Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εδω εχει ακομη τελεια λιακαδα.. αλλα σημερα δεν πηγα καπου την βλεπω απο το μπαλκονι..

Fairy μου σιγουρα οταν παμε σπιτακι μας θα εχει πολλυυυυυυυυυυ χωροοο!

σμουτσακι, θα ερθει η Ελλού??? Καλά θα την λατρεψεις ειναι απιθανη κοπελα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Στις φώτο εκεί είμαι 2 μηνών έγκυος και δεν το ήξερα. Το έμαθα την επομένη, γιατί μου κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι είχα φάει τα πάντα σε εκείνο τον γάμο και γενικά δεν είχα αντοχές για χωρό.

Μπουμπούκα και εγώ με το δωμάτιο τα ίδια σκεύτομαι. Το δικό μας είναι 3*3 και ο ένας τοίχος είναι όλος μπαλκονόπορτα. Θα το δείτε στις φώτο. Και εγώ στεναχωρέθηκα που δεν μπήκε χρώμα στον τοίχο, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο χάλια. Λάτρεψα την ταπετσαρία της Smouts και γενικά το δωμάτιο της μπεμπούλας της είναι πολύ φιλικό για παιδάκια. Ευτηχώς όταν η δικιά μας μεγαλώσει θα έχουμε πάει στο δικό μας σπίτι και θα της κάνουμε κανένα σχεδιάκι.

kalhspera κοριτσακια!παω με τον αντρα μου να δουμε το καινουργιο σπιτι που θα μετακομισουμε μεχρι να γεννηθει η μπεμπα!τωρα μενουμε σε διαρι κι αυτο που θα παμε ειναι 4αρι!θα εχουμε χωρο..ελπιζω να μας αρεσει και να το κλεισουμε..ειναι στο χωριο μας βεβαια..αλλα τι να κανουμε θα την προσεχουν οι γιαγιαδες την μπεμπα!που ειναι και νεες!46 χρ.η μαμα μου και 60 η πεθερα μου!καλα ηταν στην λαμια μου αρεσει καλυτερα αλλα και το χωριο ενα τεταρτακι αποσταση ειναι και δεν ειναι και πολυ μικρο..εχει 4000 κοσμο..ελπιζω να προσαρμοστω ευκολα ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ποια ειναι η Ελλη βρε παιδια ??

Ζωζα μια χαρα αμα εχεις και βοηθεια εκει που πας ακομα καλυτερα ειδικα αν δουλευεις .

Νεφελακι κουκλα εισαι στην φωτο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Η περιεργεια σκοτωσε τη γατα αγαπητη μου φαιρυ, χαχαχαχαχα

η ελλη ειναι μια φιλη της μπουμπους, εσωτερικη διακοσμητρια, που θα ερθει αυριο να μας

βοηθησει με το σπιτι που θελουμε να κανουμε ανακαινιση στο σαλονι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ε ολο και κατι θα νιωθεις.

βρε κοριτσια θα αγορασετε και θηλαστρο ? ή θα περιμενετε? εγω σκεφτομαι να νοικιασω νοσοκομειακο λενε ειναι πολυ καλυτερο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κορίτσια για παρκοκρέβατο κάνατε έρευνα αγοράς? Eμείς καταλήξαμε στο play and nap της chicco. Το χρώμα μόνο δεν με ενθουσιάζει, το μπεζ με γαλάζιο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=1164948&ct=1080310&colID=1160

Smoytsaki εσείς πήρατε?

Κοριτσια εχω να σας ανακοινωσω κατι πολυ σημαντικο (οχι δεν ειμαι εγκυος)

Μετα απο 9 μηνες εγκυμοσυνης και 8 μηνες ζωης του μωρου μας, τελικα πηραμε αποφαση για το ονομα.

Θα την πουμε Ηλιανα απο τον μπαμπα μου που ειναι Ηλιας αλλα θα την γιορταζουμε οχι του προφητη ηλια που ειναι στις 20 Ιουλιου, αλλα στις 9 Μαρτιου που ξαναγιορταζει το ονομα, γιατι η μικρη ειναι γεννημενη 23 Ιουλιου και ετσι θα εχανε τη μια γιορτη το πουλακι μου.

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μου αρεσει πολυ το ονομα και επιτελους καταφερα και τον επεισα τον αντρα μου, που μου το επαιζε δυσκολος. Λιγο δεν μου αρεσει που θα γιορταζει σε μια οχι γνωστη γιορτη, αλλα δεν πειραζει. Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος.

Καλο βραδυ

4Rnfp3.png

ενταξει το σπιτι χτες το κλεισαμε..βεβαια ειναι δεκαετιας αλλα εκει δεν ειχαμε και πολλες επιλογες να ενοικιασουμε..smoutsaki ωραιο το ονομα με το καλο η βαφτιση ..κοριτσακια παω για δουλιτσα φιλακια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...