Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

σμουτς αν και σχολίασα ανάλογα τις φωτογραφίες εχω να πω οτι ειναι υπέροχο

στο φωτιστικό δε υποκλίνομαι

να σε ρωτήσω για τον οαεδ επειδή θα πάει ο άντρας μου να πάρει τα λεφτά μετά την γέννα απο το ικα παίρνουμε κάτι ? κανένα χαρτί ?

η πάμε στον οαεδ ? και πότε πρέπει να πάω μετά την γέννα ακριβώς ?

μπορεί να πάει ο άντρας μου για μένα ?

απο εκει θα πάρω το συμπλήρωμα που είναι ένα εφάπαξ ποσό ?

και μετά για το εξάμηνο εκείνη την ώρα μου δίνει τι πρέπει να συμπληρώσω ?

πω πω μπέρδεμα ρε παιδί μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

smouts το δωματιο ειναι τελειο εχω ξετρελαθει ,η πολυθρονα μ αρεσει , αληθεια την βολευτηκες ? απο που την πηρες ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

λοιποοοοονννν

Οσο για το φωτιστικο ειμαι πολυ περηφανη, γιατι το βρηκα σ' ενα ασχετο μαγαζι τα χριστουγεννα και ταιριαζει παρα πολυ και ειμαι ξετρελλαμενη

απο το ικα σου δινουν κατι χαρτια που λεει οτι ειναι για χρηση για τον ΟΑΕΔ.

Πρεπει να πατε μεσα στο πρωτο τριμηνο απο τη γεννα για το επιδομα.

Μπορει να παει ο αντρας σου εκτιμω, γιατι εμενα δεν μου ζητησανε ταυτοτητες και τετοια, θα παρει τα χαρτια και για το επιδομα και για το εξαμηνο. Και με τα δυο θα πας στον εργοδοτη, που πρεπει να συμπληρωσει καποια πραγματα, και μαζευοντας και τα υπολοιπα δικαιολογητικα μπορεις να τα καταθεσεις. Το τριμηνο που σου ειπα πιο πανω αφορα στο επιδομα, οχι στο εξαμηνο. τα χαρτια για το εξαμηνο τα καταθετεις μολις εχει ληξει ολη η αδεια που εχεις να παρεις απο τη δουλεια (αδεια λοχειας, κανονικη αδεια ετους κλπ, οτι μαζεψεις τελος παντων). Το συμπληρωμα ειναι ενα εφαπαξ ποσο που εισπρατεις μετα απο ενα μηνα περιπου αφου καταθεσεις τα χαρτια απο την εθνικη τραπεζα.

Fairy, την πολυθρονα τη βολευτηκα, την ειχα παρει απο τα pallet stores, αρκετα φτηνα, πολυ πριν μεινω εγκυος, γιατι την ειχα δει και μου αρεσε για αυτο το λογο, και επειδη παντα μου αρεσανε τα λευκα μωρουδιστικα επιπλα, την ειχα παρει, γιατι μετα δεν θα την εβρισκα. την ειχα να φανταστεις στο υπογειο του μαγαζιου του πατερα μου φυλαγμενη και την βγαλαμε οταν φτιαξαμε το δωματιο.

Οτι και να ναι, κουνιστη ή οχι, μια πολυθρονα χρειαζεται στο δωματιο του μωρου, ειτε θηλαζεις ειτε οχι. Γιατι και να μην θηλαζεις, τη νυχτα καπου πρεπει να το ταιζεις το μωρο, και γιατι να το κανεις μεσα στο δωματιο που κοιμαται ο αντρας σου και δεν θελεις να τον ξυπνησεις, ή μεσα στο σαλονι? Απλα υπολογιστε οτι χρειαζεται και ενα μικρο τραπεζακι διπλα για να μπορειτε να ακουμπατε τα μπιμπερο κλπ. Εγω για το λογο αυτο ειχα παρει ενα ροζ σκαμπουδακι παιδικο απο το ΙΚΕΑ που το χρησιμοποιουσα σαν τραπεζακι, και τωρα το εχω στο δωματιο της μικρης.

4Rnfp3.png

Να ζήσεις Smoutsaki και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!!!

Να τα εκατοστήσεις Smoutsaki και ότι επιθυμείς, με υγεία πάνω από όλα σε σένα και στην οικογένεια σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...