Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαριεμαι αφανταστα και που ειναι ο αντρας μου που θα φερει το φαγητο ???πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τσα...ηρθα με γεματο στομαχι...

ρε συ μαρα τοσες σαρδελες εφαγες χθες...μην αναρωτιεσαι για το νερο λοιπον...:cool::cool::cool:

μπουμπου τι ειναι ο βιοφυσικος ελεγχος;;κατσε να το γραψω να ρωτησω και τον γιατρο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ωχ ρε φερι...αφου πεινας να σου πω;;;

τελος παντων...αρακα εφαγα κοκκινιστο....ηταν νοσσιμοτατος που λεει και η κορη μου....

σας εχω πρηξει αλλα αυριο εχει γενεθλια το καμαρι μου...γινεται 3......ειμαι μια απιστευτα ευτυχισμενη κουκουβαγιομανα.....:cool::cool::cool::cool:

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Aυτο ειναι κοριτσια!

Βιοφυσικό προφίλ Περιλαμβάνει την υπερηχογραφική μελέτη των αναπνευστικών κινήσεων, την κινήσεων του κορμού και των άκρων, του μυϊκού τόνου του εμβρύου, του αμνιακού υγρού και την δοκιμασία καρδιοτοκογραφίας ηρεμίας. Είναι εξέταση με μεγάλη χρησιμότητα σε περιπτώσεις κυήσεων υψηλού κινδύνου (π.χ. τοξιναιμία, διαβήτης κυήσεως, υπολειπόμενη ανάπτυξη κ.α.) Η αξιολόγηση αυτών των ειδικών εξετάσεων επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση της δυσμορφίας του εμβρύου ή την υπολειπόμενη ενδομήτρια ανάπτυξη του εμβρύου και τον καθορισμό του καταλληλότερου χρόνου τερματισμού της κυήσεως για να μειωθεί η περιγεννητική νοσηρότητα και θνησιμότητα.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αααα αυριο εχω και εγω γεννεθλια!!!!!

αρακα θα μου φερει η αδελφη μου και ο αντρας μου θα μου φερει αρνακι στον φουρνο με πατατες ...που ειναι ομως ολοι τους????

Aυτο ειναι κοριτσια!

Βιοφυσικό προφίλ Περιλαμβάνει την υπερηχογραφική μελέτη των αναπνευστικών κινήσεων, την κινήσεων του κορμού και των άκρων, του μυϊκού τόνου του εμβρύου, του αμνιακού υγρού και την δοκιμασία καρδιοτοκογραφίας ηρεμίας. Είναι εξέταση με μεγάλη χρησιμότητα σε περιπτώσεις κυήσεων υψηλού κινδύνου (π.χ. τοξιναιμία, διαβήτης κυήσεως, υπολειπόμενη ανάπτυξη κ.α.) Η αξιολόγηση αυτών των ειδικών εξετάσεων επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση της δυσμορφίας του εμβρύου ή την υπολειπόμενη ενδομήτρια ανάπτυξη του εμβρύου και τον καθορισμό του καταλληλότερου χρόνου τερματισμού της κυήσεως για να μειωθεί η περιγεννητική νοσηρότητα και θνησιμότητα.

oooy! χαου ιντρεστιγκ!

dZJip3.png

ευχαριστουμε μπουμπου...και να σου πω αυτο γινεται μονο σε περιπτωσεις κυησεων υψηλού κινδύνου;

γιατι εγω στην πρωτη μου κορη δεν κανα κατι τετοιο και τωρα δεν μου εχει πει κατι ο γιατρος, μπορει να μου πει για αργοτερα αλλα αυτο δεν το ξερω.

φερι εχεις και εσυ γενεθλια αυριο;;;;;καλα ...με εστειλες...πρεπει να εισαι σπουδαιος ανθρωπος αφου εχεις γεννηθει ιδια μερα με το παιδι μου....;);););):D:D:D:D:D:D:D:D

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Και εγω πρωτη φορα την ακουω.

Ο γιατρος μου τις αποφευγει τις πολλες εξετασεις και τα ντομπλερ πιο πολυ αγχος φερνουν

Φυσαλιδα ω ναι , να δωσεις ενα ζεστο γλυκο φιλι απο μενα στην κορουλα σου.

Εχεις φεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...