Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά Smouts!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογενειά σου και να μεταδίδεις τη θετική σου ενέργεια!!!

Νεφέλη καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο (ολα τελεια θα είναι αλλά το αγχος είναι απαραιτητο)!!!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Αχ κοριτσουδια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ, να ειστε ολες καλα, και με τα μωρακια σας συντομα στην αγκαλιτσα σας υγιη. Σημερα εχει και το μωρακι μας γενεθλια καθως γινεται 8 μηνων

Νεφελακι καλα αποτελεσματα.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα ....εχει πεσει πολυ πολυ δουλεια και ειμαι συνεχεια στα τηλ!!!!

Τι βλεπω εχουμε γενεθλια σημερα στο τοπικ???Χρονια Πολλα και Καλα smoutsaki μας, οτι επιθυμεις ...αντε και συντομα με ενα δευτερο νινακι....:tongue:!!!

Νεφελι καλα νεα απο τον υπερυχο...περιμενουμε νεα απο την μπουμπου σου- που θα χει γινει κοπελαρα τωρα πια;)!!

βρε κοριτσια εχω αγχωθει με αυτη την καμπυλη ζαχαρου:confused:...θα καταφερω να πιω αυτο το πραγμα???ειναι τοσο αηδιαστικο οσο λενε???μεχρι την Δευτερα πρεπει να εχω παει και ολο το σκεφτομαι και ολο το αναβαλλω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Σμουτσακι χρονια πολλα και απο δω κοριτσαρα μου, οτι επιθυμεις...

Τι κανετε???

Νεφελη ολα καλα θα ειναι παιδι μου μην αγχωνεσαι, περιμενουυμε νεα εεεε

Εγω σημερα ειμαι κομματια απο την κουραση, η τοποθετηση της ντουλαπας κρατησε ωρες αλλα ειναι τεραστια και τελεια! αυτο ελειπε δηλαδη αφου την σχεδιασε ο καλος μου ειδικα για τις αναγκες μας...

λεω σε καμια ωρα να παω κομμωτηριο ειμαι σαν ξεμαλλιασμενη χεβιμεταλού!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

πολυ καλησπερα σας!!!!

τι κανετε;;

εγω για αλλη μια μερα πηζζζζζζζζζζζζζζζζζωωωωωωωωω....

σμουτσ εχεις γενεθλια;;;

να τα εκατοστησεις κουκλα μου, να χαιρεσαι την κορουλα σου και να γεμισεις τον κοσμο με ομορφα νινακια σαν και εκεινη....

νεφελακο καλα αποτελεσματα!!!περιμενουμε τα νεα σου...

βανιλιτσα ειναι λιγο "αουτς" η εξεταση της καμπυλης τουλαχιστον για μενα....αλλα παλευεται...να πας να την κανεις γιατι ειναι σημαντικα τα αποτελεσματα της για την εγκυμοσυνη σου..ολα καλα θα πανε!!!

μπουμπου καλη κομμωση!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

βανιλιτσα....dont worry...

το χεις...

αουτς σημαινει...οτι με τρυπησαν 4 φορες συνολικα απο τις οποιες οι 2 εσπασαν φλεβα...αλλα αυτο ειχε να κανει με την απειρια προφανως της νοσοκομας...:twisted:

εεεε και αουτς σημεινει επισης οτι αυτο το γλυκο ροφημα που θα πιεις ειναι πολυ πολυ γλυκο, ζητησε τους τουλαχιστον το νερο που θα αραιωσουν τη γλυκοζη να ειναι κρυο...πινεται ευκολοτερα με κρυο νερο...

μην αγχωνεσαι...

εδω παιδι θα βγαλουμε και θα φοβηθουμε τα τσιμπι;;;;)

tt1c3fef.aspx

Καλησπέρα σας μανούλες :)

SMOUTS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! :-):smile::-):smile:

Πρέπει και εγω να κανω την καμπυλη και η γιατρος μου θελει να κανω την πλήρη εκδοση...3ωρη!!! 6 τα τρυπηματα συνολικα. αλλα δε με νοιαζει το τρυπημα γιατι παίρνω μόνη αιμα στον εαυτό μου. Αλλα πως θα πιω την αηδια!!! τελοσπαντων. Φιλια σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

και εγω την τριωρη εκανα μαμμυ αλλα χρειαστηκαν 4 τρυπηματα....μαλλον εσενα θα σου παρουν και στα μισαωρα αιμα και οχι μονο στο τελος καθε ωρας...

ναι φυσαλιδάκι έτσι είναι. Κάθε 30'. Να σε ρωτήσω... την πείνα την άντεξες για 3 ώρες???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ποιες 3 ωρες;;;

απο το προηγουμενο βραδυ στις 8 περιπου ειχα να φαω...ασε...

λοιπον πολυ σημαντικη πληροφορια...οταν τελειωσει η διαδικασια της εξετασης φατε οπωσδηποτε κατι αλμυρο και πιειτε και εναν χυμο πορτοκαλι και μαλιστα συντομα...μην περιμενετε να πατε σπιτι για να φατε...

εγω δεν ηξερα και λεω οκ θα παω σπιτι να φαω και μεσα στο ταξι με επιασε μια ζαλαδα και ενα τρεμουλο, ημουν στα ορια της λιποθυμιας...

να φατε αμεσα για να φυγει η γλυκοζη απο το αιμα και να παρετε τα πανω σας...μου το ειπανε στο μικροβιολογικο να φαω αμεσα αλλα δεν τους ακουσα...

tt1c3fef.aspx

Smoutsidoy Μοθ χροοοονια πολλα και καλά!

βανιλακι μην μασασ με την καμπύλη.. θα πεσεισ για νανι μετα και 8α εισαι περιφημα

Μαρι ξεμμαλιασμενη μπου2! κακακακακακακ

φυσαλιδάκο? ολα κουλ?

New hellooooo!!!

Κοριτσι αβηχω...βηχω χωρίς τέλος... το εχω ανταριασει το παιδακι μυ να ακουει την ηχο του βηχα...το δολιο

dZJip3.png

κουλ μαρα...:D

περαστικα βρε κοριτσι..που την αρπαξες;;;

οταν γεννηθει η κορη σου να της το πεις λαιβ...σορι αγαπη μου τοτε που ειχα βηχα...θυμασαι;;και κουνιοσουν πανω κατω;;:D:D

tt1c3fef.aspx

Γιατι 6 τρυπηματα βρε κοριτσια ???3 δεν ειναι ??ενα την ωρα που πας ...ενα στην μια ωρα και ενα στην επομενη ωρα...αχου μη μου λετε και 6 τρυπηματα θα εκραγωωωωω!!!

θα παρω κανα κουλουρακι μαζι μου και κανα αλμυρο στην τσαντουλα μου ..νερακι και ενα χυμουλι και αν δω πως δεν τα καταφερνω γεια σας....χιχιχιχιχι!!!

και τα αποτελεσματα αργουν???αχου βρε κοριτσια γλυκανζου δεν ειμαι δεν μου πολυαρεσουν τα γλυκα αλλα ειμαι μακαρονου και ¨ψωμου¨:oops::oops::oops:αυτο φοβαμαι !!και ειδικα στο 1ο τριμηνο πολυ μακαρονιιιιιι:oops:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...