Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εμείς όλα καλά χθες ευτηχώς. Η μπέμπα πήγε στα 1200 γρ και την υπολογίζουμε γύρω στα 3 κιλά να βγει.

Χθες πήγαμε και πήραμε το καρότσι και την προίκα. Εχω προβληματιστεί ρε γαμώτο γιατί το απαλό ρος της προίκας με τον μπεζ τοίχο δεν ταιριάζουνε πολύ. Εντωμεταξύ πήγαμε να παραγγείλουμε και τα ροζ ράφια από το τρίκικλο και μας είπανε ότι δεν θα ξαναβγεί αυτό το χρώμα!!! Τι γκαντεμιά. Παρασκευή έρχονται τα έπιπλα και περιμένω να δω τι θα γίγει με τα χρώματα τελικά.

καλημερα καλημερα!!!!!

νεφελη πολυ ωραια τα νεα σου....με το καλο κοριτσακι μου...

σημερα παιδια η μπεμπα με κλωτσαει παρα πολυ απο το πρωι...σε σημειο να λεω τι γινεται εκει μεσα;;;λετε να τα χει παρει με κατι το παιδι μου εκει μεσα και τα εχει κανει ολα ωπα;:D:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Μπουμπουκα πως σου φανηκαν τα μαθηματα? Θα ξανακανεις? Την μαια θα την εχεις μαζι σου και στον τοκετο?

Νεφελακι μου μπραβο που πηγαν ολα καλα.

Μη στεναχωριεσαι για τετοια χαζα πραγματα. Σε λιγο καιρο ουτε που θα βλεπεις οτι δεν ταιριαζουνε. Θα ειναι το μωρο μεσα και το λιγοτερο που θα σε ενδιαφερει θα ειναι αν ταιριαζει το ροζ της προικας με τον μπεζ τοιχο.

Αχ αυτα τα ραφια απο το τρικυκλο τα ειχα δει κι εγω, αλλα τελικα δεν τα βρηκα ετοιμοπαραδοτα και δεν τα παρηγγειλα ποτε τελικα. Κριμα που δεν θα τα ξαναβγαλουν ηταν πολυ ωραια. Νομιζω ροζ ραφια, αλλα τελειως απλα εχει και το ΙΚΕΑ. Γιατι δεν πατε να ριξετε κι εκει μια ματια. Αλλα αφου εχεις παρει ασπρα επιπλα πιστευω οτι καλυτερα να παρεις ασπρα ραφια. Θα ταιριαζουν καλυτερα.

Η δημητρουλα μου λειπει πολυ. Λετε να την εκανε για καφε αλλου τριμηνου?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια.. υπαρχει περιπτωση η μικρη να με χτυπάει.. στα πλάγια? εννοώ κάτω απο το στήθος δεξιά... πως εφτασε εκει?

Μάρα κι εμένα με χτυπαει στα πλευρά και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να φτανει εκεί...Εχω όμως μια εξήγηση. Με τόσο μικρή κοιλιά που έχω κάπου πρέπει να κλωτσησει κι αυτός ....

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Η αλήθεια είναι ότι η Δήμητρα μου λείπει και εμένα. Μακάρι να είναι καλύτερα και να μπει να μας γράψει τα νέα της σύντομα.

Μπουμπούκα πες μας εμπειρία από τα μαθήματα.

Rosebaby μόλις έβαλα και εγώ την προίκα για πλύσιμο. Και εγώ 30 βαθμούς χωρίς στήψιμο, να δω πότε θα στεγνώσουνε. Τώρα πλένεται η κουνουπιέρα και μου έμεινε η πάντα. Αυτήν ρε κορίτσια την στριμόξατε μέσα στο πλυντήριο?

Smoutsaki με μπερδεύεις πάλι με το χρώμα. Γιατί και εγώ σκεύτομαι ότι χρειάζονται λευκά ράφια για να πηγαίνουνε με τα λευκά έπιπλα, αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι δεν θα έχει καθόλου χρώμα το δωμάτιο. Δείτε τα καινούργια ροζ χρώματα που θα έρθουνε μετά το πάσχα και πείτε ρε κορίτσια γνώμη. Ξέρω ότι σας ζαλίζω τώρα για ανούσια πράγματα, αλλά θα με βοηθήσει η γνώμη σας, με διπλό κλικ έρχεται πιο κοντά η εικόνα:

http://www.sebra.dk/flashcatalogues/products/products-2009.html

κοριτσια ,καλημερα

δεν ειχα μπει τοσες μερες γιατι ειχα αρκετες δουλειες και οταν γυρναγα σπιτι σερνομουνα

αλλα εδω και δυο μερες ειμαστε αρρωστοι και οι δυο ,και εγω και ο αντρας μου,ιωση προφανως,πυρετο,καταροη,λαιμος κτλ...

τελος παντων θα περασει και αυτο,δεν ενησυχω τοσο για μενα οσο για τον αντρα μου γιτι κανει υψηλους πυρετους,και με αγχωνει,επισης δεν ακουει,σημερα πηγε στην δουλεια...

