Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

αυτο ναι γιατι βολευει με το αυτοκινητο.ειναι πολυ πιο χρησιμο εννοειται απο την καλαθουνα κ πολυ πιο ασφαλες στη μεταφορα του μωρου μεχρι 4 μηνων με βολεψε.μετα ειχα το κανονικο καθισματκι αυτοκινητου.επειδη τα νεογννητα κοιμουνται συνεχεια στις βολτες οταν πας καπου αν κοιμαται απλα το αφηνεις εκει μεσα.κ αν πατε καμια βολτα μ το αμαξι κ θελετε να κατεβητε απλα το τοποθετεις στο καροτσι χωρις να ξεσηκωνεις το μωρο κ να του αλλαζεις θεση...

στο καθισματκι αυτοκινητου πιανεται οταν ειναι πολυ ωρα τοσο μικρο μωρο.

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δημητρουλά μου ολα καλα δοξα το θεο ειμαι 23 εβδ.και δουλευω ολη μερα ειμαι ενεργη ακομα!και κανει και κρυο στη δουλεια πολυ!περαστικα για την κουκλιτσα σου και μην αγχωνεσαι θα περασει ο βηχακος της!φιφηηηηηηηηη αντεεεεεε:wink:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ. Βγήκα μια βόλτα με τον άντρα μου. Βαρέθηκα ρε κορίτσια να πίνω buckler χωρίς αλκόλ.

Το φιφάκι περίμενουμε τώρα.

Το smoutsaki μας που είναι?

μπραβο ρε ζωη εισαι πολυ δραστηρια δε το βαζεις κατω ε?κ γω ετσι ημουν κ μαλιστα νευριαζα οταν ακουγα ''μη εσυ εισαι εγκυος δε κανει'' :evil:

ενιωθα λες κ ημουν βαρια αρρωστη οταν το ακουγα!!!ειδικα στον μικρο επειδη ειχα κ την μεγαλη κ ολη μερα ηταν περα δωθε απο τις 8 το πρωι που ξυπνουσα καθομουν στον ποπο μου στις 8 το βραδυ:rolleyes: κ βολτες κ ψωνια κ απολα.τρελαινομουν στην ιδεα οτι κατι απαγορευεται!εκτος απο το τσιγαρο δεν εκοψα τιποτε αλλο.αλκοολ ετσι κιαλλιως δεν επεινα ποτε οποτε δε μου ελειψε:tongue::tongue:

Holy Diver

Και εγω νιωθω αυτο τον καιρο πολυ δραστηρια , δουλευω και γενικα τα κανω ολα εκτος απο βαριες δουλειες και δουλειες του σπιτιου (δεν μ αφηνει ο αντρας μου ).Το προηγουμενο τριμηνο ομως ημουν ενα κουρελι απορω και εγω πως στεκομουν ορθια . Το δευτερο τριμηνο τελικα οντως ειναι το καλυτερο .Για να δουμε πως θα ειμαστε στο τριτο.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το ξερα νεφελη οτι θα εχεις κ παλι αγχος:tongue: καλε ηρεμισε τον πρωτο καιρο που το ακους ισως να κανει κ 2-3 μερες να το ξανανιωσεις!ειπαμε μετα την 26η εβδ το νιωθεις πολλες φορες σε ολη τη διαρκεια της μερας!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Μακαρι να είναι έτσι Δημητρα μου. Το απόγευμα το ξαναένιωσα, μετά βγήκα μεσα στο κρύο η χαζή. Ελπίζω να μην του έκανα κακό.

Η μικρή σου είναι καλύτερα?

Από που κατάγεσαι?

κουκλα μου τι κακο να του εκανες!αυτο δε καταλαβαινει κρυο μια χαρα ζεστη εχει εκει μεσα!!!ετσι οπως σου λεω ειναι δε στα λεω για ννα ηρεμησεις η αληθεια ειναι!!!ξαπλωσε εντελως ανασκελα κ χαιδεψε την κοιλια σου χαμηλα.αν δε το νιωσεις μη σκασεις!σου ειπα σε 4-5 εβδομαδες θα το νιωθεις συχνα!μολις σημερα το καταλαβες βρε νεφελακι μου!!!κανε υπομονη.

η μικρη χωρις πυρετο ευτυχως αλλα ο βηχας παραμενει...ελπιζω να περασει ως τη δευτερα κ να μη χρειαστει μασκα...

απο σερρεσ ειμαι εσυ???

Holy Diver

Ναι μέσα και εκεί μένω τώρα από το καλοκαίρι. Ημουνα 12 χρόνια Αθήνα.

Απίστευτο!

Θα τα πούμε αύρι Δημητρούλα μου γιατί θα προσπαθήσω να πάω για νάνι τώρα, γιατί μόλις πήγε και ο άντρας μου και θέλω να τον προλάβω πριν αρχίσει και ροχαλίζει.

Αν και δεν έχω όρεξη για ύπνο.

Ελπίζω η Φιφούλα να είναι καλά και να μάθουμε τα νέα της αύριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...