Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

και γω κατια μου , μια απο τα ιδια...την ειδα και τρελαθηκα , μετα πηγα να την δω και απο κοντα και αυτο ηταν....οσο και να ειχε εγω θα την επαιρνα ......:Pεξαλου ολοι συνεισφερουν για το δωματιο...παππουδες , θειοι....χχιχιχιχιχι

Αχ........με πιανει αγωνια...οοολα τα θελω!!!

Ετσι ειναι που τα λες.....την κουνια μας ειπαν θα την παρουν τα πεθερικα και τα υπολοιπα του δωματιου οι γονεις μου.....βεβαια τους ειχα προειδοποιησει οτι στα γουστα μου ειμαι πολυ ακριβη(οχι πως δεν το ξεραν..:mrgreen::mrgreen:) και ιδιως για τον πριγκιπα μου!!!Τι να κανω....εγω φταιω???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Κατια καλη εγκυμοσυνη να εχεις , καλως μας ηλθες στην παρεα μας.

Επειδη εχθες κοιτουσα τα ονειρα βρηκα που πουλανε αλλου προιοντα τους

δες λοιπον εδω http://www.oneira.gr/index.php?target=pages&page_id=retail_shops

Πιστευω οτι θα σε βοηθησει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα Κατια καλη εγκυμοσυνη να εχεις , καλως μας ηλθες στην παρεα μας.

Επειδη εχθες κοιτουσα τα ονειρα βρηκα που πουλανε αλλου προιοντα τους

δες λοιπον εδω http://www.oneira.gr/index.php?target=pages&page_id=retail_shops

Πιστευω οτι θα σε βοηθησει .

Καλη σου μερα και σ ευχαριστω παρα πολυ!!!

Πραγματικα πολυ χρησιμο αυτο που βρηκες και ειδα οτι εχει και στην πολη μου!!!!

Τελεια....θα το ψαξω!!!

Σας ευχαριστω ολες πραγματικα και παλι με το καλο τα θαυματακια σας!!!:D:D

Θα σας παρακολουθω!!!

Φιλακια!!!Καλο μεσημερι!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

gea sas!!!!!!!!!!!!! τι μου κανετε τριμουρλες? εγω τα καταφερα και κρυωσα χαχαχαχ! ευτυχώς δεν κανω ποτέ πυρετό οποτε ειμαι απλά με μπουκωμα, κομάρεσ, βήχα και μια διάθεση τύπου "αφηστε με ησυχη επιτελους"

dZJip3.png

Ωχ Μάρα προσοχή, αυτήν την περίοδο με την αλλαγή καιρού κυκλοφορούνε πολλές ιώσεις. Περαστικούλια σου.

Ρε γαμώτο χθες η μπεμπούλα μου κουνιότανε κατά την διάρκεια της ημέρας, σήμερα όμως τίποτε. Θα σκάσω.

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες...

Κατια καλωσήρθες με το καλό το μπεμπέκι σου!

Το συγκεκριμενο σετ το λιγουρευομουν κι εγω- τελικα κατεληξα σε ενα πιο χρωματιστο- ειναι ομως ονειρο..

Οι τιμές ειναι οντως αυτες που λεει η Βανιλίτσα, εκτός και αν πετυχεις καμια εκπτωσούλα!

Μαρα περαστικουλια ρε κοριτσακι...

Νεφελη δεν υπαρχει κανονας, αλλες μερες ειναι υπερκινητικα, αλλες παλι πιο νωθρα, οπως και εμεις αλλωστε!

εγω επεστρεψα απο κτηνιατρο και τωρα αναμενω να ερθουν να στησουν τη νεα ντουλαπα, χαμος θα γινει...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλως την μπου2...εσκασα σου λεω.. μ αυτες τις κομαρες δεν πηγα και δημα... πιφφφ!!! ασε.. το αποφασισα...επειδη ειμαι κ τεμπελα.. ο,τι παρω μετα το πασχα να τελειωνω... θα αγχωθω κιολας για να προλαβω οτποτε θα ιεμαι πιο..παραγωγικη :P

dZJip3.png

Καλησπερα σε ολες τις κυριες..