σμουτσακι πολυχρονη να εισαι και εσυ και η μπεμπα σου,αν και καθυστερημενα

το δωματιο ειναι θεικο,το εδειξα στον αντρα μου και μου λεει ,ενταξει το σαββατο να παμε να ψωνισουμε,χιχιχιχι

εγω σημερα εχω κατι πονακια σαν περιοδου,αλλα μαλλον ειναι συμπασεις μητρας,ο γιατρος ειχε πει να μην ασχολουμε με καθε πονο γιτι θα εχω διαφορους,αν εινια κατι ανησυχητικο θα το καταλαβω,και οντως οταν ειχα εκεινους τους εντονους πονους που ηταν επικινδυνες συσπασεις τον πηρα αμεσως τηλεφωνο

χθες αισθανομουν την κοιλια μου μικρη και απορουσα πως γινεται αυτο,πηρα τηλεφωνο μια φιλη μου που τωρα γεννησε και μου ειπε οτι στον μηνα που ειμαι εχει αρκετο χωρο και κανει κολωτουμπες ,μετα λοιπον καταλαβα οτι το παιδι ηταν μαλλον πλαγια,γιατι τον μεγαλυτερο ογκο τον αισθανομουν κατω απο τον δεξι στηθος,αργοτερα ξαναλλαξε θεση και παλι τεραστια η κοιλια,οποτε κοριτσια τα μπεμπε μπορουν να σας κλωτσησουν οπουδηποτε......

sorry για το μεγαλο μηνυμα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Νεφελακι, γιατι δεν κανεις ενα ωραιο χρωματακι στον τοιχο? Ενα απαλο ροζ για παραδειγμα? Και νοικιασμενο να ειναι το σπιτι ο τοιχος με ενα χρωμα δεν παθαινει τιποτα. Ξανααλλαζει το χρωμα πολυ ευκολα. Παντως εχεις δικιο, μαλλον ροζ θα ηθελε ραφια και οχι ασπρα. Κι αυτος ο καταλογος εχει πολυ ωραια πραγματακια.

Χαιρομαι που σας αρεσει το δωματιο μας, γιατι κι εμεις το φτιαξαμε με πολυ αγαπη, τα καταλαβαινετε τωρα απολυτα αυτα ε?

Αχ ρε κοριτσια, χτες σκεφτομουν, οτι προπερσι στα γενεθλια μου, ειχα κανει το πρωτο τεστ εγκυμοσυνης για την πρωτη μου εγκυμοσυνη και ειχε βγει αρνητικο και ειχα στεναχωρηθει, ενω τελικα ημουν εγκυος, απλα το εμαθα μερικες μερες αργοτερα, και περσι στα γενεθλια μου ειχαμε κανει την β επιπεδου και ειχαμε μαθει οτι το μωρο μας ειναι κοριτσακι. Τι χαρα ηταν αυτη. Το ωραιοτερο δωρο που ειχα παρει. Σαν χτες περσι το μωρο μας ηταν 511 γραμμαρια, και χτες ηταν 8 μηνων. Ωραια ε?

4Rnfp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια,

Σμουτσακι μου το γλυκο ολο αυτό!

Νεφελακι τέλεια νέα... Αντε βρε μας την εσκασες χθες και σε ψαχναμε να μαθουμε νεακια... μεγια οι παραλαβές..

εμενα μου αρεσουν και τα λιλα καινουρια χρωματάκια

Οσο για τα μαθηματα κοριτσια μεχρι τωρα ειναι τελεια...

Αυτη τη μαια θα εχω και στον τοκετο μαζι μου ειναι μια πολυ χαλαρη κοπέλα, νεα σε ηλικια με πολύ χιουμορ και με κανει να αισθανομαι πολύ καλα...

Μου εδειξε τρεις βασικες αναπνοες για να κανω και εξασκηση στο σπιτι - μιλησαμε για ολα τα διαδικαστικα και μου εδειξε σε σχεδιαγραμμα ολη την ανατομια μητρα - τραχηλος πλακουντας κτλ και μου εξηγησε απλα και χωρις αγχος μια φυσιολογικη διαδικασια...

Στο επομενο εχω μαθηματα θηλασμου και διαδικαστικα για το μπεμπέ...θα ερχεται και καθε μερα να μου τα δειχνει απο κοντα στο μαιευτηριο!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπουμπου μου, κι εμενα μου ειχαν πει να κανω εξασκηση στο σπιτι οποτε μπορω

δεν εκανα ποτε, αλλα αφου ειχα τη μαια μαζι μου, δεν χρειαζοταν γιατι μου τα ελεγε εκεινη την ωρα παλι, οποτε ολα καλα ευτυχως

4Rnfp3.png

αν δεν το ζησεις, δεν μπορεις να το καταλαβεις, μου το λεγαν κι εμενα πριν γεννησω και δεν επιανα το νοημα. Η μαια κανει ΟΛΗ τη δουλεια στον τοκετο. Σε συντονιζει. Εγω πιστευω οτι χωρις αυτην θα ειχα πανικοβληθει. Και μετα με βοηθησε παρα πολυ, με το θηλασμο και με συμβουλες με το μωρο. Ειναι Must η μαια. Γεωργια μου να εισαι καλα οπου και να σαι γλυκια μου μαια.

4Rnfp3.png

λοιπον, στο αλμπουμ με τις φωτο του δωματιου, μιας και τις βλεπετε μονο εσεις, θα βαλω και μια φωτο πριν παω στο μαιευτηριο να γεννησω, και μια την ωρα του τοκετου που τραβηξε ο αντρας μου κρυφα (εσυ ροζ την εχεις ηδη) για να καταλαβετε τι εστι μαια.

παω και μπειτε σε λιγο να δειτε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...