Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Νεφελη,γι'αυτο ποναει η δεξια πλευρα.Γιατι αφεθηκα να "χυθω" στο πλαι!!Αν βηματιζα γρηγορα θα χτυπουσα πιο πολυ αλλα ευτυχως ολα καλα!!!Πω,πω μολις ειδα στην ΤιΒι μια ειδηση για μια νταντα που κακοποιουσε ενα μωρακι....φρικαρα,το αλλαξα γρηγορα γιατι δεν αντεχω τετοιες εικονες..ελεος!!

Τελοσπαντων,καλες ετοιμασιες ολες σας..εμεις θα μισοαδειασουμε το ενα δωματιο για να χωρεσουμε μια αλλαξιερα και μια ντουλαπιτσα και πηραμε μια μικρη κουνια για το δωματιο μας.Σχεδια για ολοκληρωμενο παιδικο..απ'του χρονου στο καινουργιο σπιτι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθαν για την ντουλάπα και γίνεται πανικος, ανθρωποι πηγαινοερχονται χαμός...

εγω παλι στο σαλονι στον καναπε και κοιταω δεξια αριστερα!

Ο σκυλακος μου εχει μια μικρη λοιμωξη του ανω αναπνευστικου λογω εποχης και καποιων ψυχροβακτηρίων που κυκλοφορουν..

θα παρει καποια φαρμακακια και θα ειναι περδίκι σε λιγες μερες το καλο μου,...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω τελευταια σερνομαι Μαρα μου...μεχρι και τη σκαλα να ανεβω τα φτυνω...και φαντασου δεν εχω παρει και κιλα πολλα και η κοιλια μου θεωρειται μικρη για τις εβδομαδες μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

αχχχχ εφτασε η ωρα του γιαννη βαλαωρα μπου2 μου..και νομιζα πως μονο εγώ εχω αρχίσει και τα παιζω...

Μαρα,δεν εισαι μονη...εχεις πολλες συντροφισσες!!Φαντασου,εγω δεν δουλευω κιολας εδω και αρκετους μηνες και νιωθω κομματια καθε μερα.Θελω να ειμαι οριζοντιωμενη συνεχως....

γιουχου ομορφονιες....

μας πηξανε και σημερα...

αλλλα ξερετε τι σκεφτομαι;;;οτι την πεμπτη εχουμε αργια...την αλλη εβδομαδα την παρασκευη αργια και μετα πασχα= 1 εβδομαδα αδειας για μενα...ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

μαρα και εμενα μου λειπει η ενεργεια αλλα δεν το θεωρω αφυσικο...εγω αρχισα να λαχανιαζω και με το περπατημα...χωρια που περπατωντας μπαταρω..πλοιο σε φουρτουνα....και εχω παρει 9 κιλα στα 10....φαντασου δηλαδη...

αααα μαραουλι μου περαστικα κιολας...

μπου περαστικα στο σκυλακι σου....

κρατησου ..μπορει να πω κοτσανα...υπαρχει περιπτωση αυτο που εχει ο σκυλος να στο μεταδωσει;;;το κρυωμα εννοω...

μαρσολαν περαστικα κοπελα μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Τωρα οσον αφορα τις ερωτησεις σας.

Ροουζ, πρεπει να παρεις, οινοπνευμα, γαζουλες, φυσιολογικους ορους, μια κρεμα σωματος αλλα καλυτερα να περιμενεις να σου πει ο παιδιατρος ποια απο ολες, δεν θυμαμαι κατι αλλο για αρχη. Εγω ειχα παρει κι ενα ντεπον υγρο για μωρα, και μια συριγγουλα για παν ενδεχομενο.

Για τα επιδοματα που λεγατε τωρα.

Το επιδομα λοχειας του ΙΚΑ ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το επιδομα που παιρνουμε πριν γεννησουμε, λογω του οτι ειναι περισσοτερες οι μερες (56-63).

Μετα πατε στον ΟΑΕΔ, και ζητατε τα χαρτια για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας και για το εξαμηνο του ΟΑΕΔ.

Το συμπληρωματικο ειναι αναλογα τον μισθο που παιρνεις και το μηνιαιο ειναι 694 ευρω καθαρα

4Rnfp3.png

σμουτσ τις ειδα...

πολυ ωραιος χωρος..τα χρωματα ταιριαζουν με το δικο μας δωματιο...μου αρεσει πολυ ο συνδυασμος του απαλου ροζ με το φυστικι...

δεν εχω ξαναδει τετοια κουνια...περιεργη...

η ταπετσαρια ολα τα λεφτα..δινει πολυ χαρη στο χωρο....

καλα και η μικρη θεα σου .....το καλυτερο θεμα του δωματιου...;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...