Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Εχω και εγω σκυλο μενει με τους γονεις μου , ειναι yorkshire τον εχω και εγω φωτο στο φεις , τον λατρευω και μου λειπει πολυ , θα πω στον πατερα μου να μου τον φερει μια μερα γιατι εχω καιρο να τον δω .

Εσενα ηλθαν τα πραγματα ??? απο αυτη την εβδομαδα ξεκινω και εγω σιγα σιγα ετοιμασιες ...:rolleyes:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ειναι γλυκα τα γιορκι...:D

Εμενα σήμερα το μεσημερι αργα θα τοποθετησουν τη ντουλάπα και λογικά μεχρι και το τέλος της εβδομάδας θα είμαι έτοιμη να παραλάβω τα παντα από οσα εχω παραγγείλει...

Εσυ τελικά πως θα τα παραγγειλεις τα δικα σου??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

θα ερθει φιλη διακοσμητρια για να διαλεξω σχεδια και να μου πει τι θα κανω στο δωματιο , η αδελφη μου θα παει να κλεισει τα επιπλα που εχω δει και τα μικροπραγματα ,προικες και τετοια ισως να παω προς στο τελος να τα παρω , ετοιμαζω την λιστα μου να ειμαι ετοιμη.Ειδα βεβαια απο ιντερνετ κατι προικες σε καλες τιμες.

Ετσι εχω σκεφτει .Ας κανω τα βαρια πρωτα , βαψιματα και επιπλα και τα αλλα σε μια μερα θα παω να τα παρω ή να παραγγειλω κατι που εχω δει απο δω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλή ιδέα..!

Παντως ολα θα γινουν...Εμενα μια γνωστη μου τα εκανε σχεδον ολα παραγγελια απο το ιντερνετ χωρις να εχει προβλημα να μετακινηθει... και ειναι ολα σουπερ:

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

:tongue:καλημερα κοριτσια και απο μενα...και καλη βδομαδουλα να εχουμε!!!

τι μου κανετε???πως τα περασατε???Ολες βλεπω πανω κατω εχει ετοιμασει τα μπεμποδωματιακια...με το καλο φιλεναδουλες μου :D:pνα υποδεχτουμε τα μπεμπακια μας!!!

και μεις το σκ καναμε βολτουλες, περπατησα αρκετα , ειχαμε παει πορτο ραφτη σε κατι φιλους και ηταν υπεροχα;)!!!

Το μπεμπακι βεβαια εχει κατι μερες που ειναι αρκετα ηρεμος...αν δεν τον χαϊδεψω δεν μου κουνιεται!!!

αχ βρε κοριτσια βαλτε και εδω καμια φωτο να δουμε και μεις που δεν εχουμε Fb!!!

Ωραια καρεκλα θηλασμου rose μου, παρα πολυ μου αρεσε ...!!!!

εγω κοριτσια οποιον και αν εχω ρωτησει μου χει πει : οχι καλαθουνα αλλα λικνο για τους πρωτους μηνες , ειναι πιο συγουρο και αναπαυτικο για το μωρακι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα Μπουμπού, Fairy, Fysalida και Vanilitsa.

Τι ωραίες μέρες είναι αυτές! Ας ελπίσουμε να μην χαλάσει ξανά ο καιρός. Αλλάζει και η ώρα την Κυριακή.

Αχ να έρθει το αύριο, δεν αντέχω άλλο! Να δω πόσο μεγάλωσε η μπεμπούλα μου.

Καλη σας μερα!!!!:D

Ειμαι παλιο μελος στο φορουμ,αλλα καινουργια στην παρεα σας!!!

Ειμαι η Κατια και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι!!

Εσεις βλεπω ειστε σε πιο προχωρημενες εβδομαδες απο μενα και ευχομαι σε ολες σας με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας !!!:D

Ειναι πολυ νωρις για μενα οι αγορες και ολα αυτα που κανετε εσεις τωρα.....αλλα με πιανει ανυπομονησια(πιστευω πως με καταλαβαινετε!!!:mrgreen:)

Με ενημερωσε μια φιλη μου(μελος βεβαιως) για τις συζητησεις σας και περισσοτερο για την κουνια που εχεις παραγγειλει Νεφελη!!

Εχω αρχισει ηδη να κανω μια ερευνα αγορας,για να ειμαι ετοιμη οταν ερθει η ωρα!!!

Ετσι ειχα βρει την ιδια κουνια απο τα "ονειρα" στην Θεσσα/κη και την εχω ερωτευτει!!!!Εχω πραγματικα ξετρελαθει!!!

Ετσι οταν μου ειπε,οτι την ιδια εχει παραγγειλει μια κοπελα απο το φορουμ περνω το θαρρος να σε ρωτησω καποια πραγματα!!

Αν και πηρα τηλ. στα ονειρα μου ειπαν οτι η κουνια ,η αλλαξιερα και η προικα...ααα και το στρωμα βγαινουν περιπου στα 1500 ευρω.

Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι απο Κορινθο.....μου ειπαν βεβαια οτι μπορουν να μου τα στειλουν,αλλα δεν ξερω ποσο θα μου πανε τα μεταφορικα!!!:rolleyes:

Απ οτι διαβασα και απο τα αλλα κοριτσια την εχετε βρει και στα λητω!!

Εαν ειναι ευκολο θα μπορουσατε να με ενημερωνατε περιπου για τις τιμες???

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!!!

