Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Θα πάρω γιατί μου φαίνεται άδειο το δωμάτιο. εμένα μου αρέσουνε και το καλοκαιρι τα χαλάκια

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

re koritsia δεν μπορω αλλο με τις καουρες στο λαιμο..οτι και να φαω οτι και να πιω..ειδικα το βραδυ χαλια..τεταρτη που παω για το ντοπλερ θα το πω στο γιατρο..εσεις τι προτεινεται?αχ δεν την παλευω αλλο..αντε παω ξανα για υπνακο.. φιλια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Zwza εμενα μου εχει δωσει το gaviscon και μαλιστα να το παιρνω καθε βραδυ οχι μονο για καουρες αλλα και την παλινδρομηση υγρων επηδει ειμαι συνεχεια ξαπλωμενη .Ρωτησε τον γιατρο σου κατι θα σου προτεινει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!

Μόλις διαπίστωσα ότι έχασα δύο κιλά, από +10 πήγα +8. Στόχος είναι στους δύο μήνες που απομείνανε να πάω μέχρι +12, για να δούμε!

Εμείς καθαρίζουμε το σπίτι γιατί περιμένουμε γονείς και πεθερικά να δούνε τα επιπλάκια της μπεμπούλας.

Εγω που εχω παρει μονο 4 κιλα τι να πω ? αγχωνομαι μηπως δεν τρωει το παιδι !!!

Σμουτσακι τι ομορφες φωτογραφιες εχεις με την μπεμπουλα σου , για φαγωμα ειναι .Τι κανει κοιμαται τωρα?

Διαφημίσεις

Εμεις την επόμενη βδομάδα θα παραλαβουμε λογικά...

Περιμένουμε φωτό Νεφελάκι!

Fairy μην αγχωνεσαι κι εγω λιγα κιλα εχω πάρει...

Ο γιατρός μου υποστηρίζει οτι το μπεμπε τρωει κανονικοτατα και δεν εχει να κανει με τα κιλα της μαμας!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ναι Φαίρυ μου μην σε ανγχώνει αυτό, η μπεμπούλα σου τρέφεται κανονικά.

Μακάρι να είχα πάρει και εγώ τόσα λίγα. Ετρωγα τον αγλέωρα τόσους μήνες και τώρα άρχισα την δίαιτα τρομάρα μου! Θα σας βάλω μεσα στην εβδομάδα φωτος να με δείτε.

Μπουμπούκα να μας βάλεις και εσύ με το καλό όταν έρθουνε και τα δικά σου. Είναι απίστευτο και το σετάκι της pali. Δείνει άναν πιο χαρούμενο τόνο στο δωματιο, ενώ τα δικά μας πιο ρομαντικά.

Αλλά Φαίρυ και η δική σου επιλογή μου άρεσε πολύ.

Αντε με το καλό ρε κορίτσια να περάσουνε αυτές οι τελευταίες εβδομαδες και σιγά σιγά μία μια να παίρνει σειρά

Nαι είναι πολύ γλυκο το σετακι, και πολύ χαρούμενο η αληθεια ειναι...

Παντως εμας το δωματιακι μας ειναι πολυ μικρο και τωρα που μπηκε η τεραστια ντουλαπα για να παρουμε μια ανασα επιτελους μικρυνε ακομη περισσοτερο... Να δω που θα χωρεσει κουνια και αλλαξιερα...

Ισως αν ειμασατν στο δικο μας σπιτι που θα ζωγραφιζαμε ολο το δωματιο να ειχα παρει το diamante, αλλα μιας και ο τοιχος θα μεινει ως εχει ειπα να ειναι λιγο πιο ζουζουνιαρικα τα επιπλακια...

Παντως στις τελευταιες φωτο στο face εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΡΑ!!! τελειο το φορεμα σου και το μαλλι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μακαρι το μωρακι μου να θρευεται σωστα , δεν εκανα διαιτα αλλα απο την στεναχωρια μου και το αγχος μου μου κοπηκε η ορεξη.

'

Μπουμπου το δωματιο που πηρες ειναι παρα πολυ ωραιο , ζωντανο και χαρωπο , μ αρεσει παρα πολυ και εγω αν ειχα αγορακι κατι τοσο ζωντανο θα αγοραζα .Μολις θα πατε στο δικο σας σπιτι θα φτιαξεις παρα πολλα πραγματα και θα το βαψεις οπως θελεις εσυ και σιγουρα θα ειναι και μεγαλυτερο , βολεψου τωρα οπως μπορεις και αρκει τα μωρακια μας να ειναι καλα ολα τα αλλα τα βρισκουμε.

Νεφελη δεν θα φαινονται τα κιλακια σου , εισαι αδυνατη κοπελα αλλα και αυτα που πηρες μια χαρα ειναι δεν ειναι πολλα .

ναι ναι, συμφωνω κι εγω, εισαι κουκλαρα. και να βαλεις και δικες σου φωτο να δουμε με την κοιλιτσα.

φερυ μου μην αγχωνεσαι για τα κιλα, το μωρο παιρνει κανονικα οτι ειναι να παρει. εισαι απο τις τυχερες που θα παρεις πολυ λιγα μαλλον.

μπουμπου αυριο περιμενω την ελλη να ερθει σπιτι (επιτελους) να συζητησουμε για τα της ανακαινισης.

αυτα, εδω αρχισε να ψιχαλιζει μετα την πολυ ωραια λιακαδα.

εμεις το πρωι πηγαμε παιδικη χαρα και το μεσημερι ξεραθηκε στον υπνο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...