Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα.

Θήλαστρο και εγώ θα πάρω το medela swing, είναι το καλύτερο μη νοσοκομειακό. Δυστηχώς όμως η τιμή ανέβηκε στα 150 ευρώ.

Πολύ καλά νοσοκομειακά από ότι ξέρω είναι της ameda.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aaaa βγηκαμε χτες βεβ;ιως βεβαιως και πήγαμε σε εξωτικον ουζεριν μαζι με ενα φιλικο ζευγαρι κ το παιδάκι τους.. φωτοσύνθεσα! εφαγα τας σαρδελας και μετα εσκισα ενα καζαν ντιπι και ηρ8α κ εγινα!

ρε κοριτσια.. με τον υπνο πως τα πάτε?

dZJip3.png

ααααααααααα ολες στον doctora θα πατε σημερα?????ζουλευωωωωωωωωωωω!!!

fairy μου, τι κανεις??πως πας??

αγγελα ποσο βδομαδων εισαι συ???και γω ακομη κοιταω τα χαζευω μεσω υπολογιστη αλλα κατα βαθος εχω καταληξει....αυτες τις μερες συζηταμε με τον αντρα μου για την μπορντουρα του δωματιου!!!

κατ΄αλλα ενα αγχος και μια υπερενταση την εχω...κοριτσια!!ενα περιεργο συναισθημα χαρας προσμονης και αγωνιας-αγχος!!!!απο καροτσια τι διαλεξατε???

Γεια σου μικρη μου ,τι μπορντουρα βρικατε ? εγω τελικα εκλεισα απο μια φιλεναδα μου (θα σας ζαλισω με την ταπετσαρια και την μπορντουρα αλλα εχω ξετρελαθει :tongue:)

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Με τον υπνο ΕΛΛΕΙΝΑ...

Χθες ηταν η χειροτερη νυχτα μου... Επεσα για νανι στις 1.30 - 2.00 και καταφερα να κοιμηθω μετα απο πολύ μεγαλο ζορι στις 6 το πρωί..!!!!!

Στριφογυριζα, σηκωνομουν, διαβαζα περιοδικα, ερχομουν λαπτοπ τα εχω παίξει...!!!!

φυσικα κουτουλαω αλλά εχω δουλεια...!

Και που ειμαστε ακομαααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπου2 εγω δεν ξερω ΠΩΣ να βολευτω..αποψε θα προσπθησω να κοιμηθω καθιστη στον καναπε...εχω και το ροχαλητο... του εχω κανει τα νευρα του ηλία κρόσια κανονικά!!

BARBIE.. καλη εβδομαδα κουκλίτσα μου.. όλα καλα?

dZJip3.png

μπαρμι σε ευχαριστουμε!!!!πως εισαι;;

με τον υπνο ακομη υποφερτα....σηκωνομαι στανταρ μεσα στη νυχτα χωρις λογο...καθομαι κανα μισωρο και ξανακοιμαμαι....

να σας πω..πετρωματα εχετε νιωσει;;;εγω σημερα το πρωι ενιωσα ενα καλο....και διαγραφηκε το σωματακι της μπεμπας στην κοιλια μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

την ειδα την προίκα και ειναι σουπερ...χτυπα την αλυπητα!!!

Ασε αυτο με το πως να βολευτουμε αλλοοοοοοοοοοοο θεμα...εχω παρει και ενα μαξιλαρι τεραστιο για υποστηριξη βοηθαει μεν αλλα δεν κανει και θαυματα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

απο πετρωματα οχι ακομη αλλα προχτες ειχα ενα τράβηγμα.....την ακουσα για τα καλά! κατω απο την κοιλιά στο κέντρο λες και με δάγκωνε απο μέσα η μικρη... αλαλιασα απο τον πονο σας λέω.. δεν εχω ιδεά τι βρηκε και τι πάτησε εκει μέσα... αλλα ηταν ανατριχιαστικό και ΔΕΝ το ευχομαι σε καμια μας

dZJip3.png

πονουσες? εγω βλεπω το κορμακι της συχνα φαινεται που παει απο την μια μερια στην αλλη αλλα δεν θεωρω οτι ειναι πετρωμα.

Το πετρωμα δεν ειναι να τουμπανιαζει ολη η κοιλια? και καποιες φορες συνοδευεται με πονους

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

οχι δεν πονουσα αλλα ενιωσα μια δυσφορια...ενα σφιξιμο..εκει στο θωρακα..δεν ξερω πως να το περιγραψω...και φυσικα ενα πετρωμα της κοιλιας εκει που ειναι το παιδι γιαυτο ειδα και το κουλουριασμενο σωματακι...

tt1c3fef.aspx

ρε κοριτσια εχω μια ερωτηση..λιγο γελοια.... μην με κράξετε ε?

το στρώμα της κουνιας ειναι οβάλ... τα σεντονάκια με λάστιχο που υπαρχουν θα κάνουν? η πρπ[επει να παρω σεντονάκια με λάστιχο σε σχήμα οβαλ?

εγω εχω παρει οβαλ παντως

4Rnfp3.png

ηταν στανταρ συσπαση αυτο ...δηλαδη πετρωμα...θα ρωτησω και τον γιατρο σημερα...αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο..προετοιμαζεται η μητρα...κανει ασκησεις για το μεγαλο γεγονος!!!

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...