Να ξερετε οτι ολα αυτα που γραφετε ειναι παρα πολυ χρησιμα,για καποιον που ειναι στο ξεκινημα!!!

Να ειστε ολες καλα!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλωςήρθες Κάτια81, καλή συνέχεια σου εύχομαι με την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου.

Mπες στο site του όνειρα και υπολόγισε πόσο κάνουνε (νομίζω πολύ περισσότερο από 1500), υπάρχουνε τιμές αναλυτικά για το κάθε έπιπλο και μετά πάρε τηλ να σου πούνε πόσο θα σου χρεώσουνε τα μεταφορικά. Μπορεί να σου βγούνε πολύ φθηνά από το να σου να φέρουνε από Αθηνα. Καταρχήν περίμενε να εκμεταλευτείς τις εκπτώσεις του καλοκαιριού μια και προλαβαίνεις. Θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα.

Στα λητώ εγώ δεν το έχω δει, αλλά ξέρω ότι υπαρχουνε σε κάποια κουκου ή ποδηλατούπολη. Εχεις ακόμη χρόνο μπροστά σου. Μπορείς να παίρνεις τηλ στα καταστήματα και να ρωτάς αν το έχουνε.

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω παρα πολυ Νεφελη!!!

Μεσα στο σαιτ δεν εχω βρει την συγκεκριμενη κουνια να αναγραφει τιμες!!!Απο το τηλεφωνο μου τις ειχε πει η κοπελα!!

Θα το ξαναψαξω παντως!!!

Οσο για τις καλοκαιρινες προσφορες το εχω σκεφτει κι εγω!!

Κατα τον Ιουνιο λεω να ξεκινησω με τις αγορες!!!

Εχω αρκετο τρεξιμο,απλα επειδη εχω καταστημα, μου ειναι δυσκολο λογο χρονου να ξεκινησω τις αναζητησεις το καλοκαιρι!!Σκοπος μου ειναι να κατασταλαξω σε ολα αυτα που θελω και τοτε να παω και να τα παραγγειλω!!Παντα βεβαια με την ευχη και ελπιδα να πανε ολα καλα!!!

Σ ευχαριστω και παλι!!!:D

Σορυ....εχω σταβωμαρα μου φαινεται........τις βρηκα τις τιμες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η κοπελα στο τηλεφωνο παντως μου ειχε πει πολυ λιγοτερο!!!!Εντυπωση μου κανει!

Π.χ. η κουνια μου ειχε πει για την ακριβεια οτι εχει 631,44 και την βλεπω μεσα στα 832!!!!!!!

Και η αλλαξιερα μου ειχε πει 490 και και γραφουν 691!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλες διαφορες!!!

Επεξεργάστηκαν by κατια81

katia81 με το καλο το μωρακι σου...εχετε δει τι ειναι στην αυχενικη??

επειδη και γω αυτη την κουνια και γενικα το σετ θα παρω σε κανα 2 βδομαδες και το χω ψαξει ..αυτες οι τιμες ειναι, δηλ: κουνια diamante 832, σιφινιερα: 690, Ντουλαπα 1275 και καθρεφτης :269.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

katia81 με το καλο το μωρακι σου...εχετε δει τι ειναι στην αυχενικη??

επειδη και γω αυτη την κουνια και γενικα το σετ θα παρω σε κανα 2 βδομαδες και το χω ψαξει ..αυτες οι τιμες ειναι, δηλ: κουνια diamante 832, σιφινιερα: 690, Ντουλαπα 1275 και καθρεφτης :269.

Σ ευχαριστω πολυ!!!

Μαλλον εχουμε αγορακι.....σημερα εχω ραντεβου για υπερηχο και πιστευω θα το σιγουρεψουμε!

Ο γιατρος στην αυχενικη παντως μας ειπε ενα 80 % αγορακι!!!

Σημασια εχει να ειναι γερο το μωρακι μου,γιατι ταλαιπωρηθηκαμε 2μιση χρονια για να το αποκτησουμε!!!

Τωρα οσο για τις τιμες,δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο τηλεφωνο μου ειπαν αλλες τιμες!!!:rolleyes:

Οπως και να χει δεν νομιζω να βρω αλλη κουνια να μου αρεσει περισσοτερο....εχω κολλησει....δεν εχω δει πιο ωραια!!!:D

Σ ευχαριστω πολυ!!!

Μαλλον εχουμε αγορακι.....σημερα εχω ραντεβου για υπερηχο και πιστευω θα το σιγουρεψουμε!

Ο γιατρος στην αυχενικη παντως μας ειπε ενα 80 % αγορακι!!!

Σημασια εχει να ειναι γερο το μωρακι μου,γιατι ταλαιπωρηθηκαμε 2μιση χρονια για να το αποκτησουμε!!!

Τωρα οσο για τις τιμες,δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο τηλεφωνο μου ειπαν αλλες τιμες!!!:rolleyes:

Οπως και να χει δεν νομιζω να βρω αλλη κουνια να μου αρεσει περισσοτερο....εχω κολλησει....δεν εχω δει πιο ωραια!!!:D

και γω κατια μου , μια απο τα ιδια...την ειδα και τρελαθηκα , μετα πηγα να την δω και απο κοντα και αυτο ηταν....οσο και να ειχε εγω θα την επαιρνα ......:Pεξαλου ολοι συνεισφερουν για το δωματιο...παππουδες , θειοι....χχιχιχιχιχι

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...