Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εμενα παλι ο δοχτορ μου ειναι εξετασακιας και ψειρας... απο τη μια ειναι κουραστικο αλλα απο την αλλη λεω παλι καλα που επεσα στα χερια του γιατι ειμαι που ειμαι αναρχος χαρακτηρας... ετσι και ειχα κανεναν πιο φιρουλι φιρουλο παει τελος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι βαρεμαρα ειναι αυτη θεε μου....εχω πιασει πατο παραγωγικοτητας στην δουλεια....δεν παλευεται αλλο το θεμα....θελω την αδεια μου τωρα.....ειναι και η ωρα του γλαρωματος τωρα μετα τη μασα και με βλεπω να κουτουλαω σε κανα πληκτρολογιο....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εγω εχω παλι θεμα με τα σουτιεν γαμωτο μουυυυυυ...

πηρα ενα καλο που μου συστησε η μαια, πραγματι σουπερ, αλλα ειναι μονο για το σπιτι δεν τολμας να το βαλεις με ανοιχτη μπλουζα...που θα βρω καλο και στο νουμερο μου που η παμελα μοιαζει ωχρια μπροστα μουυυυυυυυυυυυυυ????κλαψψψψψψ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπου2 δεν εχω ιδεα αν υπαρχιε σουτιεν για εγκυες και να ειναι κ κομψα και οχι αεροστατα.. εγω εχω κανα δυο..πλυνε βάλε... και τωρα που ανοιγει ο καιρος και τα ντεκολτε μαζι δεν ξέρω τι θα κάνω... ρε μπας και να βγουμε εξω σαν τις ξετσιπωτες χωρις σουτιενς?

dZJip3.png

πουλακι μου αν βγω σαν την ξετσιπωτη χωρις σουτιεν παει θα εχουμε ατυχηματα...μιλαμε εχει μεγαλωσει τα μαλα, ηταν που ηταν...

κι εγω εχω δυο πλυνε βαλε αλαλ δεν βγαινει η τιραντα και επιπλεον εχουν ακομη μπανελα, δεν εχω βρει ουτε ενα να μου ειναι καλο - διοτι εχω μεγαλο καπ και στενη πλατη!!!!! λυμγ!!!

χαχαααααα, δεν μπορω πνιγομαι κυριαααααααααα...ενα ντεκολτεδακι θελω να βαλω καλέ οχι τη χαραδρα του Βικου...χψααααααα...ειναι και καλοκαιρακι που θα παω με το ζιβαγκο θα με νομιζουν ταμενη....λολ

Διαφημίσεις

βασικα οσο ανοιγει ο καιρος τοσο μου τη δινει... βαρεθηκα τα κολαν και τα μπλουζοφορεματα....θελω αλλαγη γκαρνταρομπας.. κατι που ειναι γελοιο φυσικα να παω να σκασω ενα χιλιαρικο για ορυχα που ΔΕΝ θα ξαναβάλω διοτι ευελπιστω να σουλυπωθω μετα τη γεννα αλλα.... merde!

dZJip3.png

ααααααααααα εγω τετοια θεματα δεν εχω...ανηκω στην κατηγορια...small....

εγω θελω να φορεσω αερινα φουστανακια λουλουδατα με πεδιλα καισαρα απο κατω και μπαντανα στα μαλλια...hippy λουκ....ετσι ειμαι εγω....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...