βγηκαμε ολες βολτουλα εεεεε???Μαρα περαστικα βρε,θα περασει.Εγω το Σαββατο εφαγα μια ωραια "σουπα" σε κεντρικο πεζοδρομο της πολης,γυρισε το ποδι μου και εκανα μια μελανια σε ολο το γονατο,και μεχρι τωρα ειναι πιασμενη οοοολη η δεξια πλευρα..Ευτυχως επεσα μεν αλλα επειδη ειμαι βετερανος στα τσακισματα φροντισα να μην τρανταχτει η κοιλια και ετσι το μωρουλι δεν επηρρεαστηκε...αλλα μια τρομαρα την πηρα!!!

Προσεχτε κοριτσια λοιπον...χαλαρα και με βηματισμο χελωνας οι βολτες;)

Διαφημίσεις

να ΄μαι και πάλι

ξέρει καμία απο τα καλλυντικά τι μπορούμε να πάρουμε απο τώρα ?

βασικά ξέρω μπατονέτες αυτες με την μύτη μετά ?

ιώδιο παίρνω ? τι άλλο μπορώ να πάρω απο τώρα που δεν χρειάζεται συμβουλή γιατρού ?

θέλω να τα βαλω μεσα στο καλαθάκι που πήρα.

βαμβάκι χρειάζεται ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πάλι καλά βρε Marsolan που προστάτεψες την κοιλίτσα σου. Αστα να πάνε είναι με αυτά τα πεζοδρόμια, λίγο να αφαιρεθείς θα βρεθείς κάτω χωρίς να το καταλάβεις.

Μπουμπούκα με το καλό η ντουλάπα! Αντε μαζί θα φτιάξουμε το δωμάτιο! Εγώ έχω να περιμένω και τα ράφια από το τρίκικλο, θα τα παραγγείλω την Παρασκευή τελικά, να μπούνε πρώτα τα έπιπλα και να δω πως θα είναι οι αποχρώσεις του ροζ.

Με το σκύλο όλα καλά?

Αχ Μαρα μου...αυτα τα κρυωματακια μακαρι να τα αποφυγουμε ολες αλλα ειναι η εποχη τωρα και μεχρι τελος του απριλη που ολο και κατι θα κουβαλησουμε!!!!

Νεφελακι και μενα δεν με κλωτσαει το μπεμπε μου συχνα και τα εχω παιξει αλλα προσπαθω να μην αγχωθω...αλλα το σκεφτομαι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να ΄μαι και πάλι

ξέρει καμία απο τα καλλυντικά τι μπορούμε να πάρουμε απο τώρα ?

βασικά ξέρω μπατονέτες αυτες με την μύτη μετά ?

ιώδιο παίρνω ? τι άλλο μπορώ να πάρω απο τώρα που δεν χρειάζεται συμβουλή γιατρού ?

θέλω να τα βαλω μεσα στο καλαθάκι που πήρα.

βαμβάκι χρειάζεται ?

Μπορείς να πάρεις καμιά κολoνίτσα για το μπεμπέ, υπάρχει μία της chicco.

Επειδή ο άντρας μου είναι φαρμακοποιός και ειναι μέσα στο σύστημα των γιατρών, μην νομίζετε ότι ο παιδίατρος θα μας πει την καλύτερη μάρκα καλλυντικών για τα παιδάκια μας. Λένε αυτές από τις οποίες τα παίρνουνε χοντρά και πιστέψε τα παίρνουνε όντως χοντρά. Εμένα ο άντρας μου ψηφίζει περισσότερο frezyderm, όχι ότι δεν υπάρχουνε και άλλες αξιόλογες,

Αχ Μαρα μου...αυτα τα κρυωματακια μακαρι να τα αποφυγουμε ολες αλλα ειναι η εποχη τωρα και μεχρι τελος του απριλη που ολο και κατι θα κουβαλησουμε!!!!

Νεφελακι και μενα δεν με κλωτσαει το μπεμπε μου συχνα και τα εχω παιξει αλλα προσπαθω να μην αγχωθω...αλλα το σκεφτομαι!!!

Ναι βρε Vanilitsa μου, αλλά εγώ είμαι και 29η εβδομάδα, δικαιολογήτε αυτό? Τι να πω, αύριο θα το ρωτήσω στο γιατρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...