Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Τις ειδα..τελειες είναι...!:D

Εγω ηδη εχω ξεπερασει καποιους φοβους εχοντας συναντησει 3 φορες τη μαια...

Γελαμε κιολας αρκετα και πιστευω το κλιμα θα ειναι σουπερ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα ξανα....

σμουτσακι μπηκα και ειδα τις φωτο σου...εισαι αψογη....μου θυμισες τοσα πολλα ....αφου δακρυσα οταν σε ειδα με τη μαια...ειναι πολυ εντονες στιγμες αυτες ρε παιδια....μοναδικα ομορφες....

παιδια εχω φαει φρικη ...θελω βοηθεια....το παιδακι της αδερφης μου 5 ετων πηγε σημερα στο νοσοκομειο γιατι εβγαλε κατι εξανθηματα και σπυρακια σε ολο το σωμα...τους ειπαν οτι μαλλον ειναι οστρακια αλλα πρεπει να περιμενουν τα αποτελεσματα της καλλιεργειας την παρασκευη...το τεστ στρεπτοκοκκου που της εκαναν το πρωι ηταν αρνητικο.ενταξει μεχρι εδω καλα...γατι το παιδι περα απο τα σπυρακια δεν εχει τιποτε αλλο και νιωθει καλα...

η φρικη ειναι χθες οτι εγω και η κορη μου τους ειδαμε για 10 λεπτα στο δρομο και μιλησαμε λιγο και η κορη μου επιασε τα χερια της ξαδερφης της...

λετε να εχει κολλησει το κοριτσακι μου και αν εχει κολλησει εγω ποσο κινδυνευω στην κατασταση μου;;;

παντως μεχρι τωρα η κορη μου ειναι μια χαρα..

θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο εννοειται απλα περιμενω να παω σπιτι να δω αν εχει τιποτα η κορη μου.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

μην πανικοβαλλεσαι φυσαλιδακι μου. κατσε να δεις πρωτα αν εχει κατι το παιδι. αλλωστε αυτες οι ασθενειες νομιζω κολλανε απο το ενα παιδακι στο αλλο στην φαση της αναρρωσης οχι πριν καν εκδηλωθουν. μεθετε τα αποτελεσματα πρωτα, δες το παιδι σου αν ξεκινησει τιποτα υποπτα συμπτωματα και φυσικα μιλα με το γιατρο σου απο πριν για παν ενδεχομενο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smoutsaki πολύ ωραίες οι φώτος σου όλες!!!

Φυσαλίδα το θεωρώ απίθανο να έχει μεταδωθεί κάτι. Παρόλ' αυτά όταν μιλήσεις με τον γιατρό το απόγευμα θα σε καθησυχάσει και ο ίδιος. Στείλε μου ονοματεπ. να σαι κάνω add στο fc.

Εγώ πλένω την προίκα. Μολις έβγαλα την πάντα από το πλυντήριο και ψιλοέγινε ένα κουβάρι. Ελπίζω με το που στεγνώσει και σιδερωθεί να επανέλθει.

καλημέρα κορίτσια

πέρασα να πω ένα γεια και πάω για ντουζ

σμουτς τα έχω παίξει με την φωτό σου μετά την γέννα

λες και την έφαγες την κοιλιά σου.

μακάρι και η δικιά μου να φύγει έτσι αλλά εγώ δεν πήρα μόνο 12 κιλά

το παρα έκανα νομίζω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

νεφέλη μπράβο για τα καλά σου νέα αν και ήταν σίγουρα

ξέρεις για τους άλλους το ξέρουμε ότι όλα καλά θα είναι για τον εαυτό μας υπερβάλουμε πάντα. εγώ την παρασκευή να δούμε τι θα κάνω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ροζ. Για πες μου για την πάντα σου. Μετά το πλύσιμο όλα καλά. Την κουνουπιέρα την σιδέρωσες στο δίκτυ? Και κάτι τελευταίο το υφασματάκι από το καλάθι καλλυντικών το έπλυνες?

την πάντα την έπλυνα όπως σου είπα στους 30 χωρίς στύψιμο και όλα καλά την σιδέρωσα μετά και έγινε τζάμι. την κουνουπίερα την σιδέρωσα κανονικά σε όσο γίνεται χαμηλή θερμοκρασία να το δοκιμάζεις λίγο λίγο μέχρι να βρεις το κατάλληλο να μην κολλήσει.

το ύφασμα απο το καλαθάκι δεν το έπλυνα γιατί δεν βγαίνει εμένα είναι ραμμένο πάνω στο καλάθι το σιδέρωσα όμως όσο μπορούσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

;)καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!Ηταν το πρωϊνο μου λιγο χαλια...

πηγα για την καμπυλη....δραμα!!!!!!!!!!

ζαλιστικα απο την πρωτη ωρα, δεν μπορουσα να πιω την αηδια με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσπασε και μια φλεβα μου , την 3 φορα ...πειναγα σαν λυκος στην κυριολεξια!!!!Βρε νεφελακι εσενα ποιες ηταν οι τιμες σου...γιατι και μενα απο μια πρωτη ματια μου ειπε οτι ειμαι στα ορια αλλα για συγουρα θα μου πει την Δευτερα!!

Κοριτσια οποιες δεν την εχετε κανει ...μην το αμελειτε και βασιστειτε στο σαγχαρο της γεν. αιματος!!!!!!!Καθε μηνα ειχα 75-80 και τωρα να τα ....στο οριο!!!!Ο μπεμπακος με τοσο γλυκοζη στο αιμα χτυπαγε σαν ποδοσφαιριστης.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

kalhspera koritsakia ολες καλα μου ειστε χαιρομαι..βανιλιτσα εγω ειχα καΝΕΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ 75 γρ.και ηταν 0' 92 60'142 και 120' 90..εσενα ποσο σου βγηκε..κοριτσια εγω σημερα πηγα στα benneton και πηρα για την μπεμπα κατι ρουχακια και δεν χορταινω με τον αντρα μου να τα βλεπουμε..ειδικα ενα μικρο τζιν φορεματακι με τρελενει!και παππουτσακια μπαλαρινες!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλησπέρα :)

Αύριο πάω για την κάμπυλη σακχαρου και δε μ'αρέσει καθόλου η ιδέα. Τι να κάνω... αφού πρέπει... σκέφτόμαι ότι θα το περάσω κι αυτό (όπως όλες μας!) και αυριο τέτοια ώρα θα είναι απλά μια ανάμνηση...

Νεφέλη μου τα είδα τα ραφάκια και μου αρέσουν πιο πολύ τα λιλά που έχει. Βέβαια γενικότερα είμαι πιο πολύ του λιλα, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν πολύ έντονη αντίθεση με το μπεζ τοιχο και τα λευκά επιπλα. Και τα ροζ μου αρέσουν αλλά μήπως είναι πολύ υποτονικά γι'αυτό το δωμάτιο. Αν μπορείς ανέβασε φωτο για να έχω καλύτερη εικόνα και να σου πω με πιο σιγουρια. Αχ τι ωραία που φτιαχνετε τα δωμάτια. Εγω πιστεύω μετά το Πασχα να κάνω τις παραγγελίες μου.

Φυσαλίδα μου οι παιδικές ασθένειες αν θυμάμαι καλά κολλάνε 5 μέρες πριν εκδηλωθούν και 10-15 στην αναρρωση και μετά. Οπότε μου φαίνετα ιπολύ δύσκολο να κόλλησε η μικρή σου. Αλλα πολύ σώστα να εμπιστευτείς το γιατρό σας και εύχομαι να πάνε όλα καλα.

Φιλάκια πολλά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...