Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Νεφελακι νομιζω οτι το κοριτσακι σου ητανε. αντε εκανε την εμφανιση του να σε ηρεμισει λιγο!!! Τωρα μην περιμενεις οτι θα σε κλωτσαει συνεχεια.Σιγα σιγα θα γινεται ολο και πιο δυνατο απο την 22 εβδομαδα και μετα. Τα καροτσια που κοιταμε ειναι ολα πολυ ωραια, εγω λεω να παω να τα δω απο κοντα της perego και της chicco και μαλλον θα παρω και τα 3 εξαρτηματα και θα το σκεφτω για καλαθουνα.Εχω προβλημα με το δωματιο γιατι στο σπιτι μου εχουμε μονο 1 και εαν θελουμε να μεινουμε σ αυτο πρεπει να κανω ανακαινιση οποτε θα ειμαστε ολοι σε 1 για τους πρωτους μηνες και γιαυτο θελει πολυ μελετη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια απο την αγωνια μου για τον υπερηχο μπερδεψα τις ωρες. Στις 17,30 εχω κλεισει ραντεβου και οχι στις 11.30 .Μπερδευτηκα αλλα ευτυχως τελευταια στιγμη το ειδα πριν φυγω απο το σπιτι:D. Αχ Θεουλη μου εχω αλλες 5 ωρες να περασω με αγωνια. Ελατε να πουμε τιποτα να ξεχαστω!!

μην αγχώνεσαι τίποτα δεν είναι

θα δεις και εγώ έτσι ήμουν και όλα πήγαν καλά

έχω και το dvd και βλέπω τα ακροβατικά του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μην αγχώνεσαι τίποτα δεν είναι

θα δεις και εγώ έτσι ήμουν και όλα πήγαν καλά

έχω και το dvd και βλέπω τα ακροβατικά του

Αχ rosebaby μου δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με αυτο το μωρο!!!Οι αλλες εχουν παρακολουθησει την ιστορια απο την αρχη!!!Καθε φορα που πηγαινω για εξεταση ολο κατι βρισκουνε.Βεβαια μετα η μπεμπα ολα τα ξεπερναει αλλα ειμαι 5,5 μηνων και ακομη δεν εχω χαρει με την ψυχη μου η γυναικα....Ελπιζω αυτην την φορα να ειναι ολα φυσιολογικα για να μπορεσω να ηρεμισω λιγο και να αρχισουμε να μιλαμε για κροτσια κλπ:-P Σιγα σιγα ολες τελειωνουμε με την Β και εχουμε μονο και την αμνιο της mermaid που δεν την φοβαμαι..Αχ αυτη η παρεα ειναι τυχερη!!!

καλημερα :tongue:τι μου κανετε???ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ηταν να ξεκινησω δουλεια αλλα τελικα δεν πηγα!!!ετσι λοιπον εκατσα και εφτιαξα παστιτσιοοοο:lol::lol::lol:

τελευταια μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξουλα και με βλεπω βουβαλουλα!!!!!!

φιφακο μου μπερδευτικες???ελα αντε λιγες ωριτσες εμειναν , τι να πουμε και μεις που θελουμε 3 βδομαδουλες ακομηηη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα :tongue:τι μου κανετε???ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα ηταν να ξεκινησω δουλεια αλλα τελικα δεν πηγα!!!ετσι λοιπον εκατσα και εφτιαξα παστιτσιοοοο:lol::lol::lol:

τελευταια μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξουλα και με βλεπω βουβαλουλα!!!!!!

φιφακο μου μπερδευτικες???ελα αντε λιγες ωριτσες εμειναν , τι να πουμε και μεις που θελουμε 3 βδομαδουλες ακομηηη!!!

Συμπεθερα μπραβο σου , βλεπω τα παμε πολυ καλα με την κουζινα. Ε ρε εχουμ να κανουμε κατι τσιμπουσια !!! Τωρα καταλαβα ο γιοκας σου θα ειναι και κατι εβδομαδες πιο μικρος απο εμας...Δεν μας νοιαζει αρκει να ειναι μεγαλος αλλου!!!:-):smile: Αντε βρε ολα καλα θα πανε και σε σας και μετα εχουμε μονο να ονειρευομαστε τις φατσουλες τους

fifiiiii αφου σου ειπα μας δουλευει ψιλο γαζι η κορη σου :lol::lol::lol:

μεχρι κ το ραντεβου μπερδεψες:tongue: ολα τελεια θα ειναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ.θα δειιιιις

Δημητρουλα δικιο εχεις με εχει τρελανει το σκατουλακι!!! Κουραγιο με το κρυο, φανταζομαι θα εχουνε σπασει τα νευρα των παιδιων μεσα στο σπιτι!!! Παιζουνε μεταξυ τους η τσακωνονται???

