Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhnyxtaaa ρε κοριτσια δεν την παλευω αλλο με τις καουρες στο λαιμο εδω και κανα μηνα!ποσα μαλλια πια βγαζει η μπεμπουλα?χα χα χα!!!!!!!!!!!!παω για νανι σας φιλω ολες

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

που ειστε καλε ξενυχτησατε ολες και κοιμαστε τωρα ????

εγω εχω αγχωθει λιγο , νομιζω οτι δεν εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου και θα παω στον γιατρο μετα το πασχα για να δω το βαρος του μωρου.Δεν κουνιεται και πολυ σημερα και στεναχωριεμαι :(

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσουδια τι κανετε

φαιρυ μου, μην αγχωνεσαι κοριτσακι, απο τον 8ο και μετα παιρνει τα πανω της η κοιλια. Μεχρι τοτε, μεγαλωνει λιγο λιγο.

Σκεφτηκα να σας πω κατι που θα χρειαστειτε για τα δωματια των μωρων σας. Ενα καλαθι για τα απλυτα ρουχαλακια του. Οποτε ψαξτε και βρειτε ενα ομορφο. Και ενα μικρο σκουπιδοντενεκεδακι (τουλαχιστον εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ) αλλα οχι για να ριχνετε τις πανες εκει μεσα, γιατι μυριζουν πολυ ασχημα. Αλλα για μωρομαντηλα, μαντηλακια, μπατονετουλες, αμπουλες κλπ ειναι οτι πρεπει. Για τις πανες, εχουμε ενα καδο στο μπανιο ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ - ΣΟΣ- που ριχνουμε μονο πανες, και καθε δυο -τρεις μερες τον αδειαζουμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε ξενυχτησατε ολες και κοιμαστε τωρα ????

εγω εχω αγχωθει λιγο , νομιζω οτι δεν εχει μεγαλωσει πολυ η κοιλια μου και θα παω στον γιατρο μετα το πασχα για να δω το βαρος του μωρου.Δεν κουνιεται και πολυ σημερα και στεναχωριεμαι :(

Fairy,την ιδια ανησυχια εχουμε...ασε!!Κι εμενα η κοιλια μου ειναι μικρη και ψηλα,μονο απο το πλαϊ φαινεται κι αναλογως τα ρουχα.Κι εμενα η εγνοια μου την Μ.Τριτη που εχω υπερηχο αυτη ειναι:αν μεγαλωνει καλα η μπεμπα..

Γεια σου Σμουτσακι μουυυυ, ευχαριστουμε για τις συμβουλές...

Στο μπανιο δεν μυριζει ο καδος?? ακομη και με καπακι εχω ακουσει οτι σε καποιες κοπελες μυριζει!

μπουμπου,εγω λεω να παρω αυτον της tommy tipee απο ιντερνετ εννοειται(παμφθηνος) με ανταλλακτικες σακουλιτσες που εξουδετερωνουν τις μυρωδιες.Μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλος και λεω να δωσω την παραγγελια απο Μ.Δευτερα

εμας παντως ο συγκεκριμενος που εχουμε δεν μυριζει καθολου. μονο οταν τον ανοιξουμε για να πεταξουμε πανα μεσα, ε εκει, για λιγα δευτερολεπτα μυριζει.

μαρσολαν, τον ειχα σκεφτει κι εγω αυτον τον καδο, αλλα επειδη δεν μου ειχε κοψει να τον παρω απο το ιντερνετ, κι εδω κοστιζε καπου 50-60 ευρω νομιζω και αλλα 15 ευρω η καθε ανταλλακτικη κασετινα με σακουλες, λυπομουνα να δινω τοσα λεφτα για να πεταω πανες και ετσι πηραμε εναν απλο.

Αλλα εμπασει περιπτωση, αυτο ειναι κατι που η καθεμια βολευεται αλλιως, αλλα γενικοτερα ειναι αρκετα χρησιμος ενας καδος για τις πανες. Στην τελικη τον βγαζεις και στο μπαλκονι.

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ είμαι αρκετά στεναχωρημένη με μία διαφωνία που είχαμε στο σπίτι και είμαι στα πολύ down μου. Θα μου πείτε τώρα βρέθηκε να γίνει και αυτό που ήρθανε και τα έπιπλα, τι να κάνουμε.

Φαίρη μου σε καταλαβαίνω, όλες το περνάμε αυτό καθημερινά με την συχνότητα των χτυπημάτων του μωρού. Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς. Οσον αφορά την κοιλίτσα σου θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό που θα μπούμε στον 8ο. Συμφωνώ με αυτό που είπε το Smoutsaki.

