Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα...στην αθηνα ζεις...αν ζουσες μακρια θα σου ελαγα καντο το εξοδο κι ας μην το χρησιμοποιησεις το θηλαστρο...

θα δεις πως θα πας την πρωτη εβδομαδα...αν δεις τα σκουρα ...πηγαινε παρτο...

αλλα εμενα με εσωσε...η κορη μου θηλασε αποκλειστικα για 6 μηνες...με τη βοηθεια και του θηλαστρου βεβαια...

μεντελα ειναι οντως τα καλυτερα....και μην παρεις χειροκινητο να παρεις αυτο που παιρνει και μπαταριες αλλα εχει και για ρευμα...η τιμη του ειναι γυρω στα 70 ευρω...μαλλον ηταν πριν 3 χρονια...

ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

επισης εχω την εντυπωση οτι 8α γεμισω 461654 συρταρια με πανακια διαφορων μεγεθων και σελτεδάκια κάθε ειδους μχοαθχαθοχθαθοχθοαθοχοθαοχθ

(οοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ)

dZJip3.png

καλημερα κορασίιιιιιιιιδες, τι κανετε??

Σμουτσάκι τελειο όνομα...

Καλη εβδομαδα να εχουμε....

Θηλαστρο εγω δεν θα παρω ακόμη - διοτι αν πρεπει να κανεις πολλες αντλήσεις χρειαζεται νοσοκομειακο, τα άλλα μπορει να τραυματισουν το στηθος... Αλλο θηλαστρο χρειαζομαστε για υποστηριξη (δηλαδη αν θηλαζει το μωρό και απλά κανουμε καποια καβα γαλα αν χρειαστεί να λειψουμε) και άλλο θηλαστρο θελουμε αν αντλουμε αποκλειστικά και μονο (αν το μωρο δηλαδη δεν πιανει στηθος)

Αυτα ξέρω απο γιατρο και μαια - διορθωστε με αν κανω λαθος!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Ναι και εμενα μου ειπαν οτι τα καλυτερα θηλαστρα ειναι τα νοσοκομειακα , ετσι σκεφτομουν να δανειστω και να μην αγορασω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ααααααααααα ολες στον doctora θα πατε σημερα?????ζουλευωωωωωωωωωωω!!!

fairy μου, τι κανεις??πως πας??

αγγελα ποσο βδομαδων εισαι συ???και γω ακομη κοιταω τα χαζευω μεσω υπολογιστη αλλα κατα βαθος εχω καταληξει....αυτες τις μερες συζηταμε με τον αντρα μου για την μπορντουρα του δωματιου!!!

κατ΄αλλα ενα αγχος και μια υπερενταση την εχω...κοριτσια!!ενα περιεργο συναισθημα χαρας προσμονης και αγωνιας-αγχος!!!!απο καροτσια τι διαλεξατε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου μπουμπου!!!!

εγω εχω θλαστρο οχι νοσοκομειακο, το αγορασα...δεν μου τραυματισε τη θηλη αν και η θηλη ηταν ηδη σχετικα τραυματισμενη απο τις προσπαθειες του μωρου να ρουφηξει....και αντλουσα ολες τις φορες της ημερας εκτος απο την πρωινη και την βραδυνη...ολα αυτα απο τις 2 εβδομαδες του μωρου και μετα...το μωρακι μου δεν ρουφουσε καλα και μαλιστα τις 2 πρωτες εβδομαδες λογω αυτου του γεγονοτος δεν πηρε ικανοποιητικο βαρος.

με το θηλαστρο σωθηκα απλα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

τι διαβασα τώρα

Ο 7ος μήνας της εγκυμοσύνης χαρακτηρίζεται κυρίως από τη νοητική ανάπτυξη του εμβρύου μιας και η σωματική του εξέλιξη έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η τόσο σημαντική ανάπτυξη του εγκεφάλου συνεχίζεται επομένως κατά το μήνα αυτό και έχει τέτοιες απαιτήσεις από τον εμβρυικό οργανισμό ώστε να τον ωθεί να αυξήσει την κατανάλωση τροφής

ολε! αρχιζουν κ γινονται εξυπνουλικα τωρααααα! να θυμηθω να φαω ψάρι! ΛΟΛ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...