Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω φυλλικο οχι δεν πήρα ποτε βασικα... τον σιδηρο τον εκοψα πλέον γιατι εχω σιδηρο 80 και αιματοκριτη 40 αλλα παιρνω ασβεσιτο μια φορα την ημερα και το βράδυ μαγνήσιο

dZJip3.png

φυσαλιδα μου δεν εχω ιδέα.. ετσι τα παιρνω για το γελιο της υποθεσης για να νιωσω λιγο εγκυος μοθοθχθοαοθχαοθχοθαχοθαοθ. απλ αμου ειπε ο γιατροσ να μην παιρνω πανω απο ενα τη μερα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μα σου λεω παω την πρηγουμενη φορα και του δινω τιε εξετασεις μ και μ λεει.. ααα καταπληκτικα λοιπον το κοβεις το σιδηρο και 8α σου δωσω μονο ασβεστιο ετσι προληπτικά επειδη ειναι μεγαλη η μπεμπα και σε στραγγιζει.. ε και του λεω μετα καλε δώσε μ και τιποτε άλλο να εχω το μπουκαλάκι στη συλλογη μου.. ε και μου εδωσε μαγνησιο... :P

dZJip3.png

φυλλικό έχει το σκεύασμα του σιδήρου που παίρνω κι έτσι το σταμάτησα ευτυχώς. Μαγνήσιο παίρνω 2 το πρωι και 2 το βράδυ γιατι είχα κάτι συσπάσεις. Οσο για τα ψάρια... τα σιχαίνομαι!!! δεν έχω χειρότερο...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια και παλι , σημερα ειχα βγει εξω και πηγα για εξετασεις αιματος , τελεια μερα .

Το μαγνησιο το δινουν για τις κραμπες φυσαλιδα , εγω επηδει ειχα πολλες μου τις εδωσε απο το α΄' τριμηνο.

Σημερα τι επαθα πειναωωωωωωωω

α σας ειπα εγω δεν θα κανω καμπυλη ζαχαρου δεν θελει να με ταλαιπωρησει ο γιατρος και βασικα ουτε εχω παρει και κιλα παρα μονο 4,5 ,γλυκα , πιτσες σουβλακια .μακαρονια και τετοια δεν εχω φαει ολο αυτο τον καιρο μονο κατι πατατες με το κρεας μου. Βασικα εχει κοπει η ορεξη γι αυτο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

εγω τα τρωω τα ψαρια αλλα βαριεμαι να τα μαγειρευω...και βαριεμαι και το ξεκοκαλιασμα...αλλα 2 φορες το μηνα κατι σε ψαρικο εχουμε...

αααα και 2 φορες την εβδομαδα μαγειρευω ψαρι για την κορη μου....εεε εκει δεν μου φαινεται αγγαρεια..ειναι για το ψυχουλι μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Tο μαγνησιο κανει γενικοτερα καλο σε πολλα ...εγω παιρνω 3 την ημερα και 2 σιδηρο και ασβεστιο(αυτο με το ζορι γιατι δεν μπορω αναγουλιαζω)!!!Τωρα για το ω3 δεν μου χει πει τιποτα!!!Ψαρακι και πολλα λαχανικα και it' s ok!!!

ααααααα και μια αηδια σιροπι για την βλαμμενη δυσκιλιοτητα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...