Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι.

Είμαι μέσα στα νεύρα, γιατί έπλυνα την πάντα και έχει μαζέψει από μέσα το εσωτερικό μαξιλαράκι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τα νεύρα μου!

Βανιλίτσα δεν ήθελα να μάθω τιμές. Πάντως ήμουνα την 2η και 3η μέτρηση πάνω από το όριο. Την 1η (το νηστικό) και μετά από τρεις ώρες ήτανε κάτω από το όριο. Γιατί θα σου πει τόσο αργά? Τα 100 ml δεν είπιες? Εγώ μετριέμαι καθημερινά 4 φορές. Με σωστή διατροφή είναι χαμηλό, τώρα αν φάω κάτι παραπάνω ίσως ανέβει. Φαίνεται πάντως ότι έχω τάση. Μάλιστα την 2η εβδομάδα που εφάρμοσα την διατροφή, με το ίδιο πρωινό είχα αρκετά μεγαλύτερες τιμές μετά από μία ώρα σε σχέση με την 1η εβδομάδα. Ισως να παίζει και η εβδομάδα ρόλο τελικά. Μην ανγχώνεσαι πάντως, δες τι θα σου πει.

Newmummy σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ας έρθουνε τα έπιπλα με το καλό την Παρασκευή και βλέπουμε. Γενικά είμαι γκρινιάρα και δύσκολη στις επιλογές. (αφήστε έχω πολλά νεύρα τώρα)

Ζωίτσα μεγιά τα ρουχαλάκια της μπέμπας σας, με το καλό να τα φορέσει.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NEFELAKI MOY ΗΡΕΜΗΣΕ ..ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩς ΣΤΡΩΣΕΙ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕς ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ?ΕΓΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ..HELP

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Γεια σου Μπουμπούκα!

Πότε με το καλό παραλαμβάνεις τα έπιπλα? Ημουνα χθες στα λητώ και είδα το σετάκι σου, είναι τέλειο.

Ευτηχώς η πάντα ψιλοέστρωσε με το σιδέρωμα, τώρα βρήκα μία μικρή στάμπα από λέρωμα, δεν αντέχω άλλο. Και δεν γνωρίζω αν την έκανα εγώ ή αν ήτανε από πριν.

Τα νεύρα μου σήμερα, όλα στραβά μου πάνε ρε γαμώτο.

Διαφημίσεις

Γεια σας,κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε??Εγώ δεν είμαι καλά τον τελευταίο καιρό...Δε θέλω να σας ρίξω,αλλά έχω αγχωθεί πάρα πολύ για την μπέμπα μου χωρίς λόγο.Όλο κλαίω...Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό??Είμαι υπερβολική??Οι ορμόνες??Ανησυχώ για εκείνη μέρα νύχτα.Νομίζω ότι μέχρι να την γεννήσω θα τρελαθώ!!Πείτε μου εσείς έχετε τέτοιες φοβίες ή μήπως κάτι δεν πάει καλά με μένα??Σκέφτομαι καμιά φορά μήπως είμαι αχάριστη να μην έχω ούτε ένα δείγμα κακό στις εξετάσεις κι εγώ να μην μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου που τόσο κόπιασα γι αυτή...Σας φιλώ όλες...Και συγγνώμη αν σας στεναχώρησα...

ελα βρε ευουλα... τι πραγματα ειναι αυτα τωρα... τωρα που εφτασες στον 6ο? ειχες μια πολυ καλη β επιπεδου, οποτε οι πιθανοτητες να παει κατι στραβα, ελαχιστοποιουνται. Το μωρακι σου το ακους κανονικα, ετσι δεν ειναι? Να εχεις θετικη σκεψη κοριτσακι μου, γιατι ανθυποβαλλεσαι. Και αν παλι ανησυχεις πολυ,να παιρνεις το γιατρο σου να πηγαινεις και να βλεπεις το μωρακι σου. Δεν εχεις περασει και λιγα στο παρελθον γι αυτο τωρα εισαι ετσι μαγκωμενη.

