Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααα!!!!

τι κανετε κοιλιτσες;;;;;

εγω καλα, εχω υπερηχο σημερα κι ξεκινησα το διαλογισμο για τη διαχειριση του αγχους .....απο το πρωι λεω...ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:D:D:D:D

ζωζα καλη αρχη στο νεο σπιτακι!!!

σμουτς μου αρεσει το ηλιανα.....πολυ ωραιο...

φερι μονο 4 κιλα πηρες;;;βρε τυχερουλα...μια χαρα...θα γεννησεις και δεν θα σου μεινει τιποτα...

νεφεληηηηηηηηηηηηηηη μην τσαντιζεσαι με τιποτα και με κανεναν..καπου σε διαβασα νευριασμενη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα φιλεναδουλες μου...τι μου κανετε???

ετοιμασιες βλεπω και διαβαζω ...αντε να παιρνουμε σειρουλα οι επομενες!!!

εγω σημερα εχω αδεια ,εκατσα να κανω τα κουλουρακια μου και τα τσουρεκακια μου μαζι με την μανουλα φυσικα!!!:tongue:

το ΣΚ περπατησα αρκετα και το ευχαριστηθηκα!!!

Ο μπεμπακος μου ολο το βραδυ κλωτσαγε δεν με αφησε να κλεισω ματι, αλλα ουτε και στομα:oστις 3 ετρωγα σαν μοσχαρα.....αν ειναι δυνατον...!!!

Νεφελακι ωραιο το δωματιο???Τι ρωταω.....θαυμα θα ειναι ...με το καλο κοπελα μου!!!

οι περισσοτερες βλεπω θα πατε και για υπερυχο .....δωστε πολλα φιλακια στα μπεμπουδια σας....και γω μαλλον την επομενη βδομαδα θα παω,ανυπομονω;)!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κουκλάκια! και εχω σημερα εχω δοχτορ...φυσαλιδα ελα να κανουμε ασκησεις ζεν!μοχαυαυχαχυαυχα

ρε κοριτσια... τι ηταν αυτο χτεσ το βράδυ.. τι κριμα το καημενο τοπαιδάκι.. δλδ ελεος πια...

dZJip3.png

αντε καλε...ηρθατε;;;

δε νομιζω να φυγατε παλι;;;:?

μαρα τρελο αυτο το χθεσινο....

μεχρι χθες αργα ακουγα για εναν διαμελισμενο ανδρα..σημερα ακουσα οτι ηταν 15χρονος...κριμα κριμα κριμα και αισχος....:(:(:( τι να πει και τι να κανει αυτη η μανα τωρα...εφυγαν απο το αφγανισταν για να ζησουν καλυτερα...για να ζησουν...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

xalia μαυρα φυσαλιδα μου... η σημερα το πρωι σκοτωσαν ληστες εναν ιδιοκτητη προπο.. καλα κρασια... ο ηλιασ μου απαγορευσε τηνεξοδο παο το σπιτι περαν της 9ς βραδινης :P μου κυρηξε στρατιωτικό νομο!

dZJip3.png

ασε ...καλυτερα να μην σκεφτομαστε τι γινεται....σε ζουγκλα ζουμε στην κυριολεξια...και μερα μεσημερι τα χειροτερα γινονται...δεν εχει ωραρια η βια και η τρομοκρατια...

πες αλλα τωρα να ξεφρικαρουμε....

ρε συ εχω ταχυπαλμια απο το αγχος για σημερα στον υπερηχο...αμαν πια...τι ειπα πριν;;;να ξεφρικαρουμε;;;αχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

tt1c3fef.aspx

Καλημερα , καλα εγω τωρα τρωω πρωινο:? ξυπνησα χαραματα γιατι κουνουσε πολυ η μπεμπα , αμα ξυπναει αυτη δεν κοιμαμαι εγω.

Σμουτσακι πολυ ωραιο το ονομα ,ιδιαιτερο.Με το καλο η βαπτιση ,ποτε λετε να γινει ? αα τι ωραια θα ακουμε για βαπτιση σε λιγο καιρο και θα μαθαινουμε .Σκεφτομουν και εγω ποτε να κανω την βαπτιση , αληθεια πια ειναι η ιδανικη ηλικια του παιδιου ?

Ζωζα με το καλο στο νεο σας σπιτι , να προσεχεις τωρα που εισαι εγκυος μην κουραζεσαι στην μετακομιση .Θα το βαψετε κιολας φανταζομαι οποτε θα κανεις και χρωμα που θες για το δωματιο του μωρου,

Εμενα σημερα ερχεται ο φιλος μας που θα βαψει το δωματιο , θα μου δωσει χρωματολογιο , τι λετε να κανω να το βαψω ολο ροζ απαλο ή λιλα ? οι ταπετσαριες εχουν και τα δυο χρωματα .Για πεστε μου τι ειναι πιο ομορφο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου φερι...

εγω ειμαι υπερ του λιλα...ειναι τοσο γλυκο χρωμα....το ροζ ειναι πολυφορεμενο...

μαρα απο ποτε εχεις να πας για υπεροχο;;;παραφραση του υπερηχος...:D:D:D:D:D:D

απο ποια εβδομαδα εννοω....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...