Τα επιπλάκια είναι πραγματικά ένα όνειρο. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την επιλογή αυτή. Τώρα περιμένουμε τα ράφια από τρίκικλο. Τελικά παραγγείλαμε τα λευκά σε οβάλ σχήμα. Νομίζω ότι θα είναι ο καλύτερος συνδιασμός με τα λευκά έπιπλα. Το μπεζ του τοίχου δεν είναι και τόσο άσχημο, γενικά το δωματιάκι θα γίνει σε πολύ απαλούς τόνους λευκού και ροζ, είναι πιο πολύ ρομαντικούλη. Θα σας ανεβάσω φώτο αφού ολοκληρωθεί τουλάχιστον και με τα ράφια και την κουρτίνα.

Κορίτσια πάνω που ήθελα να ρωτήσω για τους κάδους. Εμείς θα βγάλουμε έναν στο μπαλκόνι του δωματίου για τις πάνες. Τώρα θέλω και έναν για τα άπλυτα της μπέμπας. Εχετε κάτι υπόψιν? Marsolan στείλε το link από το tommy tipee που σκεύτεσαι αν μπορείς.

Smoutsaki τα καλαθάκια που έχεις δίπλα από την συρταριέρα από που τα πήρες?

Διαφημίσεις

τα πηρα απο ενα μαγαζι με ηδη σπιτιου εδω στην αθηνα

αντιστοιχα εχω δει οτι εχει και το www.home.com αλλα δεν ξερω αν εχει και βορεια.

εμενα κοριτσια με εχει βολεψει ΠΑΡΑ πολυ το συγκεκριμενο.

στο πρωτο βαζω ολα τα τρεχοντα καλλυντικα, ψαλιδακια, μπατονετες κλπ που χρησιμοποιω καθε μερα, στο δευτερο τις πανες, και στα αλλα αποθηκευω πραγματακια καλλυντικης φυσεως

4Rnfp3.png

τα πηρα απο ενα μαγαζι με ηδη σπιτιου εδω στην αθηνα

αντιστοιχα εχω δει οτι εχει και το www.home.com αλλα δεν ξερω αν εχει και βορεια.

εμενα κοριτσια με εχει βολεψει ΠΑΡΑ πολυ το συγκεκριμενο.

στο πρωτο βαζω ολα τα τρεχοντα καλλυντικα, ψαλιδακια, μπατονετες κλπ που χρησιμοποιω καθε μερα, στο δευτερο τις πανες, και στα αλλα αποθηκευω πραγματακια καλλυντικης φυσεως

Ναι φαίνεται πολύ χρήσιμο. Εχουμε Θεσσαλονική home και ψωνίζουμε από εκεί οπότε θα πάω να ρίξω μια ματιά.

Πραγματι αν τον παρεις απο εδω ειναι πολυ ακριβος. Τον βρηκα στο www.amazon.co.uk. Θα πληκτρολογησεις στο search: tomee tippee sangenic hygiene plus starter pack και θα στο βγαλει απευθειας. To starter pack με καδο και 6 ανταλλακτικα βγαινει 22 λιρες.Εγω που λεω να παρω κι αλλα 6 ανταλλακτικα απο τον ιδιο πωλητη βγαινει με τα μεταφορικα γυρω στις 49 λιρες δηλ.53 ευρω περιπου.Δεν θα σχολιασω το κοστος αν εκανα την ιδια αγορα εδω.

Παντως πραγματι κι ενας απλος καδος στο μπαλκονι θα κανει δουλεια φανταζομαι.Απλα εμενα μου αρεσε ο συγκεκριμενος κι εμαθα οτι αξιζει και τον κοπο,οποτε..βουρ

Επεξεργάστηκαν by marsolan

NEFELAKI τι σου ειχαν πει για τα ροζ λιλα ραφια ? οτι δεν θα ξαναφερουν ?

εν το μεταξυ νιωθω τσιμπιες στο σωμα μου σε κατι περιεργα μερη .μπρατσα , στομαχι , πλατη , τι ειναι αυτα παλι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Το παλιό χρώμα μου είπανε ότι έχει καταργηθεί και ότι μετά το Πάσχα έρχονται οι καινούργιες αποχρώσεις. Τις οποίες και βρήκα στο επίσημο site της sebra αλλά δεν με βολεύουνε. Αν βάλεις ήδη ταπετσαρία με χρώμα και τα έπιπλα είναι σε λευκό θα σου έλεγα να πάρεις τα λευκά. απλά περίμενε να μπει η ταπετσαρία να σου έρθουνε και τα έπιπλα και τότε να δεις τι χρώματα έχουνε κυριαρχήσει για να διαλέξεις και αναλόγως τα ράφια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...