Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

περαστικουλια σου ΜΑΡΑ μου....προσπαθησε να πιεις κανα ζεστουλι και καμια καραμελιτσα για να μην ταρακουνιεσαι και πολυ!!!παρε τηλ τον γιατρο σου να σου δωσει κανα σιροπακι....

εσυ την εκανες την βρωμοκαμπυλη??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσαλιδα δεν εχω ιδεα μαναρι μου πως την αρπαξα... λες και κάνω σκι!

βανιλιτσα...ψηλά το κεφάλι μαρι! μανα θα γινεις! σιγα μην μασησεις με 6 τρυπήματα!

οσο για το ψωμου και μακαρονου καλα΄... σε νιώθω.. ακομη και τα μακαρονια με ψωμί τα τρώω άσε με! μην ανησυχει ςπουλάκι μου.. και τσιμπημενο να ειναι ο ζαχαρο θα φας εκει τα βραστα σου και τα προσεκτικά σου και 8α εισαι κουκλα!

το ζαχαρο το παρακολουθείς γενικα? η πρώτη φορά ελεγχεσαι?

dZJip3.png

6 τρυπηματα κανεις αν σου παιρνουν ανα μισωρο αιμα...

εμενα μου εκαναν 4 τρυπηματα γιατι μου επαιρναν αιμα καθε μια ωρα..

μια φορα νηστικη

μια φορα στη μια ωρα μετα την γλυκοζη

μια φορα στις 2 ωρες

και μια φορα στις 3 ωρες.

ειναι επιλογη του γιατρου σου τι καμπυλη θα σε βαλει να κανεις.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

περαστικουλια σου ΜΑΡΑ μου....προσπαθησε να πιεις κανα ζεστουλι και καμια καραμελιτσα για να μην ταρακουνιεσαι και πολυ!!!παρε τηλ τον γιατρο σου να σου δωσει κανα σιροπακι....

εσυ την εκανες την βρωμοκαμπυλη??

πηρα τηλ τον γιατρο μου μου ειπε χαμομηλια και τπτ αλλο.. για αυτο τον αγαπω γιατι ειναι κατα των φαρμακων όπως εγώ...

τωρα σε οτι εχει να κανει με την καμπυλη εκανα την μικρη στον προγεννητικο έλεγχο. 75 ml και μετα απο μια ωρα τσιμπημα.. φυσιοογικοτατη ημουνα.. τωρα στην επομενη που δεν ξερω ποτε 8α την κανω. θα δουμε ο 8εος ειναι μεγαλος μοχχθοαοθχθοαχοθαχοθαοθχα

μεγαλη δευτερα εχω γιατρο οποτε λογικα θα μ πει να καμπυλιαστώ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ρε μαρα πολυ μου αρεσεις σαν ατομο...εχεις μια αισιοδοξια και μια τρελα που σου φτιαχνει την διαθεση...ετσι ψιλοειμαι και εγω αλλα μερικες φορες χανομαι σε τουνελ αγχους...αλλα επανερχομαι..;)

και εγω μεγαλη δευτερα εχω γιατρο μαρα!!!αντε να δουμε τα ζουζουνια μας!!!!

tt1c3fef.aspx

καλα φυσαλιδα.. δεν ΘΕΛΕΙΣ να με δεις σε κριση άγχους.. άσε.. το πρώτο τριμηνο σερνομουν απο μια απιστευτη δυστυχία.. ημουν ΣΙΓΟΥΡΗ οτι κατι θα πήγαινε στραβα.. τελικα το αντιμετωπισα με τονα ΜΗΝ διαβαζω λυπητερές ιστορίες στο φορουμ

εγω είχα το άλλο. Συνελαβα γρήγορα σχεδόν αμέσως και χωρίς κανένα προβλημα υγείας οποιασδηποτε μορφής.. εβλεπα εδώ κοριτσια που εκαναν και γαμω την προσεκτική ζωή κι όμως ειχαν προβληματα με th συλληψη, αποβολές παλινδρομησεις κλπ και εγώ έλεγα μα καλα΄.. πως εμεινα έγκυος τοσο εύκολα.... τρώω οτι να ναι καπνιζα πολύ, το εριχνα έξω γενικοτερα, άσκηση μηδέν, πιεση στη δουλειά.. οποτε 2 μήνες απλά μοiρολογούσα για... το απευκταίο.. ε τελικά ίσιωσα.. δεν ξέρω πώς.. υπερηχο στον υπερηχο εβλεπα πως όλα καλά.. ε μετα την αυχενική ξεσάλωσα!

Επεξεργάστηκαν by Mara-76

dZJip3.png

και καλα εκανες...και εγω ετσι ημουν σου λεω στην πρωτη μου κορη...3 λαλουν και 2 χορευουν στην κυριολεξια...δεν με αγχωσε ποτε τιποτα...ουτε που καταλαβα ποτε γεννησα...

μετα εμαθα να μπαινω στο φορουμ και διαβαζα διαφορες ιστοριες κυριως με κακη εκβαση και αρχισα να αγχωνομαι...

μετα μου καθεται μια εγκυμοσυνη τον μαιο που μας περασε και κανω αποβολη στην 6 εβδομαδα...εε τοτε αρχισε η κατρακυλα...παρολο που εμεινα γρηγορα παλι εγκυος ημουν πολυ αγχωμενη...με ολα...και συνεχιζω να ειμαι αλλα τωρα πια την παλευω καλυτερα..ετσι λεω...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

και καλα εκανες...και εγω ετσι ημουν σου λεω στην πρωτη μου κορη...3 λαλουν και 2 χορευουν στην κυριολεξια...δεν με αγχωσε ποτε τιποτα...ουτε που καταλαβα ποτε γεννησα...

μετα εμαθα να μπαινω στο φορουμ και διαβαζα διαφορες ιστοριες κυριως με κακη εκβαση και αρχισα να αγχωνομαι...

μετα μου καθεται μια εγκυμοσυνη τον μαιο που μας περασε και κανω αποβολη στην 6 εβδομαδα...εε τοτε αρχισε η κατρακυλα...παρολο που εμεινα γρηγορα παλι εγκυος ημουν πολυ αγχωμενη...με ολα...και συνεχιζω να ειμαι αλλα τωρα πια την παλευω καλυτερα..ετσι λεω...

ελα καλε παει τώρα.. ειμαστε την τελικη ευθεία!

dZJip3.png

ναι μαρα μου...θα τα βγαλουμε τα παιδακια μας ολες και θα ειναι υγιη και πανεμορφα....και πανησυχοτατα...

ειδες;;;;σου λεω ξαναβρισκω τον παλιο καλο ανεμελο εαυτο μου...;)

tt1c3fef.aspx

Ναι. μέχρι στιγμής παίρνω μόνο σίδηρο και μαγνήσιο και θα έπρεπε να είχα ξεκινησει και ω3 αλλά με τα φαρμακα έχω δραματική σχέση... δεν τα θέλω καθόλου. Το έχω καθυστερίσει αλλά νοιώθω τύψεις γιατί μου είπε ότι είναι για την καλύ αναπτυξη του εγκεφάλου της μπέμπας και θα πάω σήμερα να τα πάρω. Δε θέλω άλλα χάπια... φτάνει πια!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...