Τα καλοκαιρια ερχεστε Ελλαδα

Δημητρουλα δικιο εχεις με εχει τρελανει το σκατουλακι!!! Κουραγιο με το κρυο, φανταζομαι θα εχουνε σπασει τα νευρα των παιδιων μεσα στο σπιτι!!! Παιζουνε μεταξυ τους η τσακωνονται???

Τα καλοκαιρια ερχεστε Ελλαδα

καλοκαιρι ερχομαστε για 45-50 μερες ναι!παλι καλα να νιωσω κ λιγο καυσωνα ρε παιδιαααα

κ των παιδιων κ τα δικα μου τα νευρα εσπασαν!λενε να τα βγαζουμε καθε μερα ακομα κ χειμωνα αλλα δε νομιζω να εννοουν στουσ -15 με χιονια:rolleyes:

ποτε παιζουν ποτε μαλωνουν ασε...εχω και τη μεγαλη με βρογχικο ασθμα!καινουριο κιαυτο παλι!!!αλλεργικο που αν κρυωσει το παιρναει 5 φορες χειροτερα!εχει βηχα και αναπνεει με συριγμο και χουρχουρα:( χτες εκανε μεχρι 39.8 πυρετο!οι αντιβιωσεις κ τα αντισαμινικα πανε κ ερχοντε!:( αχχχ αυτο ειναι πραγματικο αγχος κοριτσια!οσο ειναι εκει μεσα στην κοιλια μια χαρα ειναι...

φοβαμαι μη μου κανει καμια απνια στον υπνο τωρα που ειναι αρρωστη κ κοιμαται μαζι μας.παρειγγειλα μηχανιμα που ανιχνευει αν το μωρο εχει απνοια κ χτυπαει συναγερμος στην κρεβατοκαμαρα!!αφηστε τα!!!!!

Holy Diver

καλοκαιρι ερχομαστε για 45-50 μερες ναι!παλι καλα να νιωσω κ λιγο καυσωνα ρε παιδιαααα

κ των παιδιων κ τα δικα μου τα νευρα εσπασαν!λενε να τα βγαζουμε καθε μερα ακομα κ χειμωνα αλλα δε νομιζω να εννοουν στουσ -15 με χιονια:rolleyes:

ποτε παιζουν ποτε μαλωνουν ασε...εχω και τη μεγαλη με βρογχικο ασθμα!καινουριο κιαυτο παλι!!!αλλεργικο που αν κρυωσει το παιρναει 5 φορες χειροτερα!εχει βηχα και αναπνεει με συριγμο και χουρχουρα:( χτες εκανε μεχρι 39.8 πυρετο!οι αντιβιωσεις κ τα αντισαμινικα πανε κ ερχοντε!:( αχχχ αυτο ειναι πραγματικο αγχος κοριτσια!οσο ειναι εκει μεσα στην κοιλια μια χαρα ειναι...

φοβαμαι μη μου κανει καμια απνια στον υπνο τωρα που ειναι αρρωστη κ κοιμαται μαζι μας.παρειγγειλα μηχανιμα που ανιχνευει αν το μωρο εχει απνοια κ χτυπαει συναγερμος στην κρεβατοκαμαρα!!αφηστε τα!!!!!

Περαστικα του μωρε, και ειναι τοσο γλυκουλι !! Αυτο το ασθμα φευγει?? Μην αγχωνεσαι κοριτσακι , εισαι τοσο καλη μανουλα που ολα καλα θα πανε!!!

