Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω θελω να παω στον doctor...............!!!!!!!Να δω τα μπουτακια του μπεμπη μου.....να δω τωρα ποτε θα μου κλεισει ραντεβου!!

βρε κοριτσια εμενα με εχει πιασει και κατι αλλο: ωρες ωρες θελω να ειμαι μονη μου...............δεν θελω ανθρωπο....και ωρες ωρες με πιανει κριση και θελω να βγω εξω και να δω φιλους...τι να πω ορμονες μαλλον ε???????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

δεν σας ειπα.....30/3 ειναι η παγκοσμια μερα αντισυλληψης....τοτε γεννηθηκε η πρωτη μου κορη....χαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχα

να δω η δευτερη τι μερα θα γεννηθει....

παντως 23 που εχω πητ δεν ειναι καμια παγκοσμια ημερα..το τσεκαρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ορμονες ειναι καλο μην μην σκας...

εγω 9 φυσαλιδακι... το κανουμε βραδινο με τον δοχτορα ερχεται και ο αντρασ μου και μετα ητν εξεταση αρχιζουν τα ουισκακια και τα ξηρα καρπα λολ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχχαχαχαχαχαχααχ ναι ναι βανιλακι... ειμαι παντα το τελευταιο ρνατεβου.. με εξεταζει και μετα χαλαρωνει κ εκεινος πριν παει σπιτι... πινει μισο νερωμενο ουισκακι.. δεν ειναι κ για πολλα πολλά.. ο αντρασ μου παντως ενα το πινει ανετοτατα την ωρα που κανω υπερηχο...λολ

dZJip3.png

καλημέρα κορίτσια

φέρυ μου μπράβο κορίτσι μου επιτέλους να σταματήσεις να αγχώνεσαι

γιατί όλα καλά είναι και θα πάνε οπότε μετά την ταπετσαρία όρμα και για τα υπόλοιπα

φυσαλίδα μου να χαίρεσαι την μικρή σου πάντα γερή και δυνατή

βανιλίτσα είδες δεν πήγε χαμένη η ταλαιπωρία σου, όλα καλά ήταν

μάρα μου περαστικά να είναι και ο βήχας και όλα , και εσύ βρήκες εποχή να γριπωθείς

κορίτσια μου εγώ έχω ραντεβού σήμερα για υπέρηχο το απόγευμα και λέω να πάω για κανένα καφεδάκι με τον άντρα μου που έχει άδεια σήμερα

ελπίζω να πάνε όλα καλά το απόγευμα και να τελειώσουμε γρήγορα γιατί δεν αντέχω τόση ώρα ξάπλα με το μαραφέτη στην κοιλιά

νεφέλη που είσαι σήμερα ?????

σμουτς καλή βολτούλα, όσο για σένα μπουμπού ξέρω ικα ικα

άντε πολλά είπα φιλιάαααα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε??

Fairy μεγιάααααααα ...

Εγω σήμερα γενικώς τα εχω πάρει με τα ΙΚΑ και τα σχετικα και τα κεντρα μανας και παιδιού...Ουμφρρρρ...Μονο στο 184 που σου κλεινουν ραντεβου ειναι ευγενεστατοι - κατα τ αλλα κανεις δεν σηκωνει τηλ, ολοι ειναι οτι να' ναι λέμε!!!!!

Βλεπω εξω τελεια μέρα... Μου φαινεται θα γω καμια βολτα μετα...

Τι θα κανετε Πασχα???

Εγω αναμενω την 8 του μηνα να παω για ντοπλερ και βιοφυσικό να δω το μπεμπεκι μου που μου έλειψεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μολις εφτιαξα ενα καφεδακι γαλλικο και επεστρεψα....τι λεγαμε???

αχου μπουμπου μου τον εφαγες τον γαϊδαρακο.....κοντευεις και συ ε???

Βρε κοριτσια οσο πλησιαζει ο καιρος πως νιωθετε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μπου!!!!

ασε πονεμενη ιστορια το ικα....

εγω μετα το πασχα πρεπει να το επισκεφτω για να κανονισω τα της αδειας...οσο το σκεφτομαι ..πονοκεφαλιαζω....

καλα μπου διαβασα το σχολιο με το μανικιουρ και το πεντικιουρ που γραφει το τικερακι σου...πολυ γελιο...

βανιλιτσα...μια λεξη θα σου πω....ΥΠΕΡΟΧΑ.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...