Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσαλιδα εσυ τι εκανες με το δωματιο ?

Μαρα εσυ εκτος απο την ταπετσαρια-φωτο που εφτιαξες τι χρωμα το εβαψες ? ποτε θα πας για επιπλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω φερι μου δεν εκανα τιποτα απολυτως...την κουνια την ειχα..το δωματιο ετοιμο απο την πρωτη μου κορη...το μονο που εκανα ηταν να παρω κρεβατι για την μεγαλη μου κορη...για να μεινει η κουνια για το μωρακι..

το μονο που θελω να παρω ειναι ρηλαξ..

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Κορίτσια καλημέρα και με το καλό να έρθει το Πάσχα. Σήμερα το απογευμα έχω ραντεβου με το γιατρό για υπέρηχο και μηνιάιο ελεγχο...εχω μεγάλη αγωνία κορίτσια αν αναπτύσσεται σωστα το μωρό...Αχ Θεε μου ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά. Εχω ετοιμάσει μια λίστα με ερωτήσεις...για να μην ξεχάσω τίποτα...θα τον τρελλάνω τον γιατρό.

Πολλα φιλιά σε όλες.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

fairy εγω δεν το έβαψα.. ειναι ενός έτους το σπίτι..φρεσκοβαμένο...νοικιασμένο το έχουμε... θα παιξω με την ταπετσαρία και την κουρτίνα για να σπάσει το λευκό..

τωρα σε ότι αφορά στα έπιπλα, κουνια κ αλλαξιερα ειναι δωρο απο το γραφειο οποτε δεν ασχολούμε, θα το παραλάβω περι τις 15 μερες πριν την γέννα, θα πάρω μια συρταριέρα απο τα ικέα μετά το πάσχα που ειδα στο ιδιο χρώμα με τα έπιπλα οποτε ταιριάζει περίφημα. χαλί ειδα τελειο χαλί Pucca στο ebay 8α το παραγγειλω μετά το πάσχα τώρα σε οτι αφορά στα διάφορα κοκοψίνια ε μετα το πάσχα σιγά σιγα 8α κανω ντου και αγορές. ξέρω τι θέλω να πάρω οποτε δεν θα χρειαστώ πάνω απο 2-3 σάββατα

dZJip3.png

ρε κοριτσια εχω μια ερωτηση..λιγο γελοια.... μην με κράξετε ε?

το στρώμα της κουνιας ειναι οβάλ... τα σεντονάκια με λάστιχο που υπαρχουν θα κάνουν? η πρπ[επει να παρω σεντονάκια με λάστιχο σε σχήμα οβαλ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ εγώ ακόμη λέω όχι... βλεποντας και κάνοντας... ας δουμε πρώτα πως θα τα παμε με τον θηλασμο και την παραγωγή...για αυτο κ αρχικά 8α πάρω 4 μπιμπερο απλά να υπ΄ρχουν και αν δεν θηλάσω τότε παιρνω κι άλλα

dZJip3.png

Εγώ ακόμα κούνιες βλέπω. Δεν έχω κοιτάξει τίποτα από τα υπόλοιπα. Ακολουθώ τη λίστα σου Μάρα!!!!!! Εχουμε καιρό για σεντονάκια...Το θήλαστρο μου έχουν πεί ότι καλό είναι να υπάρχει. Γιατι να μην παρω...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

εγω θα παω 5μιση....ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

μαρα το λαστιχο ειναι λαστιχο...προσαρμοζεται σε ολα τα σχηματα στρωματων....

θηλαστρο εγω εχω...και το θεωρω απαραιτητο...ειχα αλλαξει 2..μεντελα ειναι η μαρκα...και εγω δεν το ειχα παρει οταν γεννησα αλλα με το που πηγα σπιτι και το μικρουλι μου δεν ρουφαγε καλα στην αρχη...το χρειαστηκα αμεσα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...