Διαφημίσεις

Αχ rosebaby μου δεν ξερεις τι εχω τραβηξει με αυτο το μωρο!!!Οι αλλες εχουν παρακολουθησει την ιστορια απο την αρχη!!!Καθε φορα που πηγαινω για εξεταση ολο κατι βρισκουνε.Βεβαια μετα η μπεμπα ολα τα ξεπερναει αλλα ειμαι 5,5 μηνων και ακομη δεν εχω χαρει με την ψυχη μου η γυναικα....Ελπιζω αυτην την φορα να ειναι ολα φυσιολογικα για να μπορεσω να ηρεμισω λιγο και να αρχισουμε να μιλαμε για κροτσια κλπ:-P Σιγα σιγα ολες τελειωνουμε με την Β και εχουμε μονο και την αμνιο της mermaid που δεν την φοβαμαι..Αχ αυτη η παρεα ειναι τυχερη!!!

σε καταλαβαίνω αν και εγώ ήμουν τυχερή σε όλες τις εξετάσεις

πάλι δεν μπορούσα να χαρώ ή να σκεφτώ αγορές

ακόμα και τώρα μετά την β επιπέδου που είναι και η τελευταία μεγάλη εξέταση εγώ αγχώνομαι κάθε φορά που πάω για τυπική εξέταση στην γιατρό μου

δεν ξέρω τι ιστορικό έχεις αλλά αφού όλα πήγαν καλά να δεις που και τώρα θα τελειώσεις με την μία.

τι είναι αυτη η αμνιο της mermaid

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το βρογχικο ασθμα αρχιζει απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο!δηλαδη ολο το χειμωνα ετσι θα πηγαινει:-( μεχρι 11-12 ετων ειπε ο γιατρος.οποιος εχει βρογχικο ασθμα ειναι πολυ επιρρεπης στις ιωσεις κ στα κρυωματα.εκει που ειναι να περασει ενα συναχι 3 ημερων περναει 10 μερες με πυρετο βηχα μυξες κ μια σακουλα αντιβιωσεις κ αντισταμινικα...μετα τα 12 απλα εχεις μια ευαισθησια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.μειωνεται αρκετα.ΑΛΛΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ εχουμε :-( ειναι κληρονομικο η μανα μου εχει.καλυτερα εγω να το κληρονομουσα παρα το παιδι!

συνεπαγεται αλλεργια στη σκονη στη γυρη στα μαλλινα που αφηνουν χνουδι κ στα ζωα!απολυμανα ολα τα στρωματα σημερα για να εξοντωθουν τα ακαρεα με σοδα φαγητου κ μετα σιδερωμα με ατμο!αντι να φοβομαστε για απνοια οταν ηταν νεογεννητο φοβομαστε τωρα!τι να πω !

Holy Diver

το βρογχικο ασθμα αρχιζει απο οκτωβριο μεχρι μαρτιο!δηλαδη ολο το χειμωνα ετσι θα πηγαινει:-( μεχρι 11-12 ετων ειπε ο γιατρος.οποιος εχει βρογχικο ασθμα ειναι πολυ επιρρεπης στις ιωσεις κ στα κρυωματα.εκει που ειναι να περασει ενα συναχι 3 ημερων περναει 10 μερες με πυρετο βηχα μυξες κ μια σακουλα αντιβιωσεις κ αντισταμινικα...μετα τα 12 απλα εχεις μια ευαισθησια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.μειωνεται αρκετα.ΑΛΛΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ εχουμε :-( ειναι κληρονομικο η μανα μου εχει.καλυτερα εγω να το κληρονομουσα παρα το παιδι!

συνεπαγεται αλλεργια στη σκονη στη γυρη στα μαλλινα που αφηνουν χνουδι κ στα ζωα!απολυμανα ολα τα στρωματα σημερα για να εξοντωθουν τα ακαρεα με σοδα φαγητου κ μετα σιδερωμα με ατμο!αντι να φοβομαστε για απνοια οταν ηταν νεογεννητο φοβομαστε τωρα!τι να πω !

Καταλαβα!!! Κανε υπομονη !! Αφου ειναι και κληρονομικο δεν μπορεις να κανεις και πολλα ..Απλα να ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου και να το περασει οσο το δυνατον πιο ανωδυνα!!!

μακαρι γιατι ταλαιπωρειται το καημενο.ολη μερα κ ολη νυχτα βηχει.κ το κλιμα εδω ειναι οτι χειροτερο.υγρασια και κρυο..σε 3 χρονια αν ολα πανε καλα θα ερθουμε ελλαδα μονιμα!θα ειναι καλυτερα εκει λογω κλιματος.

αντε κ συ μη ξεχασεις να μας πεις αμεσως νεα για την μπουμπουκα σουυυ!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...