτι θα τρεχω μαραθωνιο;;;:evil::evil::evil::evil::evil:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

axxxxxxxxx....και γω τα βαρεθηκα τα μπλουζοκολαν... βεβαια φοραω και τζινακια ακομη - μου κανουν...

αλλα θελω ανανεωση, συγρατουμαι ομως τοσος καιρος περασε σιγα μην παω να σκασω τα αδρα μου λεφτακια και να μην τα ξανα βαλω....αμ δεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

kala o μπος τρομπάρει κανονικότατα... εμενα δοξα οτν θεο εχει κατανοηση το καλο μου...τσακωνομαστε φυσικα ακομη και τωρα για διαφορα θεματα της δουλειας αλλα οταν τσακωνομαστε παντα μετα μου φερενει σοκολατεσ και παγωτο...χοχοχοχοοχοχοοχοχ πλακα πλακα θα μου λειψει ο ατιμουλικος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...