Να προσεχεις

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα

4Rnfp3.png

kalhmera κουκλιτσες μου εγω σπιτι σημερα με τον αντρουλη μου ξεκουραση..δηλαδη τι ξεκουραση!τωρα τελειωσα απο το γενικο καθαρισμα του σπιτιου..ο αντρας μου μαγειρευει μακαρονια με κιμα!σλουρπ πειναωωω ..εγω παλι ευουλα εχω μια βλακεια με τις ζαλαδες χωρις να εχω τιποτα ζαλιζομαι απο τα ψυχοσωματικα μου..ελεος πια..!αντε να παραγγειλω κι εγω την προικα της μπεμπας και να δω ποτε θα αρχισουμε και την μετακομιση......βουνο μου φαινονται ολα..ζαλαδες χωρις αιτια..δουλεια ολη μερα..αγχος για την μπεμπα και την γεννα..μετακομιση και και και..ουφ σορυ αν σας κουρασα κοριτσια!η δημητρουλααααα τι κανειιιιιιιι??????????????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ευχαριστώ πολύ,Σμουτσάκι μου και Ζώζα μου!!Πιστεύω πράγματι ότι όλα αυτά είναι κυρίως ψυχολογικά...Το μωράκι το ακούω συνέχεια και νιώθω τόσο συγκινημένη!!Αύριο που θα πάω να πάρω το χαρτί με την ανανέωση της άδειας θα προσπαθήσω να μιλήσω λίγο με τον γιατρό,γιατί μ έχει πάρει πολύ από κάτω...

Να σας πω την αλήθεια ο λόγος που έχω αγχωθεί είναι επειδή ενώ όλα τα αποτελέσματα από τη β επιπέδου ήταν άριστα-όλα πάνω από τον μέσο όρο-διαπίστωσα (από μόνη μου,ο γιατρός δε μου είπε τίποτα)ότι η μέτρηση του ρινικού οστού ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά όρια (δηλαδή ο μέσος όρος είναι 7,το κατώτερο είναι το 5 και είχαμε μέτρηση 5,4 mm-τις φυσιολογικές τιμές τις βρήκα στο ίντερνετ όχι στο χαρτί του υπερήχου) και αναρωτιέμαι γιατί δε μας το επισήμανε ο γιατρός.Κι αυτό που με ανησυχεί είναι ότι εγώ έχω κανονική μύτη,όχι μικρή ενώ ο άνδρας μου την έχει μπόλικη,δε δικαιολογείται το παιδί να έχει μικρή μύτη.Ή κάτι δεν πάει καλά ή δεν το μέτρησε σωστά ο γιατρός.Θα πάω λοιπόν αύριο να το συζητήσω με τον υπερηχογραφιστή και μήπως επαναλάβουμε την μέτρηση,γιατί έχω αγχωθεί πολύ...Δεν είναι περίεργο πάντως ότι δεν επισήμανε μία τόσο σημαντική απόκλιση ο γιατρός??κλαψ κλαψ

Διαφημίσεις

βρε συ ευη, ολα τα μωρακια εχουν μικρες μυτες. πως θα γεννηθουν αν εχουν μυτογκες? Ακομα και γι αυτο προνοει η φυση. Μας λεγανε στο μαθημα θηλασμου που ειχα κανει, οτι στην αρχη ειναι πλακουτσωτες για να μπορουν να ανασαινουν στο θηλασμο. πιστευω οτι αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο ελεγαν.

4Rnfp3.png

Κι εγώ αυτό ελπίζω,Σμουτσάκι μου...όταν υποψιάζονται κάτι κακό δεν είναι καλοί στο να το κρύβουν,ίσα ίσα που στο λένε στα μούτρα!!Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για να μου φύγει η ιδέα!!Σ ευχαριστώ!!

καλησπέρα κοριτσαρες, ελειπα ολη μερα

μια για καφε, μια για φαγητο , μετα πηγαμε και στη μικρη βαπτηστηρουλα του καλου μου παει η μερα περασε..

ευακι μην χαλιεσαι κοριτσακι για τιποτα ολα καλα θα ειναι!!!!

Νεφελακι τι εγινε με την παντα?? Την συνεφερες?? σου αρεσε το σετακι??δεν ειναι πολυ γλυκουλι??? παραλαμβανω λογικα την άλλη βδομαδα!!

σας φιλώ όοοοοολες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κοριτσια , σημερα ειμαι βραδινη βραδινη , παραγγειλα ταπετσαριες και ειναι τελειες !!!!!!! μετα ηλθε κοσμος και δεν μπορεσα να μπω καθολου .Σε λιγες μερες θα φωναξω μπογιατζη να μου βαψει το δωματιο κιολας ωστε να τις τοποθετησω.

Εγω καμπυλη ζαχαρου δεν θα κανω ο γιατρος δεν θα μου κανει για να μην με ταλαιπωρησει (μην κανω εμετο)αλλωστε ειμαι απο μονη μου σε διατροφη , απο το αγχος μου και την στεναχωρια μου δεν ετρωγα τιποτα και εχω παρει μονο 4 κιλα μειον της μπεμπας σχεδον 3 δηλαδη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα και απο μένα

σήμερα ήταν μέρα του έξω, τώρα η τηλεόραση δεν έχει τίποτα και είπα να μπω να δω αν είναι καμία νυχτοπούλι

εγώ που να νυστάξω με τόση ξεκούραση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...