Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας! Μου λείψατε τόσες μερες αλλά είχα πάει στο εξοχικό μας για να αλλάξω παραστάσεις :). Μάλλον κατάλαβα τη μικρή την Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ! δεν είμαι και πολύ σίγουρη... ήταν σαν ένα ψαράκι να κάνει τούμπα στην κοιλιά μου στα δεξιά. :confused: Πάντως μου έχουν φύγει τα πολλά συμπτώματα και κατάφερα και έφαγα λίγο κρέας που είχα να φάω εδώ και 4 μήνες!

Δήμητρα κουράγιο για τη μικρή σου. Πρέπει να είναι δύσκολο εκεί λόγω καιρού... να που είναι καλύτερα στην Ελλάδα ;). Αντε να έρθετε να σε πρήζουμε από κοντά στις δεύτερες εγκυμοσύνες :D.

Φιλιά πολλά σε όλες...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί ?

προέκυψε κάτι με την αυχενική διαφάνεια ?

νομίζω οτι τότε σου λένε αν θέλεις να κάνεις ?

συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά ως καινούργια έχω χάσει επεισόδια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Λογω ηλικιας μας ειπε.Αμα εισαι πανω απο 34 οι γιατροι σου λενε να την κανεις. Εγω τα εχω περασει απο νωριτερα 14 εβδομαδων εκανα ληψη τροφοβλαστης λογω αυξημενης αυχενικης και ειμαι και 36!!! Γιαυτο την καταλαβαινω την κοπελα αλλα δεν φοβαμαι γιατι μια χαρα εξετασεις ειχε!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια φευγω παω να ετοιμαστω για την Β επιπεδου. ΑΧ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! φιλακια θα σας ενημερωσω το συντομοτερο

'εχεις όχι μια αλλά χιλιάδες ευχές απο όλες μας

και είμαι σίγουρη ότι όταν θα έρθεις θα έχεις τα καλύτερα νέα να μας πεις

σε περιμένουμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια σημερα ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και δεν μπηκα σχεδον καθολου .

Φιφακο σου ευχομαι να πανε ολα καλα , περιμενω νεα σου.

Αμα τα μωρακια αρχιζουν να κλοτσανε εντονα στις 24 βδομαδες πω πω τι εχω να τραβηξω ...μαλλον το δικο μου εχει πολυ δυνατο ποδι , πηρε απο την μανα του :tongue::P

Δημητρα περαστικα στην κορουλα σου .Τελικα για πες μας τι βολευει καλαθουνα ή πορτ μπεμπε?

Καλα εγω εχω το αγχος της εξετασης αλλα παρολα αυτα για αγορες μιλαω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σου fairy baby μου!

Τα χρώματα του 2010 της perego θα τα βρεις εδώ

http://blog.pegperegousa.com/?tag=pliko-p3

Βασικά εγώ θα αγοράσω το πορτ μπεμπε, το οποίο είναι απαραίτητο τους πρώτους 4 μήνες για την βολτα του, αλλιώςδεν έχεις που να το βάζεις για βόλτα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα μπορείς να χρεισιμοποιείς και το κάθισμα του αυτοκινήτου, αλλά όχι όταν θα έχει κρύο.

Τώρα το πορτ μπεμπε μπορείς να το χρεισιμοποιείς και στο σπίτι για τον ύπνο πάλι τους πρώτους μηνες, αντι για καλαθούνα. Το κακό με το πορτ μπεμπέ είναι μήπως είναι σκονισμένο από τις βόλτες, ενώ η καλαθούνα θα είναι μόνο για εσωτερικό χώρο και έτσι θα διατηρείται καθαρή. Γύρω στα 100 ευρώ κάνει. Εγώ επειδή είναι και το πρώτο παιδί ίσως και να της πάρω μία, ή μάλλον καλύτερα θα πω συγγενείς αντι για ρουχα να μου πάρουν μία. Οτι είναι πάντως ένα επιπλεον ψιλοπεριττό έξοδο είναι η αλήθεια να λέγεται.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...