Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω το ενιωσα προχτεσ..ενα τουκ τουκ τουκ στο ασχετο και μετα..σιγη ασυρματου..μχοθοαθοθχαοθχα

εσυ τι νιωθεις?

Ναι και εγώ κάτι παρόμοιο. Μακάρι να είναι το μωρό

Διαφημίσεις

ειδες νεφελακι που το ενιωσες???

mara μου τι κανεις? δεν μας επισκεπτεσαι συχνα στο τοπικ....που γυρνας?

τι κανει το μπεμπακι σου???εμαθες τελικα τι ειναι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλα ε το καροτσακι σε χρωμα λεβαντα που ελεγε η rosebaby ειναι πολυ ομορφο!!!

Vanilitsa το inglesina το εκρου που το είδες από κοντά σου φάνηκε λίγο ψεύτικο, μικρό πως να το εξηγησω τώρα, μη κυμπαρικο?

θα το ελεγα μικρο ναι, αλλα ομορφο!!!βεβαια αν δεν τα δεις ολα απο κοντα δεν μπορεις να καταληξεις νεφελακι μου.και να σου πω την αληθεια απο εσας παρασηρομαι και κοιταω τα site , δεν θελω να λεω για ψωνια απο τωρα.Να φανταστεις το δωματιο του μπεμπη μας, το εχω τωρα για γραφειο και καμια φορα ο αντρας μου μου λεει τι θα βαλουμε εδω , πως θα το βαψουμε κτλ και εγω ολο το αναβαλλω.ειναι αρκετα νωρις και πιστευω πως καθε πραγμα στον καιρο του.ολες οι φιλες μου που εχουν γινει μανουλες και οι ξαδερφες μου στον 8ο τα ψωνισαν ολα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

νεφεληηηηηη ενιωσες την μπεμπααα???μπραβοοοο!τωρα μην εχεις αγχος γιατι δε κλωτσαει καθε δευτερολεπτο:tongue::tongue:κανονικα μετα την 26 εβδ κλωτσαει πολλες φορες καθημερινα κ δυνατα.αντε ωραια να ηρεμισεις επιτελους:tongue:

η φιφη κανενα νεοοο???

Holy Diver

νεφεληηηηηη ενιωσες την μπεμπααα???μπραβοοοο!τωρα μην εχεις αγχος γιατι δε κλωτσαει καθε δευτερολεπτο:tongue::tongue:κανονικα μετα την 26 εβδ κλωτσαει πολλες φορες καθημερινα κ δυνατα.αντε ωραια να ηρεμισεις επιτελους:tongue:

η φιφη κανενα νεοοο???

Δημητρούλα μου και εγώ χάρηκα πολύ, αρκεί να ήτενε η μπέμπα.

Vanilitsa μου στον 8ο είναι πολύ αργά, νομίζω από τέλη 6ου μια χαρά είναι. Εγώ βλέπω ότι με ξεανχώνει λίγο και πιστεύω πιο πού στον ερχομό της μπέμπας. Αρχίζω να κοιτάω από τώρα, μια και δεν έχω ιδέα από μπεμπε και θα τα αγοράσω πριν το τέλοσ των εκπτώσεων που θα μπαίνω 7ο, πρώτα ο θεός πάντα

Nefeliiiiiiii αντε επιτελους το ενιωσες δεν ειναι τελεια????σε λιγες μερες θα το νιωθεις περισσοτερο ..

Αχ βρε κοριτσια εχω αγχος για την Β επιπεδου?? να σας ρωτησω κανατε ολες αμνιο ή μονο η φιφη?

Που ειναι η Φιφη αντε να μαθουμε νεα της.

Λοιπον μου ειπαν οτι για καλοκαιρι ειναι πιο υγιεινη η καλαθουνα παρα το πορτ μπεμπε .

Πες μας και εσυ την γνωμη σου βρε Δημητρα.Καλα εγω κολησει στην καλαθουνα και στο πορτ μπεμπε :)

Οταν ερθει η ωρα θα παω στο Λητω και θα παρω τα τρια καροτσια inglesina , peg perego και macclaren και θα τα βαλω διπλα διπλα να κανω συγκρισεις.Αρκει μονο το μωρακι μου να ειναι καλα τιποτα αλλο βρε κοριτσια.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλαθουνα δεν ειχα.το θεωρω περιττο.καλυτερα να διαθεσω τα ιδια λεφτα για παραπανω μπιμπερο ρουχα σεντονακια η εναν τελειο αποστειρωτη κ αφυγραντυρα.αυτα τα 2 ειναι απαραιτητα οποτε παιρνεις τα καλυτερα.η καλαθουνα βολευει τους πρωτους 4 μηνες.μετα το μωρο μεγαλωνει κ στριφογυρναει κ σου ειναι αχρηστη.

προσωπικη γνωμη βεβαια;)

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...