Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι, πολλά - αν και αυριο εχω πρωινο ξυπνημα και πρεπει να κοιμηθω δεν με πιανει υπνος...

πωπω rose καθε φορα χαζευω με το δωματιάκι το μπεμπε σας!!! ειναι εκπληκτικό...

Ελεγα μηπως εκανα λαθος που δεν το πηρα αφου μου αρεσε τοσο αλλα εχει τοσο χαριτωμενια η καμηλοπαρδαλουνα και ο ελεφαντακος που λέω χαλάλι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κουκουβάουυυυυυυ Σμουτς...

Είναι θεμα γιατρου Rose..καποιοι θελουν να ειναι 100% σιγουροι για τις μετρησεις οποτε επιμενουν στο ιδιο σημειο πολύ ωρα... δεν πρεπει να σε ανησυχει αυτο, ισα ισα!

Διαφημίσεις

μπουμπού όταν έρθει και το δικό σου σπίτι και το ολοκληρώσεις με την προίκα και όλα τότε θα δεις ότι δεν έκανες λάθος επιλογή

γιατι αυτο που διαλέγεις απο την αρχή είναι η επιλογή σου

και αφού σου άρεσε η καμηλοπάρδαλη τότε αυτό είναι

μάνα κουκουβάγια ακόμα να σου περάσει η έξαψη απο τα νεύρα ?

να σου πούμε κανένα τραγουδάκι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

στο τσακ χάσαμε και την φαιρυ

ήταν online αλλά δεν την πρόλαβα

πω πω βαρέθηκα αυτές τις επαναλήψεις στην τηλεόραση

αλήθεια γιατί κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία αν μεγάλωσε κανονικά το μωρό ?

είναι γενικό ή μονό εγώ την έχω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν θεωρω πως ειναι λαθος επιλογή, απλα μου αρεσαν και τα δυο τόοοοοσο πολύ και μεχρι και τελευταια στιγμη που μουν στο μαγαζι δεν ειχα καταλήξει.... φανταστειτε...!

Πιστευω πως μεχρι την επομενη εβδομαδα που θα ερθουν και θα τα φτιαξω θα εχω ξετρελαθει!

Σμουτσάκι, οι αντρες ειναι περιεργα οντα παιδι μου, χαλαρωσε και πιστευω να ηρεμησεις!

Διαφημίσεις

Πρεπει να εχει λιωσει η καημενη με τους παλιο εμετους!

Rose μου, εγω απλά εχω παντα θετικη σκεψη για το μπεμπε, αν σκεφτομουν αρνητικα θα ειχα κοψει φλεβες δεδομενου του γεγονοτος οτι ο ντοκ μου δεν ειναι και υπερ των πολλων υπερηχων!

ναι αυτό λέω και εγώ μπουμπού , όταν θα τα τελειώσεις όλα μέσα στο δωμάτιο τότε θα ξέρεις ότι έκανες την καλύτερη επιλογή για σένα

σμουτς τι κάνει τελικά η δήμητρα ? κοιμάται ?

ρε κορίτσια έχω μια κοπέλα στο facebook και δεν θυμάμαι πια κοπέλα είναι απο το φόρουμ.

μπορεί να με βοηθήσετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...